Mia- kitap indirime girdi dün sipariş verdim. 
Güneş kremi BB kremimi de sipariş ettim. Bide kese felan aldım bir süre harcama yapmamayı düşünüyorum artık
Sağol canımGüle güle kullan
Yüz kremi saç bakım ürünlerini ekledim favorilere indirime girerse alırım.
Kazak da ekledim de o indirime girermi bilmiyorum.
Daha beklemedeyim bakalım
Kitabı ne kadara aldın 355 tl yazıyor.
Oraya bakıyımSağol canım200 lira Amazon'dan mı baktın 
o sepet asla boşalmazAlışveriş yaptım ama sepetim hâlâ dolu gördüğünüz gibi
Kirli sepeti gibio sepet asla boşalmaz
Allah yardımcın olsun canım kolaylıklar diliyorumİnanılmaz yoğun bir haftaydı. Doğumgünü bayram sınav haftası derken bugün de nöbet sonrasında okul aile birliği toplantısı var. Bitmiyordu
Akşam arkadaşlarla yemeğe gideceğiz bu güzel bir şey
Bu haftadan birsey anlamadım hep dışarıda olunca güzel ama yorucu geçti.İnanılmaz yoğun bir haftaydı. Doğumgünü bayram sınav haftası derken bugün de nöbet sonrasında okul aile birliği toplantısı var. Bitmiyordu
Akşam arkadaşlarla yemeğe gideceğiz bu güzel bir şey
Geçmiş olsunSelam kızlar
Bu haftadan bir şey anlamayanlar kervanına beni de ekleyin. Salı yarım gün okul. Çarşamba tatil. Perşembe okul gezisi vardı. Çocuklara hoca ile yine ben eşlik ettim gezide. Bugünü de atlattık mı gelsin hafta sonu. Duşakabin camımız tuzla buz oldu eşimin üstüne. Çok şükür ki kendisine bir şey olmadı. Benim de dişim ağrıyor 2 gündür. Hiçbir şey yapasım yok
Geçmiş olsunSelam kızlar
Bu haftadan bir şey anlamayanlar kervanına beni de ekleyin. Salı yarım gün okul. Çarşamba tatil. Perşembe okul gezisi vardı. Çocuklara hoca ile yine ben eşlik ettim gezide. Bugünü de atlattık mı gelsin hafta sonu. Duşakabin camımız tuzla buz oldu eşimin üstüne. Çok şükür ki kendisine bir şey olmadı. Benim de dişim ağrıyor 2 gündür. Hiçbir şey yapasım yok
TeşekkürlerGeçmiş olsun
Geçmiş olsun
Diş yirmilik mi çürük mü
TeşekkürlerAllah yardımcın olsun canım kolaylıklar diliyorum
Oh yemek iyi olmuş gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?