tamam rüya falan hevesini almışsın eline sağlık
Ben de bu gün öğleye kadar işleri bitirip öğleden sonra ve yarını çocuklarla geçireyim diyorum bakalım. Benim de çok iş yok gibi.Günaydınlar
Dün yine yapmam gereken işleri salladım.
neyseki çok iş yok bugün hallederim.
pazar da dinlenirim.
Ben de bu gün öğleye kadar işleri bitirip öğleden sonra ve yarını çocuklarla geçireyim diyorum bakalım. Benim de çok iş yok gibi.
Benim kaşıklık çekmecem hala duruyorpazar günü evde olursam birkaç çekmece içi var onları düzenlerim.
kızımı parka götürürüm.
bide tarlalara bakarız.
Benim kaşıklık çekmecem hala duruyor
Yatak odasında komidin çekmecelerinin birinde çoraplar var diğerleri boş. Aynalı şifoniyerin 3 çekmecesi var birinde havlular var, birinde eşarplarım, biri boş. Aslında ben şifoniyeri atıp atmamakta kararsızım. Gereksiz yer kaplıyor gibi ama bebek gelince belki lazım olur diye atamıyorum şimdilik.
Gözün aydın oğlunu doğum günün kutlu olsunMemleketten annem geldi Benim de lale devrim başlamış oldubugün oğluşumun Doğum günü hazırlık yapıyorum dicem ama sadece pasta siparişi verdik miskin bir kedi gibiyim bugün :/
Çok teşekküre ederim :)Gözün aydın oğlunu doğum günün kutlu olsun
Memleketten annem geldi Benim de lale devrim başlamış oldubugün oğluşumun Doğum günü hazırlık yapıyorum dicem ama sadece pasta siparişi verdik miskin bir kedi gibiyim bugün :/
Teşekkür ederim :)Nice yıllara mutlu yaşları olsun :)
Ben de sabahtan balkonları yıkadım. Sanırım bi daha yıkamam artık vileda yaparımSelam kızlar
Temizlik yaptım
Yemek yedik
Dinleniyorum
Market listesini hazırladım ayrıca
İşler bitmedi ama bu günlük bu kadar
Nice mutlu, huzurlu, sağlıklı yılları olsun canımMemleketten annem geldi Benim de lale devrim başlamış oldubugün oğluşumun Doğum günü hazırlık yapıyorum dicem ama sadece pasta siparişi verdik miskin bir kedi gibiyim bugün :/
Teşekkür ederim çok :) kendini çok yorma sen de dikkat et kendineBen de sabahtan balkonları yıkadım. Sanırım bi daha yıkamam artık vileda yaparım
Sonra oturma odası topladım. koltukları çektim süpürdüm sildim.
Girişi topladım süpürdüm sildim
Salonu süpürdüm
Kuruyan çamaşırları topladım
Yenilerini serdim
Şimdi mutfağa giricem ama çok karışık korkuyorum
Nice mutlu, huzurlu, sağlıklı yılları olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?