Mia- Nirvana Pro Üye 23 Eylül 2013 26.180 54.693 798 Dün 16:16 Konu Sahibi Konu Sahibi Mia- #66.041 sarahconnor .!.: Yufka buzlukta duruyor mu Çıkarıp mı sarıyorsun Kesenize bereket kediciklere de afiyet olsun Genişletmek için tıkla... Bazlamalari buzluğa koyuyorum yufkayi normal yere koydum
sarahconnor .!.: Yufka buzlukta duruyor mu Çıkarıp mı sarıyorsun Kesenize bereket kediciklere de afiyet olsun Genişletmek için tıkla... Bazlamalari buzluğa koyuyorum yufkayi normal yere koydum
Scss94 Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 8 Şubat 2016 8.523 19.719 248 31 Manisa Dün 16:42 Konu Sahibi Konu Sahibi Mia- #66.042 sarahconnor .!.: Ben yoğurmada sıkıntı yaşıyordum O kadar uzun yoğuramıyordum Şimdi makine yoğuruyor o kadar kolay oluyor ki İncecik çok kolay şekil alıyor Makine al ve biran önce yap Genişletmek için tıkla... Ben yemiyorum ertuş da yemiyo Ama makineyi istiyorum bi yanda da temizlemeye üşenirim diyorum
sarahconnor .!.: Ben yoğurmada sıkıntı yaşıyordum O kadar uzun yoğuramıyordum Şimdi makine yoğuruyor o kadar kolay oluyor ki İncecik çok kolay şekil alıyor Makine al ve biran önce yap Genişletmek için tıkla... Ben yemiyorum ertuş da yemiyo Ama makineyi istiyorum bi yanda da temizlemeye üşenirim diyorum
Scss94 Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 8 Şubat 2016 8.523 19.719 248 31 Manisa Dün 16:42 Konu Sahibi Konu Sahibi Mia- #66.043 sarahconnor .!.: Yufka buzlukta duruyor mu Çıkarıp mı sarıyorsun Kesenize bereket kediciklere de afiyet olsun Genişletmek için tıkla... Ben buzluğa koyuyorum yufka hiç bişey olmuyo
sarahconnor .!.: Yufka buzlukta duruyor mu Çıkarıp mı sarıyorsun Kesenize bereket kediciklere de afiyet olsun Genişletmek için tıkla... Ben buzluğa koyuyorum yufka hiç bişey olmuyo
Scss94 Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 8 Şubat 2016 8.523 19.719 248 31 Manisa Dün 16:43 Konu Sahibi Konu Sahibi Mia- #66.044 sarahconnor .!.: Yarın da boşnak mantısı yapmaya karar verdim Acaba yapılıp buzlukta saklanır mı İstediğim zaman pişirsem Yapan deneyen var mı Genişletmek için tıkla... O patatesli mi oluyo canım patatesliyse güzel olmaz buzlukta patates ben sevmiyorum
sarahconnor .!.: Yarın da boşnak mantısı yapmaya karar verdim Acaba yapılıp buzlukta saklanır mı İstediğim zaman pişirsem Yapan deneyen var mı Genişletmek için tıkla... O patatesli mi oluyo canım patatesliyse güzel olmaz buzlukta patates ben sevmiyorum
S sarahconnor Guru Pro Üye 19 Şubat 2021 7.340 22.777 298 39 Dün 16:51 Konu Sahibi Konu Sahibi Mia- #66.045 Scss94 .!.: O patatesli mi oluyo canım patatesliyse güzel olmaz buzlukta patates ben sevmiyorum Genişletmek için tıkla... Kıymalı yapacağım canım Ben de sevmem patatesli börek poğaça filan
Scss94 .!.: O patatesli mi oluyo canım patatesliyse güzel olmaz buzlukta patates ben sevmiyorum Genişletmek için tıkla... Kıymalı yapacağım canım Ben de sevmem patatesli börek poğaça filan
Mikan Nirvana Kayıtlı Üye 23 Ekim 2018 16.475 38.231 598 Dün 17:20 Konu Sahibi Konu Sahibi Mia- #66.046 Scss94 .!.: Ben yemiyorum ertuş da yemiyo Ama makineyi istiyorum bi yanda da temizlemeye üşenirim diyorum Genişletmek için tıkla... Kız sen de bensin
Scss94 .!.: Ben yemiyorum ertuş da yemiyo Ama makineyi istiyorum bi yanda da temizlemeye üşenirim diyorum Genişletmek için tıkla... Kız sen de bensin
Mikan Nirvana Kayıtlı Üye 23 Ekim 2018 16.475 38.231 598 Dün 17:26 Konu Sahibi Konu Sahibi Mia- #66.047 sarahconnor .!.: Kıymalı yapacağım canım Ben de sevmem patatesli börek poğaça filan Genişletmek için tıkla... menülerde çıtayı arşa çıkarmasan mı acaba
sarahconnor .!.: Kıymalı yapacağım canım Ben de sevmem patatesli börek poğaça filan Genişletmek için tıkla... menülerde çıtayı arşa çıkarmasan mı acaba
S sarahconnor Guru Pro Üye 19 Şubat 2021 7.340 22.777 298 39 Dün 17:33 Konu Sahibi Konu Sahibi Mia- #66.048 Mikan .!.: menülerde çıtayı arşa çıkarmasan mı acaba Genişletmek için tıkla... Valla ben yaptım diye demiyorum çok güzel olmuş Dünki yaptığım helvadan sonra iyi geldi İnşallah yarın ki boşnak mantısı da çok güzel olur
Mikan .!.: menülerde çıtayı arşa çıkarmasan mı acaba Genişletmek için tıkla... Valla ben yaptım diye demiyorum çok güzel olmuş Dünki yaptığım helvadan sonra iyi geldi İnşallah yarın ki boşnak mantısı da çok güzel olur