Ödev yapan varmı ben yaptım
yaaa harikasın gerçekten
kitabı bitirdin mi?
Ben iki tane çekmece sildim. Sonra çocuklar durmadı sonra da kaldı maalesefÖdev yapan varmı ben yaptım
Günaydın kızlar. Bu gün kalkar kalkmaz yatakları düzelttim etrafı topladım. Kahvaltı hazırladım şimdi çay keyfi yapıyorum. Sonra yumuşatıcı alıp geleceğim. İki makine çamaşır var yıkanacak. Üçüncü de çıkar ama serecek yer yok maalesef.
Günaydın kızlar. Bu gün kalkar kalkmaz yatakları düzelttim etrafı topladım. Kahvaltı hazırladım şimdi çay keyfi yapıyorum. Sonra yumuşatıcı alıp geleceğim. İki makine çamaşır var yıkanacak. Üçüncü de çıkar ama serecek yer yok maalesef.
dün 1 makine yıkadım bende, sabah hemen kaldırdım, kalırsa kalıyo daha da üşeniyorum, hele 3 makine falan yıkandığı günler resmen eziyet oluyor bana, hiç biriktirmeden ara ara yıkamak lazım ama onda da boş çalışmasın diye bekliyorum mecburen.
Benim 2 tel var zaten 3. almam lazım yetmiyor. Ben de öyle ayırıyorum. Çocukların çok çamaşırı çıkıyor. Her gün çıkıyor çamaşır.sırf o 3. makine için bi çamaşırlık daha almamak için zor tutuyorum kendimi, ben genelde siyahlar, renkliler ve beyazlar olarak ayırıyorum çamaşırlarımı, mecburen beyazlar ertesi güne kalıyor yerden dolayı.
Kurutma olsa ne güzel bir günümüzü sadece çamaşıra ayırırız havlular, nevresimler, çamaşırlar hepsi bir günde biterdün 1 makine yıkadım bende, sabah hemen kaldırdım, kalırsa kalıyo daha da üşeniyorum, hele 3 makine falan yıkandığı günler resmen eziyet oluyor bana, hiç biriktirmeden ara ara yıkamak lazım ama onda da boş çalışmasın diye bekliyorum mecburen.
Benim 2 tel var zaten 3. almam lazım yetmiyor. Ben de öyle ayırıyorum. Çocukların çok çamaşırı çıkıyor. Her gün çıkıyor çamaşır.
Kurutma olsa ne güzel bir günümüzü sadece çamaşıra ayırırız havlular, nevresimler, çamaşırlar hepsi bir günde biterkurut katla misss. Ama çok pahalı yaa.
3'ü alma artık ya, çocukların çamaşırı gerçekten çok çıkıyor, giydiği çok kirlenmese de kaldıramıyorum yeniden yerine o yüzden mecburen yıkamaya geçiyor daha tek olduğundan olabilir ama :)
Kurutmalı olanlardan çok memnun olan yok zaten. Çok kırıştırıyor diyorlar. Bilmiyorum ben de kullanmadığım için bişey diyemiyorum.ya benimki hem yıkama hem kurutma aslında ama ben kullanmıyorum kurutma kısmını, kazaklar falan çekerse diye renklileri kurutamıyorum, beyazları da zaten ertesi gün yıkadığımdan yer oluyo kırışmasın diye kullanmıyorum, ben biilmiyorum sanırım kurutma kullanmayı, biri bana öğretsin.
Bende takıntı var bi de. Dolaptan çıktıktan sonra illa yıkanacak. Bazen sadece deniyorum beğenmiyorum çıkarıp başka bişey giyiyorum ama yine de onu yıkamaya atıyorum
Kurutmalı olanlardan çok memnun olan yok zaten. Çok kırıştırıyor diyorlar. Bilmiyorum ben de kullanmadığım için bişey diyemiyorum.
Slm laf kızlar bursa çok fena inanılmaz soğuk dün gece tekrar açtım gazı yine de ev 21 derece oğluşla kahvaltı yaptık balkonda çamaşırlar vardı hafif nemli içeri aldım koltuk üstüne açtım iyi ki çamaşırları yıkamışım sepet boş şükür..
Şimdi çayımı içiyorum bugün tarhana çorbası ve karnabaharmı karnıbaharmı bir türlü öğrenemedim adını neyse yemeğini yapıcam birkaç parçada tavuk kızartıcam Allah a bin şükür...
Banyo temizlenmesi lazım mutfak toparlanacak bulaşık makinasını çalıştırıcam bugünlük bu kadar evi dün süpürdüm bugün oğluş bişiler dökerse gırgır yaparım artık
Bende takıntı var bi de. Dolaptan çıktıktan sonra illa yıkanacak. Bazen sadece deniyorum beğenmiyorum çıkarıp başka bişey giyiyorum ama yine de onu yıkamaya atıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?