Canım günaydın
Senin daha fazla yapabileceğin bişey yok canım keşke hepsi sıcacık evlerde olsa ama o da doğru mu bilmiyorum sokaklar onlara uygun olsa elinden geleni yapıyosun

Günaydın oğlumu kursa bırakıp geldim kahvaltımı yaptım. Kahvemi içiyorum gitmeden mutfağı toplarım. Karınca yağı sipariş ettim bakalım deneyeyim kaşıma felan da deniycem

Her canlıya gücümüz yetemez en azından birkaç tanesine imkan saglasak yeterli

Tüy çıkmasını engelliyormuş niye kaşına süreceksin baktım bende az önce.
iç anadolu genlerim öyle gerektiriyor kaşlarım çok kalın canım çok çabuk çıkıyo ortası kenarları üstü bide yüzüme de lazerden sonra kullanıcam etkili olduğunu duydum bakalım

Salyangoz kremide yapısından dolayı öyle isim vermişler sanıyordum.
Çalışırken yan taraf tarlaydı çalışmaya gelen kadınlar yüzlerine salyangozlari alıp sürmeye başladılar sonra çuvalla toplayıp gitmişlerdi satın alan yerler varmış.
O yüzden içerikleri okurum

Mia- dün paylaştığın videoyu izledim, onu daha önce de izlemiştim. Evet tek bir hedefe odaklanmak ve onu da küçük parçalara ayırmak gerekiyor. Eğitim bilimlerinde de küçük adımlar ilkesi vardır. İyi bildiğim bir şey olmasına rağmen uygulama da hep atladığım bir şey . Çünkü videoda da dediği gibi bir hedefin hemen haz vermesini, sonuca ulaşmasını bekliyorum. Bakalım daha dikkatli olacağım

Kesinlikle haklısın hemen olsun istiyoruz ama sonra anlık heyecan istek geçince bırakıyoruz.
Yavaş yavaş hayatımıza ekleyince bir parçası oluyor.

Birikimi yıllardır uğraştım ve yarıda bıraktım.
Hemen birikim olsun istiyordum kendimi bu yüzden çok kısıtlardım. Sonra birkaç ay sonra alışveriş yaparken bulurdum. Birikim giderdi ve üstüne taksit borç eklenirdi.
Bu yıl daha yavaş ve hedefe yoğunlaşınca alışkanlık haline getirdim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…