Ben bin lira biriktirdim burayı okuduktan sonra sonra saldım o konuda da Bayadır ekleme yapmıyorum iyi olur Benim içinde
Ben varım yapalımmmmKızlar İG de bir grup yarın birikime başlıyor. Şu şekilde olacak
1. gün 1TL
2. gün 2TL
3. gün 3 TL şeklinde 10 gün devam edecek.
10. gün 10 TL atıldıktan sonra tekrar başa dönecek.
11. gün 1 TL
12. Gün 2 TL diye. Ayda 165 TL yapıyor.
Bende katılmayı düşünüyorum beraber Burda da yapalım mı ayrı başlık açıp.
Süpersinben katılırım sen aç
HarikaBen de katılırım
Ben de çok önceden 7-8 yıl önce falan ayda 1 çeyrek alıyordum baya biriktirmiştim iyi oluyordu sonra sonra saçma sapan şeyler almaya başladığımdan beri ne birikim yapabildim ne biriktirdiğimi tutabildimAa süpermiş ama kumbara lazım ona, elimin altında ya da cüzdanda olursa harcanma ihtimali var. ben bi ara her ay maaşımdan 100-200 tl atıyodum bi yere, güya kimsenin haberi yoktu, bayaa da birikmişti ama sonrası eşime yakalandımnasıl mutlu oldu görünce şimdi yine öyle bişi yapmak istiyorum ama nasıl halledicem bilmiyorum, mesela oradan anneme falan veriyodum ya da her harcamayı söylemiyodum iyi oluyodu.
Süper. Hep beraber toplanalım o zaman.Ben bin lira biriktirdim burayı okuduktan sonra sonra saldım o konuda da Bayadır ekleme yapmıyorum iyi olur Benim içinde
Ne kadar zamanda hedefledin canım. yüksek hedef iyidir boşver.Para ciddi güven veriyor insana.
bende 10 bin biriktiricem inş
bu arada hedeflerimi hep yüksek tutuyorum nedense
4 kişi olduk bile harikaBen varım yapalımmmm
Ne kadar zamanda hedefledin canım. yüksek hedef iyidir boşver.
Çalışıyorsun yaparsın inşallah en kısa zamanda. Ben 2 yılda falan anca toplarım sanırım onuAslında zaman düşünmedim. yapabildiğim en kısa sürede :)
Para ciddi güven veriyor insana.
bende 10 bin biriktiricem inş
bu arada hedeflerimi hep yüksek tutuyorum nedense
SüperKızlar İG de bir grup yarın birikime başlıyor. Şu şekilde olacak
1. gün 1TL
2. gün 2TL
3. gün 3 TL şeklinde 10 gün devam edecek.
10. gün 10 TL atıldıktan sonra tekrar başa dönecek.
11. gün 1 TL
12. Gün 2 TL diye. Ayda 165 TL yapıyor.
Bende katılmayı düşünüyorum beraber Burda da yapalım mı ayrı başlık açıp.
Çalışıyorsun yaparsın inşallah en kısa zamanda. Ben 2 yılda falan anca toplarım sanırım onu
Nihai hedefin büyük olması güzel bir şey ama Ona ulaşmak için küçük ara hedefler koysan daha ulaşabilir olur
Kızlar nasıldınız ben çok yoğunum
Ya
Kahve yaptım içiyorumAman boşver çayını al gel. halledilir işler :)
Kahve yaptım içiyorum
birikime başliyormuyuz kızlar
Katilabilirim ben de.evet yarın başlayalım.
Geçmiş olsun dikilebilir umarımPantolonumun paçasını taktırdım yırtıldı.
Benim de bi tane kumbaram var haftalık attığım. 1. Hafta 1 TL ikinci hafta 2 TL üçüncü hafta 3 TL diye...Katilabilirim ben de.
Başka bir topikte haftalık kumbaraya para atıyoruz her cuma giderek artan miktarlarda.
Bu da farklı bir kumbara yöntemi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?