Ben tabi oda kokularına laf atıyorum ama gel görki sigara kullanıyorum bir yerden korunup başka yerden zarar veriyorum kendime

daha organik oda kokuları
Ben tabi oda kokularına laf atıyorum ama gel görki sigara kullanıyorum bir yerden korunup başka yerden zarar veriyorum kendime
Az kimyasalkı oda kokusu yapıyorlardı denemedim ama en kısa sürede deneyeceğim bebe yağı ve a101 gibi yerlerde satılan küçük şişe kokulu yağlar ile Sigara sıkıntı evet

Evet bende arada bulaşık ve çamaşır makinesi için yapıyordum fakat sık kullanımda sorun yaratır bence

Yumuşatıcıyı bir aydır bırakmıştım ama dün marketten küçük bir Şişe aldım nedense ama çok pişman oldum kokusu o kadar rahatsız etti ki bidaha almam

Oda kokusu veya parfüm ben de kullanmıyorum. Kokulu kullandığım sanırım sadece yumuşatıcı var. Zaten migrenim olduğu için ufacık kokuda atak geliyor

Aynen evet internette bir ara baktım doğal şeyler yapılıyor hatta toz almak içinde güzel şeyler yapıyorlar içine hafif seanslar damlatarak...

Denersen buradan paylaş lütfen

Yumuşatıcıyı bir aydır bırakmıştım ama dün marketten küçük bir Şişe aldım nedense ama çok pişman oldum kokusu o kadar rahatsız etti ki bidaha almam
Ben yumuşatıcı kullanmıyorum ama arada küçük boylardan alıyorum banyo giderleri ne bazen döküyorum...nedense bu evde banyodan arada kötü koku çıkıyor

Oda kokusu veya parfüm ben de kullanmıyorum. Kokulu kullandığım sanırım sadece yumuşatıcı var. Zaten migrenim olduğu için ufacık kokuda atak geliyor
Bende hamilelikte alerji başlamıştı sonra hiç geçmedi parfüm yumuşatıcı deterjan kokusu alınca hapşuu hapşuuuu duramıyorum

Ayrıca yerleri neyle siliyorsunuz ben sıvı Arap sabunu var onunla siliyorum birazda beyaz sirke ekliyorum mis gibi oluyor kokusuz temizlik...

Daha doğal önerisi olan varsa öğrenmek isterim ama...

Ayrıca yerleri neyle siliyorsunuz ben sıvı Arap sabunu var onunla siliyorum birazda beyaz sirke ekliyorum mis gibi oluyor kokusuz temizlik...

Ben de aynı elma sirkesi ekliyorum beyaz sirke şu keskin olan mı

Ben de arapsabunu sirke ile siliyorum. Çocukların elleri değiyor sonuçta kimyasal kullansam durulamam lazım bir de. Bazen amway loc kullanıyorum. Bazen ersağ genel temizlik. Bunların bitkisel olduğunu söylüyorlar ama ben yine de bi kat sade suyla geçiyorum üstlerinden.

Temizliyoruz ama dışarıdan gelen temizliğini üstüne de gelse anlamıyor temizlik yapıldığını çünkü kokmuyor kullandıklarımız amaaaaa ben hala bazen toz alırken camsil kullanıyorum konuda bırakmam lazım

Boşver biz temiz olduğunu bilelim yeter canım

Günaydınlar
Dün yine yapmam gereken işleri salladım.
neyseki çok iş yok bugün hallederim.
pazar da dinlenirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…