Sabahtan beri boş boş oturuyorum. Bi kahvaltı yaptık çocuklarla, bi de 5 parça ütü yaptım. Kalkmam lazım.
Kuruyan çamaşırlar yerleşecek.
Makinede beyazlar var onlar serilecek
Mutfak dağınık o toplanacak
Bütün eve süpürge tutulacak
Daha çıkar iş ama ben yapabilir miyim bakalım.
şu an ki durumumda ne kadar uyursam kar diyorum. iki çocuklu hayatımda zaten uykuya hasret kalacağım :)belki daha motive olursun bu konuyu araştır bence :)
ben işe yetişmek için 6 buçukta kalkıyorum zaten daha erkenini düşünemiyorumAslında erken kalkınca daha enerjik oluyor insan. Güneşi karşılamak ayrı huzur veriyor insana.
ben 7:30 da uyanıyorum.ben işe yetişmek için 6 buçukta kalkıyorum zaten daha erkenini düşünemiyorum
sen dene bakalım gelişmeleri bizimle paylaşırsın. iki çocuklu hayatta ben de senin izinden gelebilirim :)ben 7:30 da uyanıyorum.
acele giyinip işe gidiyorum.
kendime gelene kadar 10 oluyor.
iş yapayım derken akşam oluyor.
eve gelince dinleneyim diyorum.
bahane çok :)
sabah 6'da kalkıyorum, çocukları doyurup, kendim hazırlanmam ve evden cıkmam için 1,5 saatim var, 2 cocuktan sonra uykuya olan ıhtıyacım önemsenemeyecek kadar arttı, resmen enerjım yetmıyor, daha da erken kalkarsam gün içinde masabaşında mutlaka basım düşüyor, uyumamak ıcın kahve içip duruyorum, benım oğlan geç yatmasa, misal 10 gibi yatsak, sabah daha erken kalkabılırdım sanırım, ama dedıgım gıbı oğlan zaten gec yatıyor o uyudugu an hooppp ben uyumaya...
off kızlar ya içimden hiç iş yapmak gelmiyormutfakta git gide bulaşık çoğalıyor odaları da dağıtıyor çocuklar yerimden kıpırdamak gelmiyor içimden
off kızlar ya içimden hiç iş yapmak gelmiyormutfakta git gide bulaşık çoğalıyor odaları da dağıtıyor çocuklar yerimden kıpırdamak gelmiyor içimden
Maalesef kimsem yok burda. 12 saat var aramızda. Zorlanmaktan ziyade içimden gelmiyor. Başlasam bitecek ama gözümde büyüdükçe büyüdü işlere ama çokk haklısın, kardes anne falan yok mu yardıma gelseler, artık zorlanman çok çok normall
Yaa sorma haftada bir güne bile razıyım. Ama bulamadım yakınlarda birini. Uzaktakiler de yarım gün gelmiyor. her hafta bütün gün çağırsam hem maddi olarak zorlar hem o kadar iş olmaz ki. Bakalım denk gelir inşallah birisi.Şurada 15/20 gün sonra doğum yapacaksın normal değil mi? bi yardımcı bulsan hemen? olmadı saatlik, azıcık kendine gelene kadar yardım etse sana haftada 2 gün.
Yaa sorma haftada bir güne bile razıyım. Ama bulamadım yakınlarda birini. Uzaktakiler de yarım gün gelmiyor. her hafta bütün gün çağırsam hem maddi olarak zorlar hem o kadar iş olmaz ki. Bakalım denk gelir inşallah birisi.
bütün günlükten ziyade gün içi yardım lazım iştekeşke saatlik falan bulabilsen birini. temizlik işi de cidden karaborsa bu ara, bulmakta triplerini çekmekte zor oluyo.
Aynen inşallah denk gelir biri. Doğumdan sonra daha çok lazım.
Evet iyiydi en son. Kan ilacını içiyorum da vitaminle kalsiyum çok midemi bulandırıyor onları bayadır içmiyorum. Başlayayım tekrar.ee şimdi canını dişine takar yaparsın da doğum sonrası cidden sıkıntılı ya
demir değerin iyi mi? o da çok halsizlik yapıyor, kan ilacını iç mutlaka.
merhabalar...saat 5:00 hedefim
yaklaşık 10 gün zor geliyormuş
sonrasında alışıyormuşsun.
eksik yönlerimin temel kaynağı uykudur belki.
yarın başlıyacağım inş :)
uyanırsam buraya yazarım
ayy öyle bir gözüme çarptı, ne kadar az kalmış doğumuna maşallah:) Allah kavuştursun canım, sağlıkla inşallah...Aslında erken kalkınca daha enerjik oluyor insan. Güneşi karşılamak ayrı huzur veriyor insana.
Sağol canım inşallahayy öyle bir gözüme çarptı, ne kadar az kalmış doğumuna maşallah:) Allah kavuştursun canım, sağlıkla inşallah...
sezaryen mi olacak, normal mi merak ettim? daha öncekiler nasıldı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?