Çok geçmiş olsun sanaSelam kızlar
Bu haftadan bir şey anlamayanlar kervanına beni de ekleyin. Salı yarım gün okul. Çarşamba tatil. Perşembe okul gezisi vardı. Çocuklara hoca ile yine ben eşlik ettim gezide. Bugünü de atlattık mı gelsin hafta sonu. Duşakabin camımız tuzla buz oldu eşimin üstüne. Çok şükür ki kendisine bir şey olmadı. Benim de dişim ağrıyor 2 gündür. Hiçbir şey yapasım yok
Teşekkürler
Dolgu vardı dişimde. Ağrıyor diye dişçiye gittim dolguyu yeniledi. Ama ağrım devam etti. Tekrar gittim. Diş eti çekilmesi var diş ipi kullan, tuzlu suyla gargara yap dedi. Epey zaman aldı dişteki hassasiyetin geçmesi. Şimdi 1 yıl bile olmadı yine kendini hissettirdi.
Yapamadı mı acaba başka bir dişçiye daha göstersenizTeşekkürler
Dolgu vardı dişimde. Ağrıyor diye dişçiye gittim dolguyu yeniledi. Ama ağrım devam etti. Tekrar gittim. Diş eti çekilmesi var diş ipi kullan, tuzlu suyla gargara yap dedi. Epey zaman aldı dişteki hassasiyetin geçmesi. Şimdi 1 yıl bile olmadı yine kendini hissettirdi.
mia öğretmeniniz epeydir izin almamıştı, bu dönem ilk sanırım bu :)
Kızlar içli köfte yapacam birazını da dolaba atacağım ama yanına ne yapsam
Oğlum ve ben varım
Makarna dün yedikkolay bişey olmalı 
Hiç yanına bişey yapma Kızlar içli köfte yapacam birazını da dolaba atacağım ama yanına ne yapsam
Oğlum ve ben varım
Bayar tek başına gibi geldiHiç yanına bişey yapma 
Zaten onu yapmışsın star parça o tek kalmalıBayar tek başına gibi geldi
İçli köfte cacık başka bir şeye gerek yok benceKızlar içli köfte yapacam birazını da dolaba atacağım ama yanına ne yapsam
Oğlum ve ben varım
Duşakabin patlaması çok yaşanan bir durumÇok geçmiş olsun sana
Geçen sene bizimki de öyle olmuştu ya kum gibi toplamıştım annem vardı Allah’tan ona bir şey olmadı
Teşekkürler kızlargeçmiş olsun canım 
Eşim de öyle diyor. Eski bir dişçimiz vardı ona git diyor.Yapamadı mı acaba başka bir dişçiye daha gösterseniz
Ben yoğurmada sıkıntı yaşıyordumS sarahconnor hiç yapmadım içli köfte yoğursam şeklini yapamam. Satılanlardan aldım o zaman yanına çip köfte ayran felan yiyoruz
Yoğurtlu bişey düşünüyordum ben de cacık güzel fikirİçli köfte cacık başka bir şeye gerek yok bence
Bence baktırın böyle ağrıyla yaşamak çok zorDuşakabin patlaması çok yaşanan bir durum
Teşekkürler kızlar
Eşim de öyle diyor. Eski bir dişçimiz vardı ona git diyor.
Bir şey yapmak istemiyorum dedim ama kalktım toz aldım. Evi süpürdüm. Lavabo wc temizledim. Kızımı okuldan aldım geldim. Makineye çamaşır attım. Yemek düşünüyorum..
Yufka buzlukta duruyor muKızımla çarşıya çıktık.
Bugün pazar kuruluyor birkaç tanıdığa denk geldik sonra eşimle karşılaştık yemek yedik
Kasaba gittik market birde yufkacı dan yufka ve bazlama aldım. Dondurucuya koydum.
Esimi iş yerine bırakıp tekrar markete gittik kedi maması aldık indirimliydi 2 paket aldım.
Yine dışarıda geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?