Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güle güle kullanKızımı almaya aşağıya indim kargocu gelmiş
Kalan pideleri kedilere verdim geldim.
Hedefime ulaştım öğlene kadar
Sizler neler yapıyorsunuz
Soğuk geceleri canımBurda yavru kedileri besleyen bir kız var bütün mahallenin kedilerini besliyo ya her seferinde mama kapları dolu oluyo ben de dolu olduğu için veremiyorum mamaları aldım ona vercem o veriyo destek olayımyavrulardan ikisi kayıp yoklar iki tane kalmış
![]()
Sanada kolay gelsinDün hastayken lazer felan yapamadım onları yaparım spor yaparım saçlarıma yağ yaparım market alışverilişini yerleştirip yemek yaparım![]()
Yani yazarken yoruldum![]()
Sağol canim kızıma aldım çantasına odasına koyuyor kısa sürede bitiyorGüle güle kullan![]()
Ama bir gün içinde kayboldular canım yuvaları vardı. Çok araba geçiyo arabaların altlarına giriyolardıSoğuk geceleri canım
Muhtemelen hasta olmuşlardır![]()
Kıyamam yaa inşallah başlarına bişey gelmemiştirAma bir gün içinde kayboldular canım yuvaları vardı. Çok araba geçiyo arabaların altlarına giriyolardı
Bahsettiğim kız günde kaç kez çıkıyo arabaların altından felan alıyo o kadar tatlı bir kız ki daha 12 13 yaşlarında![]()
Evet çok tatlı bir çocuk maşallahKıyamam yaa inşallah başlarına bişey gelmemiştir
O kız da daha minicikmiş bu kadar sorumluluk sahibi ise bu yaşta erken yaşta yaşlanır
Ne güzel yetiştirmiş annesi![]()
Geleceğin sarah’ı işteKıyamam yaa inşallah başlarına bişey gelmemiştir
O kız da daha minicikmiş bu kadar sorumluluk sahibi ise bu yaşta erken yaşta yaşlanır
Ne güzel yetiştirmiş annesi![]()
OlmasınGeleceğin sarah’ı işte![]()
yaaaOlmasınben çok yoruldum
Bugün de bahçemde baktığım vete götürdüğüm yavrum vefat etti
Vete giderken çekmiştimumarım benden razıdır