Geçmiş olsunMia- büyüyünce geçiyor diye duymuştum, bi arkadaşımın kızında da var doktoru halıyı yorganı perdeyi herşeyi kaldırmalısın demiş ama bu tavsiyeyi uygulayamadı nasıl kaldırsın onca şeyi, umarım ergenlikten de önce biter bu sıkıntınız
faydası olur inşallah canım. Rabbim şifa versin
Benim çocuklar sürekli sabunluğumu kırıyorlardı ben de en son avşar sodasının şişesine pompa taktım onu kullanıyorumbugün tam sabunluk alıcaktım ki ürün tükendi.
evren bile alışveriş yapmama karşı
Son derece minimalist bir yaklaşımBenim çocuklar sürekli sabunluğumu kırıyorlardı ben de en son avşar sodasının şişesine pompa taktım onu kullanıyorum
Merhaba hoşgeldin :)hayırlı geceler arkadaşlar. araniza yeni katıldım. tam olarak anlayamadım konuyu temizlikten bahsediyorsunuz sanki oyleyse tam yerine geldim. eğer durum farklıysa aydınlatırsaniz beni sevinirim
Aslında hepimizin sağlığı için özellikle çocuk olunca kilimler ne kadar iyi olur benim eşim zaten hep kilim istiyor ama uymuyor işte mobilyalara bizde görüntüye önem verdiğimiz için gidip yine halılara yapışıyoruzaynen bende biraz bu yüzden istiyorum jaluziyi kilim veya antibakteriyel halı türevlerini.
ne kadar az eşya o kadar iyi.
teşekkürler :)
Aslında hepimizin sağlığı için özellikle çocuk olunca kilimler ne kadar iyi olur benim eşim zaten hep kilim istiyor ama uymuyor işte mobilyalara bizde görüntüye önem verdiğimiz için gidip yine halılara yapışıyoruz
hosbulduk:) tam istediğim gibi o zaman. bende temizlikteyim malum kış geliyor bu yıl bende birçok şeyi elden çıkardım özellikle kıyafet. ama nasip olursa yaza kadar tasinacagim asıl o zaman birçok şeyi yok edeceğim birilerine vereceğim. malesef cok takıyorum o yüzden sadelik duzen en güzeli. bu arada bugünden itibaren bende yaptıklarımı yazayım temizlik olarak beni de araniza kabul ederseniz coook mutlu olurum arkadaslar:)
O kadar yararlı bir konu kitakipteyim bende sadelesmek ve artık deli gibi para harcamaktan kurtulmak istiyorum
Konuyu takıpteyım
Evımı baya sadelestırdım ama kıyafet konusunda hakım olamıyorum verıyorum gıymedıklerımı ama tekrar dolduruyorum
Bastan sona okuycam bu konuyu
Banada faydası olur umarım gıyım ayakkabı takı kozmetik bunları almadan duramıyorum((
günaaaydınnnn
güzel bir gün olsun hepimiz için
Benim çocuklar sürekli sabunluğumu kırıyorlardı ben de en son avşar sodasının şişesine pompa taktım onu kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?