Kızlar bu gün gene sular kesildi
Bende halı almam lazımdı
Kocayla gitik aldık birde içeri terliği
Lazımdı 4 tane aldık geldik kahvaltı yapıldı bende oturma odasının serecektim şu gelince başladım bir fırtına başladı ve ben sildim odanın duvarını altını cam ve kapı televizyon kaldı
Evet aynen az eşya daha güzelEşyaların azalması ciddi oranda verimli yaşamı sağlıyor.
daha az alan dağılıyor daha az eşyanın tozu alınıyor.
dinlenmek için zaman kalıyor.
sen atmaya devam et potansiyel yüksek :)
Ya ev aldığımdan beri kilim seriyordum olmuyor öyle mecbur aldım mavi ton aldım kızım diyor keşkem penbe alsaydın dedi yagüle güle kullan hamarat hatun :)
Ya ev aldığımdan beri kilim seriyordum olmuyor öyle mecbur aldım mavi ton aldım kızım diyor keşkem penbe alsaydın dedi ya
Ya ev aldığımdan beri kilim seriyordum olmuyor öyle mecbur aldım mavi ton aldım kızım diyor keşkem penbe alsaydın dedi ya
Günaydın kızlar. Erkenden kalktım dünden yıkanan çamaşırlardan ütülenecekleri ütüledim. Kalanları katladım. Yatakları topladım. Akşam ağrım vardı elde yıkanacak bulaşıklar kalmıştı onları yıkadım. Şimdi kahvaltı hazırlıyorum. Erkenden kalkıp hiç telefona bakmadan yapılacak işleri aradan çıkarmak çok iyi oluyor.
Bu gün aynaları sileceğim ek olarak bi de kırıntı döküntü olursa süpürge açarım
günaydınlar
dün çok üşümüşüm iş yerinde eve gelince bir süre oturduğum yerden kalkamadım.
şuan bile 10 derece odam ısıtıcıları açtım.
yemek ve çamaşır dışında hiç iş yapamadım
kızımda grip olmuş biraz huysuzdu gecede zor uyudu.
bugün güzel bir plan yapıp durumu toparlamalıyım.
ahhMia- ben dün evden cıkarken buyugun beslenmesı, küçüğün kıyafeti derken kendım montsuz çıkmışım, gün boyu öyle çok üşüdüm kiiii, eve geldiğimde hala ayaklarım ısınmadı, bugun bildiğin 3 kat gıyındım, ama hala üşüyorum, burda hala ısıtıcılar çlaıştırılmadı, ellerımız buzzz, eve gidiğim an sıcaklığın rehavetıne kapılıp kedi gibi kıvranmak ısteyecegımı biliyorum...
üstelik yarın bi şehirdışı planımız var, bu gece hazrılık yapmam lazım
ayyyy haftasonu geldıgıne ılk defa üzülüyorum
yinede ısıtıcı var burda gerçi ısınana kadar öğlen oluyor ama.
numune yapabilmem için oda sıcaklığına ulaşması lazım.
şuan montumla oturuyorum.
Sağol canım yavaş yavaş yapıyorum zaten göbeğimden hızlı yapmak ne mümkünmaşallahh sizeee, ama yine de dikkattt, 34 haftadasınız, dinlenerek yapın herşeyi :)
günaydınlar
dün çok üşümüşüm iş yerinde eve gelince bir süre oturduğum yerden kalkamadım.
şuan bile 10 derece odam ısıtıcıları açtım.
yemek ve çamaşır dışında hiç iş yapamadım
kızımda grip olmuş biraz huysuzdu gecede zor uyudu.
bugün güzel bir plan yapıp durumu toparlamalıyım.
ahhMia- ben dün evden cıkarken buyugun beslenmesı, küçüğün kıyafeti derken kendım montsuz çıkmışım, gün boyu öyle çok üşüdüm kiiii, eve geldiğimde hala ayaklarım ısınmadı, bugun bildiğin 3 kat gıyındım, ama hala üşüyorum, burda hala ısıtıcılar çlaıştırılmadı, ellerımız buzzz, eve gidiğim an sıcaklığın rehavetıne kapılıp kedi gibi kıvranmak ısteyecegımı biliyorum...
üstelik yarın bi şehirdışı planımız var, bu gece hazrılık yapmam lazım
ayyyy haftasonu geldıgıne ılk defa üzülüyorum
Ayy o kadar soğudu mu oralar kızlar. Aman dikkat edin hastalanmayın. Bizim kaloriferleri 10 gün falan önce yaktılar ama bence yakmasalar iyiydi aslında çok soğuk değil hava.
Ayy o kadar soğudu mu oralar kızlar. Aman dikkat edin hastalanmayın. Bizim kaloriferleri 10 gün falan önce yaktılar ama bence yakmasalar iyiydi aslında çok soğuk değil hava.
Anladım canım. Yakarlar inşallah bi an önce.ya sanki dışarısı daha ılık gibi, ofis son kat ve catgı sıstemı farklı bişey, dolayısı ile çok üşüyoruz, az da olsa yakılması lazımdı
devamlı oturdugumuz ıcın üşüyoruz
Burası da 1 dereceymiş zaten ben hamile olunca sıcak basıyor galiba :)dün yakın yerlere kar yağmış burda yağmur vardı
bugün güneşli ama içerisi soğuk. donuyoruz.
Burası da 1 dereceymiş zaten ben hamile olunca sıcak basıyor galiba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?