hepinize günaydın arkadaşlar. kiyafet konusunda fazlaligim yok aslında alisveris yapmaya li uzun zaman oldu. çok fazla kıyafetim yok zaten pek sevmiyorum da ama ışte mecburiyetten giyiyorum özendim bir arkadasa sürekli alışveriş yapiyorum diyen. güzel güzel alıp giymeyi çok özledim

ama ışte belki lazım olur diye ıvır zıvır evde tuttugum eşyalar var onlarda gidecek yavaş yavaş.

minimal yaşam mutsuz olduğumuz kıyafetleri giymek değildir.
bende her sezon alışveriş yaparım sadece bu kış almadım.

Günaydın kızlar
Ben tencerelerimi mutfakta çekmeceye koyuyordum. Ama oğlan sürekli çıkarıp oynamaya başladı. Kapakları birbirine vurup duruyordu. Mecburen yukarda bi dolaba aldım. O dolaptaki kaseleri bardaklığa koydum. Bardaklıktaki kupalara yer kalmadı çöpe gitti
Alttaki dolapları hiç kullanamıyorum bir sürü boş alan var öylece duruyor. Çocuk kilidi de kar etmiyor açmayı öğrendi hepsini.

Zarar verici eşya olmadıkça oynasınlar ben çok mutlu oluyorum :)

Zarar verici eşya olmadıkça oynasınlar ben çok mutlu oluyorum :)
Tupperlar var bi dolapta onları boşaltıp sıralayıp koyuyor falan ama tencerenin kapağını kırsa bi yerini keser
Bi de kuru erzak kaplarını üst üste koyup tezgaha çıkıyor. Onları da yukarı aldım mecburen.

maşallah ya çok tatlı

bizimki de tepelerde dolaşmayı seviyor.

minimal yaşam mutsuz olduğumuz kıyafetleri giymek değildir.
bende her sezon alışveriş yaparım sadece bu kış almadım.
hayır hayır anladım sizi az eşyayla hem cebin rahat hem kafan. benim biraz maddi sıkıntılar var ondan dolayi çıkamıyorum malum borclar sıkacağız disimizi artık bide çocuklar olunca dahada alamıyorsun yinede canlar sagolsun herşey gecer:)

Anladım sizi borçlar benimde var malesef.
öncelik maddi özgürlüğü sağlamak sonrasın da dengeli yaşamak.
sonrasında sizde her ay 1 ihtiyacınızı alıp kendinizi mutlu edebilirsiniz...

Size bir sorum var .

Günde kaç saat uyuyorsunuz ?

Ben kapakları ayrı tencereleri ayrı yere koyuyorum

ben 7-8 saat uyuyorum
bu çok fazla bir saat dilimi gibi geliyor bana...
Sağlıklı olan 8 saat değil mi ki? Benim kızımın uyku problemi var. 9 yıldır düzene sokamadık. Bazen hiç uyumuyor geceleri onun uyuduğu kadar uyuyorum mecbur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…