bende doğuma giderken 3-5 bardak vardı onları yıkayıp gitmiştim.
ama ne oldu eve bi geldik herkes bir taraflarda 2 saatte dağıldı ev :)
Orası öyle maalesef ama giderken temiz bırakayım inşallah..

Kızım atopik dermatit bu mevsim geçişinde daha arttı hastalığı.
araştırıyorum net bir tedavi yok bir yazıda diyor ki her gün banyo yaptırın başka bir yazıda haftada 1 yıkayın.
deneme yanılma yöntemleri canımı sıkıyor.

geçmiş olsun nasıl bir hastalık?

Geçmiş olsun canım. Burda bi konu vardı kızımın apotit dermatitten kurtuluşuydu sanki konu. Okudun mu bilmiyorum. Çok eski bi konu. Bulursam ekliyim linki.

geçmiş olsun nasıl bir hastalık?

cilt kuruluğu oluyor. kızarıyor kaşınıyor. minik kabarcıklar oluşuyor. egzema türü yani
cilt kendini korumadığı için her türlü toz,nem,deterjan ve yediği şeylerde dahil alerjik olabiliyor.
ne zaman üstünü değiştirsem başlıyor kaşınmaya.tahriş olduğunda daha da çoğalıyor.

Geçmiş olsun canım. Burda bi konu vardı kızımın apotit dermatitten kurtuluşuydu sanki konu. Okudun mu bilmiyorum. Çok eski bi konu. Bulursam ekliyim linki.

Okudum benim kullandığım ürünleri kullanmış.

birde kükürt faydası varmış
biz kaplıcalara çok yakınız afyona falan
hafta sonu gidebiliriz.

Geçmiş olsun miacım. Çocuklar hasta oldu mu öyle üzülüyorum ki. Umarım kalıcı bir durum değildir Allah şifa versin.

Deri kalıntısı egzama vs kurtulması zor oluyor bende de benzer bişey var doğuştan hiç geçmedi

ğeçmiş olsun ya üzüldüm

Geçmiş olsun Mia- büyüyünce geçiyor diye duymuştum, bi arkadaşımın kızında da var doktoru halıyı yorganı perdeyi herşeyi kaldırmalısın demiş ama bu tavsiyeyi uygulayamadı nasıl kaldırsın onca şeyi, umarım ergenlikten de önce biter bu sıkıntınız

faydası olur inşallah canım. Rabbim şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…