O programa bayılıyorum :) ben de yaparım bu tarz bir iş çok keyifli.
Zaten daha iyisini bulmak gerekiyor bir evi satmadan önce. Bir de satmak her zaman karlı olmayabilir. Tabi ülkemiz koşullarında bir evin bankadan alınan faizi kira değerinden çok yüksek ama yine de ev evdir hani.
çanakkkalede var yeni sezonda :)türkiyede olması biraz zor bir iş.
zaten tadilat çok pahalı sadece fayans döşeme maliyeti 5-7 bin.
ayrıca kaliteli malz bulmak zor.
misal minik 6 gen yer döşemesi bulamıyorum hala
çanakkkalede var yeni sezonda :)
adımı milyonere çıkardınız millette çok zenginim sanacak
çanakkkalede var yeni sezonda :)
adımı milyonere çıkardınız millette çok zenginim sanacak
bizim daire yapılıyor istanbuldaki, mutfak banyo seramiklerini yeni seçtik ordan biliyorumÇanakkale'yi ne bildin şimdi? yurt dışında yaşamıyor musun? :)
ben demedim sen dedin milyoner olduğunu
ol canım Allah daha çok versin zenginlik kötü birşey değil
letgo gardırop tarz2 bildiklerim ama hiç satmadım ürün.
ben hiç elbise satmadım hep verdim dağıttım aslında hala daha çok da güzel elbiselerim kabanlarım falan var ben de bir bakayım sağolasın.Tarz2'de satabilirsin, ben aylardır satış yapıyorum.Gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.
bizim daire yapılıyor istanbuldaki, mutfak banyo seramiklerini yeni seçtik ordan biliyorumzenginlik iyi tabi Allah herkese versin
valla şu anda iki evim de boşta. kiraya vereceğim. Biri sıfırdan yapıldı yeni bina kasım başı teslim, deniz manzaralı çok büyük değil ama yeri çok güzel içi ferah aydınlık. Mobilyalı mı versem mobilyasız mı karar veremiyorum. Mobilyasız verirsem, tüm mobilyamı Almanyaya getirmek durumundayım o da az para değil. Mobilyalı verirsem, kendi eşyamı başkası kullanacak ben yeni eşya alacağım. Ne yapsam bilemedim kızlar fikir verin.
siz de sağolun ne demekben hiç elbise satmadım hep verdim dağıttım aslında hala daha çok da güzel elbiselerim kabanlarım falan var ben de bir bakayım sağolasın.
Tarz2'de satabilirsin, ben aylardır satış yapıyorum.Gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.
Üsküdar Salacakta. Topkapı Sarayı manzaralı. Köşe bina ara daire çok ferah tavsiye ederim :)) Ama büyük değil. 85 metrekare iki artı bir. Kiraya daha karar vermedim kuzum.oo nerde bu güzel ev İstanbul'daki mi? hangi semtte? deniz manzaralı ve ferah bir ev madem ben tutayım :) ne kadar kira istiyorsun bakiyim eşyasız isterim ben :)
valla şu anda iki evim de boşta. kiraya vereceğim. Biri sıfırdan yapıldı yeni bina kasım başı teslim, deniz manzaralı çok büyük değil ama yeri çok güzel içi ferah aydınlık. Mobilyalı mı versem mobilyasız mı karar veremiyorum. Mobilyasız verirsem, tüm mobilyamı Almanyaya getirmek durumundayım o da az para değil. Mobilyalı verirsem, kendi eşyamı başkası kullanacak ben yeni eşya alacağım. Ne yapsam bilemedim kızlar fikir verin.
Üsküdar Salacakta. Topkapı Sarayı manzaralı. Köşe bina ara daire çok ferah tavsiye ederim :)) Ama büyük değil. 85 metrekare iki artı bir. Kiraya daha karar vermedim kuzum.
hahhahahaAaa şu eşyaların istanbulda depoda mı kilimler yastıklar...
bana halı lazım kilimde olur satıcaksan haberim olsun :)
iyice ticarete döndük
evin harika yerdeymişÜsküdar Salacakta. Topkapı Sarayı manzaralı. Köşe bina ara daire çok ferah tavsiye ederim :)) Ama büyük değil. 85 metrekare iki artı bir. Kiraya daha karar vermedim kuzum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?