Amin teşekkürler darısı sana
Benim 4. Çıkmış hatta kapıyı çalmak üzereAy ben bi de buraya yeni üye oldum uzun zamandır erteliyordum iyice kendimi kaybederim diye ama sohbetiniz çok güzeldi dayanamadım :) zinciri kırma takvimi yapıp kendimi kontrol etmeye çalışıcam 2. Bebem yola çıkmış kendimi toplamam lazım
Evet biliyorum süpersin maşallah Allah hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)Benim 4. Çıkmış hatta kapıyı çalmak üzere
İş çok okuldan yeni geldim bakalım bi deneyeyim yemek yapmam lazım zaten :)Şuan düşün yapılacak işler bekliyor mu
cevabın evetse 60 dk işlerinle ilgilen yapabildiğin kadar yap sonra tel bakabilirsin.
Yok maalesef en büyük 10 yaşında hala düzenli bi hayatım yok. Sadece günü kurtarıyorum. Ben de düzenli verimli bir hayat istiyorum artık onun için çabalıyorum bakalımEvet biliyorum süpersin maşallah Allah hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)
Yaparsın sen, senden o enerjiyi aldım :)Yok maalesef en büyük 10 yaşında hala düzenli bi hayatım yok. Sadece günü kurtarıyorum. Ben de düzenli verimli bir hayat istiyorum artık onun için çabalıyorum bakalım
60 dakika telefona bakmadım ve bugün planladığım tüm işlerimi bitirdim, arada giresim geldi ama sen görürsün diye tırstımŞuan düşün yapılacak işler bekliyor mu
cevabın evetse 60 dk işlerinle ilgilen yapabildiğin kadar yap sonra tel bakabilirsin.
Ama sen çalışkansın bence burda paylaştıklarından yola çıkarak bu yorumu yapıyorum tabi Benim bir aya yayacağım işleri bir günde yapıyorsun :)Bundan bende muzdaribim.
malesef cok zaman geciriyorum.
Ama sen çalışkansın bence burda paylaştıklarından yola çıkarak bu yorumu yapıyorum tabi Benim bir aya yayacağım işleri bir günde yapıyorsun :)
ya cok tesekkur ederimtr_lelli Telefona bakacak zaman bu kadar işin arasında buluyorsan o senin hakkındır
Akıllı telefon kullanmamak kesin çözüm, ama çok gerekli uygulamalarda var bırakamam, bir ay bozuldu garantiye gitti detoks oldu ama şu an yine başa sardım, bu arada maşallah sana ben çok tembelim çoookya cok tesekkur ederim
Ben mola vererek yapiyorum islerimi boynumda biraz sıkınti var dinlenmem gerekiyor o ara giriyorum.
Hizli yapiyorum bir de belki ondan cabuk bitiyor isim.
oda oda temizlerim bir de genelde ortalik karismaz temizlik yaparken.
Ama yinede cok giriyorum.
Aksam yatarken.
Mesela su saatlerde dizi falan izlerken.
Elime aliyorum keske biraksam.
Suan esma, dualar 4444 tefriciye cekiyorum
namaz kiliyorum.
Yinede suna girecek vaktim nasil kaliyor diye kiziyorum kendime.
Bozulsa falanmi acaba.
60 dakika telefona bakmadım ve bugün planladığım tüm işlerimi bitirdim, arada giresim geldi ama sen görürsün diye tırstımarada bana ayar versene valla çok iyi geldi
İyi oldu bu kaşıklık olan çekmeceye üşeniyordum.Günaydın kizlar ya su yok
Ödev vereyim mutlak çekmecelerini
Silinmek olsun şu gelirse bende silerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?