Ahh ben kalkamadım sabahtan beri. Benim de bulaşık makinesi boşalacak kahvaltı bulaşıkları konacak. Çamaşır makinesi çalışacak. Dünden kuruyanlar katlanacak.

Bakalım biraz daha araştırayım da bulamazsam dediğin gibi 40 ım çıkana kadar çağırayım.

İnşallah gönlüne göre birini bulursun, benim de ayarlamam lazım ama bana da çok geliyor rakamlar, şöyle pratik saatlik birini bulsam ah keşke. görevlimin eşi geliyorum demişti, hafta sonu saatlik onu alsam bari. bi denerim olmazsa.

Kavanoza at, poşete at, fazla giymediğin ceketlerin falan cebine at, iş yerinde kilitli çekmecen yok mu oraya at. Kızın odasında bi yere at. At da gari

tamam tamam atıyorum :) yaz listeye sen.

Buluruz inşallah canım bakalım. Yazıyorum listeye hayırlı bereketli olsun.

saatlik 15 geliyorlar geçen gün 2kadını 4 saat için(saat 2,30 giriş , 6,30 çıkış) 100 TL aldılar. bende yarım gün birini arıyorum en azından 15günde bir gelecek. ama yarım güne kadınlar yanaşmıyor. tam gün olsun istiyorlar.

Yarım gününü 75 tl den hesaplamış ki bana gelen yardımcı bayan da o kadar alıyor, 4-4.5 saat arası kalıyor.. hangi şehirdesin? Ben İstanbul’dayım.

Ben o cam kapı duvar silecek dediğin günü de dahil etmiştim fiyata bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…