- 19 Ekim 2018
- 923
- 1.189
- 63
- 30
hepinize günaydın arkadaşlar. kiyafet konusunda fazlaligim yok aslında alisveris yapmaya li uzun zaman oldu. çok fazla kıyafetim yok zaten pek sevmiyorum da ama ışte mecburiyetten giyiyorum özendim bir arkadasa sürekli alışveriş yapiyorum diyen. güzel güzel alıp giymeyi çok özledim
Evet ben de onlardan gördüm. Boyayla falan süslüyorlar ama ben boyamadan falan anlamam sadece pompa geçirdim güzel de oldu. :)Güzel fikir geçen int gördüm baya güzel değerlendiriyolar.
Günaydın kızlar
Ben tencerelerimi mutfakta çekmeceye koyuyordum. Ama oğlan sürekli çıkarıp oynamaya başladı. Kapakları birbirine vurup duruyordu. Mecburen yukarda bi dolaba aldım. O dolaptaki kaseleri bardaklığa koydum. Bardaklıktaki kupalara yer kalmadı çöpe gitti
Alttaki dolapları hiç kullanamıyorum bir sürü boş alan var öylece duruyor. Çocuk kilidi de kar etmiyor açmayı öğrendi hepsini.
Tupperlar var bi dolapta onları boşaltıp sıralayıp koyuyor falan ama tencerenin kapağını kırsa bi yerini keserZarar verici eşya olmadıkça oynasınlar ben çok mutlu oluyorum :)
Tupperlar var bi dolapta onları boşaltıp sıralayıp koyuyor falan ama tencerenin kapağını kırsa bi yerini keser
Bi de kuru erzak kaplarını üst üste koyup tezgaha çıkıyor. Onları da yukarı aldım mecburen.
Seninki kaç yaşındaydı. Unutuyorum hep.maşallah ya çok tatlı
bizimki de tepelerde dolaşmayı seviyor.
hayır hayır anladım sizi az eşyayla hem cebin rahat hem kafan. benim biraz maddi sıkıntılar var ondan dolayi çıkamıyorum malum borclar sıkacağız disimizi artık bide çocuklar olunca dahada alamıyorsun yinede canlar sagolsun herşey gecer:)minimal yaşam mutsuz olduğumuz kıyafetleri giymek değildir.
bende her sezon alışveriş yaparım sadece bu kış almadım.
Seninki kaç yaşındaydı. Unutuyorum hep.
Aaa aynılarmış benimki de 25 aylık.26 aylık
hayır hayır anladım sizi az eşyayla hem cebin rahat hem kafan. benim biraz maddi sıkıntılar var ondan dolayi çıkamıyorum malum borclar sıkacağız disimizi artık bide çocuklar olunca dahada alamıyorsun yinede canlar sagolsun herşey gecer:)
Aaa aynılarmış benimki de 25 aylık.
En çok da inat ettikleri zaman. Dün gece ayakkabılarla uyudu mesela:) en tatlı zamanları
Size bir sorum var .
Günde kaç saat uyuyorsunuz ?
En çok da inat ettikleri zaman. Dün gece ayakkabılarla uyudu meselaçıkaramadım bi türlü :)
Şansım varsa 4-5 saat. Bazen hiç
Ben kapakları ayrı tencereleri ayrı yere koyuyorumTupperlar var bi dolapta onları boşaltıp sıralayıp koyuyor falan ama tencerenin kapağını kırsa bi yerini keser
Bi de kuru erzak kaplarını üst üste koyup tezgaha çıkıyor. Onları da yukarı aldım mecburen.
Sağlıklı olan 8 saat değil mi ki? Benim kızımın uyku problemi var. 9 yıldır düzene sokamadık. Bazen hiç uyumuyor geceleri onun uyuduğu kadar uyuyorum mecbur.ben 7-8 saat uyuyorum
bu çok fazla bir saat dilimi gibi geliyor bana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?