Ben de güneşi gördüm balkonun birini yıkadım. Çamaşır astım. İçimden bi ses camı da sil dedi. Sonra başka bi ses otur oturduğun yerde ne camı dedi. İkinci sesi dinledim oturdum
15-20 gün daha idare etsin birini çağırayım doğumdan önce inşallah.

aynı şeyleri yaşıyor muşuz
havlularda tüylü alınca alınca daha soft oluyor ama bazısı gerçekten hala sert onlar pek alışamadı daha .
oda kokusu en büyük kabusum zaten ciğere çok zararı var.
oksijen en güzeli

Aaa sakın ne camı kendini koru
Gerçi sen de biliyosundur hamilelikte denge olaylarını bir de senin artık karnın da büyük camdan çerçeveden uzak durmalısın

Ben çok severim yumuşatıcı kokusu, cif kokusu, suyun içine koyup yer silinen fresh kokular çam ağacı okyanus esintisi bilmem neböyle temiz temiz kokar ya bayılırım

Haklısın aslında. Beyaz sirke falan kullanan da var ama renkliler nemli nemli kokuyor gibi geliyor bana.

iyi kuruduktan sonra neden koksun ki?
kokuya karşı çok hassasım ama hiç öyle koku almadım
beyaz sirke makinada zararlı esasında kireç çözüyor evet ama zararda veriyor bununda çoğu kimse farkında değil..

Yok artık daha neler.
cam diyo silcem diyo tögbest

Aaa sakın ne camı kendini koru
Gerçi sen de biliyosundur hamilelikte denge olaylarını bir de senin artık karnın da büyük camdan çerçeveden uzak durmalısın
Aslında diğerlerinde her işi yapıyordum ama bu hem 4. sezaryen olacak, hem erken doğum riski var diye bıraktım çok iş yapmıyorum. Günlük işleri yapıp geçiyorum.

Valla bi ara çiş gibi kokuyordu resmen konu açtım burda hatta sonra makineyi falan değiştirdim hatta şimdi sadece nem kokuyor gibi geliyor. Bana öyle geliyor zaten eşim yok bişey diyor. :)
Sirke mi zararlı. Devamlı kullanmak mı zararlı acaba. Ben arada sirkeyle boş çalıştırıyordum.
Yok artık daha neler.
cam diyo silcem diyo tögbest
Silmedim ya oturdum zaten. Bi an gaza gelmiştim:)

hortumları zaman içinde aşındırıyormuş youtobe çok meşhur bir tamirci var FATİH BANK bende ondan duydum..

Kız işin ne camda

Ben tabi oda kokularına laf atıyorum ama gel görki sigara kullanıyorum bir yerden korunup başka yerden zarar veriyorum kendime

Valla geçenlerde bardakla biraz beyaz sirke birazda su karıştırdım yumuşatıcı gözüne ekledim ama bir daha yapamadım makinaya bir şey olur diye...sonuç süperdi ama çamaşırlarda o hafif deterjan kokusu bile yoktu ve sanki parlak oldu psikolojik mi bilemedim

Anammm ne camı dur etme ben hamilelikten çok hareketliydim kıpır kıpır pazara markete gezmeye temizlik hepsine koşuyordum uyku bile uyumuyordum öyle enerji yani gel görki 35 haftalık olmadan erken doğum yaptım birsürü üzüntü stres karışma hiçbirşeye yat dinlennn lütfen

Haklısın canım. Benim kızım da 30. haftada doğdu. Çok zor oluyor erken doğum gerçekten. Oturdum o yüzden ben de. Çok kirlenmiş camlar :)

Du vereyim çay katın ocağa
Dizi izlerken güzel içilir kızım
Dizisi havada soğuk açtık petekleri
Anam düğün salonu yakın ses geliyor
Diyorum nasıl üşümüyorlar ya banami soğuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…