30 kasım demek... daha da az kalmış profildekinden:) Allah yardımcın olsun. sezaryen olduğunda diğerleri de genelde sezaryen oluyor evet. inşallah çabucak toparlanırsın. ayaklarını ve belini mutlaka sıcak tut... kendini korumaya çalış. doğumdan sonra da...

Evet tam 30 gün kaldı
Diğerlerinde çabuk toparlanmıştım ama bunda çok korkuttu doktorlar. Baya riskliymiş 4. sezaryen. İnşallah kolay geçer sağ salim döneriz evimize.

sen rahat ol, endişelenme. Allah korur. doktorlar hep risklerden bahseder çünkü bu risklerin ucunun kendilerine dayanacağını düşünürler
tabii ki kesi açısından aynı yerden olması risk olabilir. ama zaten o anda kontrol edip, farklı bir yerden de düşünebilir doktor. o yüzden sen korkma ve rahat olma anlamında elinden geleni yap (dua et, huzurda ve huzurlu kal), o da işini yapacaktır. artık bu tür riskler azaldı zaten. doktorlar normalden çok sezaryen doğum gördükleri için pratikleri fazla:)
dualarımız seninle... :)

Yenilenmiş gibi hissettim 10 torba kitapları düşünemiyorum :)
ben hedeflerime 2 yılda ulaştım tadını çıkar :)

Amaaan çamaşır makineme sütyen teli kaçtı

Sımdı arkadaslar dolapta nası başlamalıyım temızlıge
Sureklı cuval çuval verıyorum aslında ama yıne dolu almıycam artık onu kafama yerlestırmeye karar verdım
Almısım etıket üstünde ama gıymıycem bılıyorum ama atamıyorum (sankı azalınca ustumden yuk kalkıcak bılıyorum ama kıyamadık ve gıymedıklerınız ıcın nasıl dusunup karar verıyosunuz

Sağol canım çok tatlısın inşallah rahat geçer

Odaları topladım kızlar. Salonda katlanacak çamaşırlar var. Mutfakta bir kaç parça bulaşık var ve ocak silinecek. Çamaşırlar sabaha kalacak ama mutfağı yatmadan halledeceğim inşallah.

Ben karar veremiyorum. Kiyafet ayiklamam tikandi. Cunku sunu farkettim. Ben dolabimdakilerin hicbirini sevmiyorum. Hepsini de atamam. Tarzim yeni yeni oturuyor galiba. Bu surec hic hosuma gitmiyor. Hemencecik elden cikarmak istiyorum ama olmadi. Elim gitmiyor.

En çok da inat ettikleri zaman. Dün gece ayakkabılarla uyudu mesela çıkaramadım bi türlü :)

Şansım varsa 4-5 saat. Bazen hiç
Demen ya uykusuzluk çok zor benim de oğlum kolikti bende 4 saat anca uyuyordum ama kendimde değildim hiç boş boş bakıyordum ne günlerdi yaaaa

Günaydın, ben uzun uzun düşünmüyorum düşünürsem atmamak için mantıklı bir sebep bulurum çünkü, sevmiyorsam ya da gitmeyeceksem direk ayırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…