- 6 Ağustos 2018
- 231
- 855
- 53
Evet tam 30 gün kaldı30 kasım demek... daha da az kalmış profildekinden:) Allah yardımcın olsun. sezaryen olduğunda diğerleri de genelde sezaryen oluyor evet. inşallah çabucak toparlanırsın. ayaklarını ve belini mutlaka sıcak tut... kendini korumaya çalış. doğumdan sonra da...
mia bildirim yap demiştin:)
geçen hafta baya bir iş yaptım; evdeki eşyalardan çok ayırdım. yalnızca kitap 10 büyük torba çıktı. karton toplayan birini görünce hepsini verdik. artık yalnızca başvuru kitapları ve oğlumun okumasını istediğim kitapları bırakmak istiyorum kitaplığımda. kitaplığım çok büyük ve doluydu. kolilerdekileri vermiştim ama bunlar bile çok fazlaydı. bazı rafları dekoratif objelerle değerlendirmek istiyorum şimdi.
fazla havlularımı ayırdım, kullanmadığım örtüleri, yastık kılıfları vs. anneme gösterip, alacaklarını almasını sağladıktan sonra kalanı da çöpe atıcam, belki birileri görüp alabilir. bunlarda çok fazlaydı, yazmiyim:))
oğlumun oyuncaklarını hiç sorma. o kadar ayırmama rağmen halen seçip vereceklerim vs var. bir de o nerde bu nerde diye sorularına muhatap olup, sıkıntı yaşamak istemiyorum. okul öncesi dönemde biricik oyuncakları hepsinin çok kıymetli:))
oğlumun iç çamaşırlarını yeniledim. eskileri poşetledim, şimdi yeni sahiplerini bekliyor. kıyafetlerini de ayırdım ve gardrobunu düzenledim. bir çekmece tamamen boşaldı seninki gibi, çok mutlu oldum:) bir de ona (niyeyse) yetmez diye çok fazla kıyafet, çorap, çamaşır falan aldığımı farkettim. bu konuda daha dikkatli olucam artık.
kırtasiye malzemeleri, bir çok ıvır zıvır off offf:)) ayır ayır bitmiyor. bir de onları ayırdım, bir kısmı ofise, bir kısmı verilecek.
kendi kıyafetlerime hiç gelemedim. beni en çok burası zorlayacak sanırım:) ama ondan da ufak ufak başladım:) yaza kadar baya minimal bir düzenim olacak sanırım, innnşşalllahhh:))
off yazarken yoruldum:) ama bu işler gerçekten zevkli. evi derleyip, toparlayıp sadeleştirdikçe, ben kendimi ruhsal anlamda daha iyi hissediyorum... yani şu anki birincil hobim minimalleşme de diyebiliriz:)
Evet tam 30 gün kaldı
Diğerlerinde çabuk toparlanmıştım ama bunda çok korkuttu doktorlar. Baya riskliymiş 4. sezaryen. İnşallah kolay geçer sağ salim döneriz evimize.
Evet galiba :) zoraki kalktım mutfağı topladım yemek yaptım bi daha dağıttım
Geçmiş olsun :)Amaaan çamaşır makineme sütyen teli kaçtı
Geçmiş olsun :)
Aaaa tüh bozuldu mu?Amaaan çamaşır makineme sütyen teli kaçtı
Sağol canım çok tatlısın inşallah rahat geçersen rahat ol, endişelenme. Allah korur. doktorlar hep risklerden bahseder çünkü bu risklerin ucunun kendilerine dayanacağını düşünürler
tabii ki kesi açısından aynı yerden olması risk olabilir. ama zaten o anda kontrol edip, farklı bir yerden de düşünebilir doktor. o yüzden sen korkma ve rahat olma anlamında elinden geleni yap (dua et, huzurda ve huzurlu kal), o da işini yapacaktır. artık bu tür riskler azaldı zaten. doktorlar normalden çok sezaryen doğum gördükleri için pratikleri fazla:)
dualarımız seninle... :)
Sımdı arkadaslar dolapta nası başlamalıyım temızlıge
Sureklı cuval çuval verıyorum aslında ama yıne dolu almıycam artık onu kafama yerlestırmeye karar verdım
Almısım etıket üstünde ama gıymıycem bılıyorum ama atamıyorum(sankı azalınca ustumden yuk kalkıcak bılıyorum ama kıyamadık ve gıymedıklerınız ıcın nasıl dusunup karar verıyosunuz
Uykuyu çok seviyorum 8 saat uyurum genelde. Bazen 7 saat.Size bir sorum var .
Günde kaç saat uyuyorsunuz ?
En güzeli. İyi uyku dingin vücut ve akıl.ben 7-8 saat uyuyorum
bu çok fazla bir saat dilimi gibi geliyor bana...
Demen ya uykusuzluk çok zor benim de oğlum kolikti bende 4 saat anca uyuyordum ama kendimde değildim hiç boş boş bakıyordum ne günlerdi yaaaaEn çok da inat ettikleri zaman. Dün gece ayakkabılarla uyudu meselaçıkaramadım bi türlü :)
Şansım varsa 4-5 saat. Bazen hiç
Günaydın, ben uzun uzun düşünmüyorum düşünürsem atmamak için mantıklı bir sebep bulurum çünkü, sevmiyorsam ya da gitmeyeceksem direk ayırıyorumSımdı arkadaslar dolapta nası başlamalıyım temızlıge
Sureklı cuval çuval verıyorum aslında ama yıne dolu almıycam artık onu kafama yerlestırmeye karar verdım
Almısım etıket üstünde ama gıymıycem bılıyorum ama atamıyorum(sankı azalınca ustumden yuk kalkıcak bılıyorum ama kıyamadık ve gıymedıklerınız ıcın nasıl dusunup karar verıyosunuz
:) çok normal hedef büyük yapması zor ben hala adım adım kendini alıştırman gerektiğini düşünüyorumGünaydın ben uyanamadım sabah pufff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?