bugün benimde çamaşır günüm oleyyy

ben işe yetişmek için 6 buçukta kalkıyorum zaten daha erkenini düşünemiyorum
ben 7:30 da uyanıyorum.
acele giyinip işe gidiyorum.
kendime gelene kadar 10 oluyor.
iş yapayım derken akşam oluyor.
eve gelince dinleneyim diyorum.
bahane çok :)

ben 7:30 da uyanıyorum.
acele giyinip işe gidiyorum.
kendime gelene kadar 10 oluyor.
iş yapayım derken akşam oluyor.
eve gelince dinleneyim diyorum.
bahane çok :)
sen dene bakalım gelişmeleri bizimle paylaşırsın. iki çocuklu hayatta ben de senin izinden gelebilirim :)

sabah 6'da kalkıyorum, çocukları doyurup, kendim hazırlanmam ve evden cıkmam için 1,5 saatim var, 2 cocuktan sonra uykuya olan ıhtıyacım önemsenemeyecek kadar arttı, resmen enerjım yetmıyor, daha da erken kalkarsam gün içinde masabaşında mutlaka basım düşüyor, uyumamak ıcın kahve içip duruyorum, benım oğlan geç yatmasa, misal 10 gibi yatsak, sabah daha erken kalkabılırdım sanırım, ama dedıgım gıbı oğlan zaten gec yatıyor o uyudugu an hooppp ben uyumaya...

tabi alışmadığımız için aralarda erken kalkmak dengemizi bozabilir.

off kızlar ya içimden hiç iş yapmak gelmiyor mutfakta git gide bulaşık çoğalıyor odaları da dağıtıyor çocuklar yerimden kıpırdamak gelmiyor içimden

e ama çokk haklısın, kardes anne falan yok mu yardıma gelseler, artık zorlanman çok çok normall

off kızlar ya içimden hiç iş yapmak gelmiyor mutfakta git gide bulaşık çoğalıyor odaları da dağıtıyor çocuklar yerimden kıpırdamak gelmiyor içimden

Şurada 15/20 gün sonra doğum yapacaksın normal değil mi? bi yardımcı bulsan hemen? olmadı saatlik, azıcık kendine gelene kadar yardım etse sana haftada 2 gün.

e ama çokk haklısın, kardes anne falan yok mu yardıma gelseler, artık zorlanman çok çok normall
Maalesef kimsem yok burda. 12 saat var aramızda. Zorlanmaktan ziyade içimden gelmiyor. Başlasam bitecek ama gözümde büyüdükçe büyüdü işler

Şurada 15/20 gün sonra doğum yapacaksın normal değil mi? bi yardımcı bulsan hemen? olmadı saatlik, azıcık kendine gelene kadar yardım etse sana haftada 2 gün.
Yaa sorma haftada bir güne bile razıyım. Ama bulamadım yakınlarda birini. Uzaktakiler de yarım gün gelmiyor. her hafta bütün gün çağırsam hem maddi olarak zorlar hem o kadar iş olmaz ki. Bakalım denk gelir inşallah birisi.

bütün günlükten ziyade gün içi yardım lazım işte keşke saatlik falan bulabilsen birini. temizlik işi de cidden karaborsa bu ara, bulmakta triplerini çekmekte zor oluyo.

ee şimdi canını dişine takar yaparsın da doğum sonrası cidden sıkıntılı ya

demir değerin iyi mi? o da çok halsizlik yapıyor, kan ilacını iç mutlaka.
Evet iyiydi en son. Kan ilacını içiyorum da vitaminle kalsiyum çok midemi bulandırıyor onları bayadır içmiyorum. Başlayayım tekrar.

saat 5:00 hedefim
yaklaşık 10 gün zor geliyormuş
sonrasında alışıyormuşsun.
eksik yönlerimin temel kaynağı uykudur belki.
yarın başlıyacağım inş :)
uyanırsam buraya yazarım
merhabalar...
mia ben de 6-7 saat kadar uyuyorum. 6 nın altına düştüğünde günlük faaliyetlerimde ve odaklanmada sıkıntı yaşıyorum ve mahmur görünüyorum:) herkes için uyku isteği farklı. kendi biyolojik yapımız ve gün içindeki hareketlilik bu süreyi azaltıyor yada artırıyor. saat 22.00-03.00 arasındaki uyku en kaliteli uyku. o sürede ne kadar çok uyursak o kadar dinlenmiş oluyoruz aslında. ben kendim dikkat ediyorum mesela; aynı saat uyusam da o saatler arasında daha çok uyumuşsam, daha dinlenmiş oluyorum.
umarım sen de istediğin uyku düzenine kavuşursun:)

Aslında erken kalkınca daha enerjik oluyor insan. Güneşi karşılamak ayrı huzur veriyor insana.
ayy öyle bir gözüme çarptı, ne kadar az kalmış doğumuna maşallah:) Allah kavuştursun canım, sağlıkla inşallah...
sezaryen mi olacak, normal mi merak ettim? daha öncekiler nasıldı?

ayy öyle bir gözüme çarptı, ne kadar az kalmış doğumuna maşallah:) Allah kavuştursun canım, sağlıkla inşallah...
sezaryen mi olacak, normal mi merak ettim? daha öncekiler nasıldı?
Sağol canım inşallah
Sezaryen olacak diğerleri hep sezaryendi. 30 Kasıma gün verdi doktor.

mia bildirim yap demiştin:)
geçen hafta baya bir iş yaptım; evdeki eşyalardan çok ayırdım. yalnızca kitap 10 büyük torba çıktı. karton toplayan birini görünce hepsini verdik. artık yalnızca başvuru kitapları ve oğlumun okumasını istediğim kitapları bırakmak istiyorum kitaplığımda. kitaplığım çok büyük ve doluydu. kolilerdekileri vermiştim ama bunlar bile çok fazlaydı. bazı rafları dekoratif objelerle değerlendirmek istiyorum şimdi.
fazla havlularımı ayırdım, kullanmadığım örtüleri, yastık kılıfları vs. anneme gösterip, alacaklarını almasını sağladıktan sonra kalanı da çöpe atıcam, belki birileri görüp alabilir. bunlarda çok fazlaydı, yazmiyim:))
oğlumun oyuncaklarını hiç sorma. o kadar ayırmama rağmen halen seçip vereceklerim vs var. bir de o nerde bu nerde diye sorularına muhatap olup, sıkıntı yaşamak istemiyorum. okul öncesi dönemde biricik oyuncakları hepsinin çok kıymetli:))
oğlumun iç çamaşırlarını yeniledim. eskileri poşetledim, şimdi yeni sahiplerini bekliyor. kıyafetlerini de ayırdım ve gardrobunu düzenledim. bir çekmece tamamen boşaldı seninki gibi, çok mutlu oldum:) bir de ona (niyeyse) yetmez diye çok fazla kıyafet, çorap, çamaşır falan aldığımı farkettim. bu konuda daha dikkatli olucam artık.
kırtasiye malzemeleri, bir çok ıvır zıvır off offf:)) ayır ayır bitmiyor. bir de onları ayırdım, bir kısmı ofise, bir kısmı verilecek.
kendi kıyafetlerime hiç gelemedim. beni en çok burası zorlayacak sanırım:) ama ondan da ufak ufak başladım:) yaza kadar baya minimal bir düzenim olacak sanırım, innnşşalllahhh:))
off yazarken yoruldum:) ama bu işler gerçekten zevkli. evi derleyip, toparlayıp sadeleştirdikçe, ben kendimi ruhsal anlamda daha iyi hissediyorum... yani şu anki birincil hobim minimalleşme de diyebiliriz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…