:) çok normal hedef büyük yapması zor ben hala adım adım kendini alıştırman gerektiğini düşünüyorum
Ben karar veremiyorum. Kiyafet ayiklamam tikandi. Cunku sunu farkettim. Ben dolabimdakilerin hicbirini sevmiyorum. Hepsini de atamam. Tarzim yeni yeni oturuyor galiba. Bu surec hic hosuma gitmiyor. Hemencecik elden cikarmak istiyorum ama olmadi. Elim gitmiyor.
Odaları topladım kızlar. Salonda katlanacak çamaşırlar var. Mutfakta bir kaç parça bulaşık var ve ocak silinecek. Çamaşırlar sabaha kalacak ama mutfağı yatmadan halledeceğim inşallah.
Aaaa tüh bozuldu mu?
Sımdı arkadaslar dolapta nası başlamalıyım temızlıge
Sureklı cuval çuval verıyorum aslında ama yıne dolu almıycam artık onu kafama yerlestırmeye karar verdım
Almısım etıket üstünde ama gıymıycem bılıyorum ama atamıyorum(sankı azalınca ustumden yuk kalkıcak bılıyorum ama kıyamadık ve gıymedıklerınız ıcın nasıl dusunup karar verıyosunuz
Ben de süpürge açacağım. Akşam mutfak dağınık kaldı sabah kalkınca topladım. Çamaşır katlanacak. Banyoda biraz çamaşır var onları yıkayacağım. Her gün birikmeden yıkayacağım artık sonra sermesi zor oluyor bana.bugün benim evimde toplu yemeğimde var sadece üstten süpürürüm
yarında ark davetliyiz o yüzden yarın ki yemeği akşam yapıcam.
Aman bozulmasın da herşey pahalı şu sıralar.yok canım bozulmamıştır inşallah, internette videolarını gördüm arkasını açıp çıkarıyorlar, mecburen servis gelecek bugün.
Ben de süpürge açacağım. Akşam mutfak dağınık kaldı sabah kalkınca topladım. Çamaşır katlanacak. Banyoda biraz çamaşır var onları yıkayacağım. Her gün birikmeden yıkayacağım artık sonra sermesi zor oluyor bana.
Bugün oğlumu doktora götürdük 10 gündür burun akıntısı vardı biz dönene kadar canım annem süpürmüş silmiş koltukları silmiş dün işteyken de camları silmiş, yapma uğraşma diyorum ama durduramıyorum o varken kendimi bir salıyorum ki sormayın, bugün halıları sereceğiz
Öyledir valla hiç çekmemişim kendisine malesef Allah sağlık versin başımdan eksik etmesin, minimaldir de kendisi çok az kıyafeti çok az mutfak eşyası vardır ne dediysem aldıramadım fazlasını, hep der 3 tane alacağına 1 tane kaliteli al der bana da önceden kaale almazdım ama ben kadar da haklıymışGeçmiş olsun
maşallah annen baya hamarat :)
Yok canım kafama göre takılıyorum. Ütüyü biriktirmiyorum çıktıkça ütülüyorum hemen yoksa zor oluyor.Sen plan yapıyomusun kendine
misal çamaşır yıkama günü ütü günü diye
Kızlar İG de bir grup yarın birikime başlıyor. Şu şekilde olacak
1. gün 1TL
2. gün 2TL
3. gün 3 TL şeklinde 10 gün devam edecek.
10. gün 10 TL atıldıktan sonra tekrar başa dönecek.
11. gün 1 TL
12. Gün 2 TL diye. Ayda 165 TL yapıyor.
Bende katılmayı düşünüyorum beraber Burda da yapalım mı ayrı başlık açıp.
makinenin içini elinle kontrol ettin mi? Bazen deliklerin arasına sıkışıyor çekince geliyoryok canım bozulmamıştır inşallah, internette videolarını gördüm arkasını açıp çıkarıyorlar, mecburen servis gelecek bugün.
Ben de katılırımben katılırım sen aç
Kızlar İG de bir grup yarın birikime başlıyor. Şu şekilde olacak
1. gün 1TL
2. gün 2TL
3. gün 3 TL şeklinde 10 gün devam edecek.
10. gün 10 TL atıldıktan sonra tekrar başa dönecek.
11. gün 1 TL
12. Gün 2 TL diye. Ayda 165 TL yapıyor.
Bende katılmayı düşünüyorum beraber Burda da yapalım mı ayrı başlık açıp.
makinenin içini elinle kontrol ettin mi? Bazen deliklerin arasına sıkışıyor çekince geliyor
kavanozda olur :)Aa süpermiş ama kumbara lazım ona, elimin altında ya da cüzdanda olursa harcanma ihtimali var. ben bi ara her ay maaşımdan 100-200 tl atıyodum bi yere, güya kimsenin haberi yoktu, bayaa da birikmişti ama sonrası eşime yakalandımnasıl mutlu oldu görünce şimdi yine öyle bişi yapmak istiyorum ama nasıl halledicem bilmiyorum, mesela oradan anneme falan veriyodum ya da her harcamayı söylemiyodum iyi oluyodu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?