Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydınİstanbulda yaşayan kim vardı başkabelleza sen nasılsın canım
Başka kimler hissettiyse bidaha yaşanmaz inşallah çok geçmiş olsun
Sen anlat ben dinlerimGünlük planlarım istediğim hale geldi.
Sabahtan hızlıca evi toplayıp dinleniyorum.
Evi toparlarken video veya müzik açıyorum.
Bazı frekanslar daha enerji veriyor harekete geçiriyor. Sabah telefona bakmamaya çalışıyorum.
15 dk video açıp başlıyorum o sırada mutfak bitmis yataklar toplanmış oluyor bile.
Süpürüp camasir sepetini kontrol ediyorum.
Aynı şekilde hafta sonlarıda telefonla bağımı azaltiyorum.
Bir yere gittiğim de yine telefona değil anda kalmak daha huzur veriyor.
Evimizde televizyon bile sadece akşamları açılır. Tatilde Aşkı memnu falan varsa izlenir.
6 Ekim de Gumball yeni bölümleri gelecek onu bekliyoruz.
Yıllardır bu şekilde hem telefona hemde televizyona vakit kaybettirmeyen ama keyif ve önemli durumlar için kullanıyorum.
En azından farkedip kendime sınır cizebildigim bir durum.
Haftalık dijital sağlık uygulaması var onu kontrol ediyorum. Ne kadar zaman nerede vaktim geçmiş hepsini yazıyor.
Akşamları bakim yaptıktan sonra uyumadan önce telefona bakıyorum onu da çözeceğim
Aslında bu alışkanlık yoktu telefondan kitap okurken böyle bir alışkanlık ortaya çıktı
Önceliğimiz günümüz olsun
Bugün neler yapılacak
Acil önemli bir iş varmi varsa hazırlığımız tamam mı
Bunları sabahtan veya akşamdan düşünelim ben sabah insanı olmadığım için akşamdan planlıyorum.
O kadar çok zaman kalıyor ki.
Bazı detayları hızlıca yapmak bazı zamanlar dinlenmek.Keyif aldığımız işleri müzik açıp yapmak. Günümüzü şekillendirmek bizim elimizde
Birde bugün şunu farkettim. Bir video açtım ama onu daha önce izlemişim ama unutmuşum.
Kisisel gelişim yazıları veya videolar vs anlık motivasyon verip sonra unutuluyor.
O yüzden artık izlediğim okuduğum ne varsa bunlardan tek cümlelik özet çıkarıp veya hayatıma dahil edebiliyorsam harekete anında geçmek gerekiyor.
Her konuya tümüyle bağlanan biri değilim zaten merak edersem arastiririm , öğrenirim, seversem uygularım tamamen o konuya evrilemem.
Denerim yinede baktım olmuyor çıkartırım ,eklerim hayat bence böyle birşey sürekli değişim ve gelişime açık.
Konudan konuya atlamaya başladım![]()
Amin inşallah Allah esirgesin tekrar olmasınGünaydın
Hissettik canım, kızımla evdeydik. O da hissetti, korktuk biraz dışarı çıktık. Allah beterinden korusun.
Adı ne?Öğlen kitap okudum çok güzel ilerliyor bitsin istemiyorum![]()
Kristin hannah BülbülAdı ne?
Ben de çok severek okudum yazarın bütün kitaplarını da okudum çok zevkli okuması bazıları ergen kitabı gibi ama olsun hepsi çok güzeldiSonunu söyleyem mi![]()
Kitaplarını alırım artık bende sevdimBu kitabı da çook güzeldi çoğu kitabını ağlayarak okudum![]()
Çok duydum bu kitap ama okumadım.Kristin hannah Bülbül![]()
Rabbim en beklemediğiniz yerden bolluk bereket versin. Bir an önce kapatın borcunuzu.Bizim bütçe ev kredisi ve çocuğun okul taksiti başlayınca patladı, hayatımızda ilk kez eksi hesaba bulaştık ama çok fena bulaştık bir yıla çıkarmıyız bilmiyorum![]()
hayırlı olsunSelam kızlar hafta sonundan beri yatırım amaçlı ev bakıyorduk bulduk anlaştık sonunda
Hergün okuldan sonra çıktık Eskişehire gittik bir sürü ev gezdik.
Kafamı toparlayıp gelemedim buralara.![]()
Tekirdağdayız.İstanbulda yaşayan kim vardı başkabelleza sen nasılsın canım
Başka kimler hissettiyse bidaha yaşanmaz inşallah çok geçmiş olsun
Tesekkur ederim inşallah pazartesi alacağız tapuyuhayırlı olsun![]()