ayda 8 kere yarım gün gelicekse. 93 tl tekabul eder her gelmesi.
ütü ve cam silme işi exra ya giriyor diye duymuştum.
bizim burda tam gün 100 tl idi. şimdi fiyat artmışta olabilir.
bilemedim fazla gibi de uygun gibi de...

Banyo detaylı temizliği ve mutfak dolap temizliği de yapıyorsa iyidir bence

Genel temizlik için ayrıyeten gelecek o zaman cam silecek. 150 TL tam gün burda. Diğerleri de yarım gün bile olmuyor 3 saat en fazla. Saatli gelenler 15’e geliyormuş. Saatle hesap yapacak birini bulmam lazım sanırım.

Ama yemekte yapıyor normal bayan gelse yemekle uğraşmazki

Yok canım banyo hiç yok. Banyoya almıyorum ben hoşlanmıyorum banyo temizletmekten. Mutfak da Bi geldiğinde dışından siler dolap içlerine girmez.
Valla o zaman bilemedim biraz daha araştır yemek derdinden kurtulmak seni çok rahatlatır ama

Valla o zaman bilemedim biraz daha araştır yemek derdinden kurtulmak seni çok rahatlatır ama
Evet yemek çok sorun bizim evde. her gün çorbadan ana yemeğe salataya kadar yapılıyor. 4. çocuktan sonra nasıl olacak bilmiyorum
Bu arada attın mı 1 TL.

Hımm yemeği ben yapayım o zaman zahmet olacak ama
Haftada bir gelecek birini bulayım. Yarım gün silsin süpürsün gitsin.

kadınla tekrar konuşsan günlük ödeme yapayım dersin 60-70 tl.
cam ve ütü işi her zaman yapılmıyor zaten.
genel temizlik + yemek diye konuş bence.

selam kızlar
kızımın küçülenlerinden 4 parça letgoda sattım (para karşılığı kızımın zaten)
eşimin 2 pantolonu tadilata verilecek, bir süre daha idare eder
1 mak bulaşık 1 mak çamaşır yıkandı
mutfak süpürüldü
eve gidince planım bulaşık makinesini boşaltmak ve ütü yapmak
haftasonu çamaşır işim olsun istemiyorum

Hımm yemeği ben yapayım o zaman zahmet olacak ama
Haftada bir gelecek birini bulayım. Yarım gün silsin süpürsün gitsin.
Valla bunda full cesaret kız evde kaç çocuk ilk zamanlar nasıl yetişeceksin habire meme isticek hala yemek yapma derdinde

Yada benim şansımdı herhalde 7 24 ağlayan bebek gözüm korkmuş valla...

1 tl mi attım bu arada hayırlı uğurlu olsun

Yok benim de çocuklarım çok problemli. Kızım zaten otizmli gecesi gündüzü belli değil. Ama ev kira, tek maaş mümkün değil 750 bezli 3 çocuk olacak.. Zaten 3-4 ay için düşünüyorum toparlanana kadar.

Bol bereketli olsun kumbaran.

kadınla tekrar konuşsan günlük ödeme yapayım dersin 60-70 tl.
cam ve ütü işi her zaman yapılmıyor zaten.
genel temizlik + yemek diye konuş bence.
Bakalım başkasını bulamazsam konuşurum...

canım bence şu son ayında ve 40'ın çıkana kadar idare et bu kadınla, 3 saatlik iş diyosun ama o an ne gerekiyorsa yaptırırsın kadına, işi bitti hadi git olmayacak, işleri de abla şöyle pratikçe hızlıca yap diyince savsaklayacağını sanmam, zaten bi deneme al yarım gün, sen sırf temizlik almıyosun, yemek ütü falan da girince işin içine normal gibi bence.

Allah yardımcın olsun o zaman ne diyim bütçeye göre biri çıkar inş işte böyle zamanlarda insanın ailesi yanında olsa sırtı yere gelmez uzağız işte hepimiz ne derdimiz var başka şehre evlenmişiz bilmiyorum...

Bakalım biraz daha araştırayım da bulamazsam dediğin gibi 40 ım çıkana kadar çağırayım.

Sağol canım. Aynen ne işim varmış diyorum ben de böyle sıkışınca:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…