Kavanoza at, poşete at, fazla giymediğin ceketlerin falan cebine at, iş yerinde kilitli çekmecen yok mu oraya at. Kızın odasında bi yere at. At da garinereye atsam bilemedim :) önce bi yer bulayım kendime.
Ahh ben kalkamadım sabahtan beri. Benim de bulaşık makinesi boşalacak kahvaltı bulaşıkları konacak. Çamaşır makinesi çalışacak. Dünden kuruyanlar katlanacak.selam kızlar
kızımın küçülenlerinden 4 parça letgoda sattım (para karşılığı kızımın zaten)
eşimin 2 pantolonu tadilata verilecek, bir süre daha idare eder
1 mak bulaşık 1 mak çamaşır yıkandı
mutfak süpürüldü
eve gidince planım bulaşık makinesini boşaltmak ve ütü yapmak
haftasonu çamaşır işim olsun istemiyorum
Var da varAhh ben kalkamadım sabahtan beri. Benim de bulaşık makinesi boşalacak kahvaltı bulaşıkları konacak. Çamaşır makinesi çalışacak. Dünden kuruyanlar katlanacak.
Bakalım biraz daha araştırayım da bulamazsam dediğin gibi 40 ım çıkana kadar çağırayım.
Kavanoza at, poşete at, fazla giymediğin ceketlerin falan cebine at, iş yerinde kilitli çekmecen yok mu oraya at. Kızın odasında bi yere at. At da gari
Var da var
Zaten hiç bitmiyorlar :)
Aynen ya devamlı evi temiz, dolapta yemeği, masasında pastası keki olanlara çok özeniyorum. Nasıl yapıyorlar anlamıyorum.Var da var
Zaten hiç bitmiyorlar :)
Buluruz inşallah canım bakalım. Yazıyorum listeye hayırlı bereketli olsun.İnşallah gönlüne göre birini bulursun, benim de ayarlamam lazım ama bana da çok geliyor rakamlar, şöyle pratik saatlik birini bulsam ah keşke. görevlimin eşi geliyorum demişti, hafta sonu saatlik onu alsam bari. bi denerim olmazsa.
tamam tamam atıyorum :) yaz listeye sen.
Buluruz inşallah canım bakalım. Yazıyorum listeye hayırlı bereketli olsun.
Birikimci | 1 Kasım | 2 Kasım | 3 Kasım | 4 Kasım | 5 Kasım | 6 Kasım | 7 Kasım | 8 Kasım | 9 Kasım | 10 Kasım |
| 1 TL | . | . | . | . | . | . | . | . | . |
@Tryingtobeminimalist | . | . | . | . | . | . | . | . | . | . |
| . | . | . | . | . | . | . | . | . | . |
| . | . | . | . | . | . | . | . | . | . |
Genel temizlik için ayrıyeten gelecek o zaman cam silecek. 150 TL tam gün burda. Diğerleri de yarım gün bile olmuyor 3 saat en fazla. Saatli gelenler 15’e geliyormuş. Saatle hesap yapacak birini bulmam lazım sanırım.
250 tl den fazla istiyorlar şirkette ama deterjan filan dahil.Temizlik şirketi açasım geldi talep çok :)
Birikimci 1 Kasım 2 Kasım 3 Kasım 4 Kasım 5 Kasım 6 Kasım 7 Kasım 8 Kasım 9 Kasım 10 Kasım Anka 1 TL . . . . . . . . . Mia- 1 TL . . . . . . . . . wendy . . . . . . . . . . @Tryingtobeminimalist . . . . . . . . . . Aloben 1 TL . . . . . . . . . p_ritha . . . . . . . . . . yorgun anneanne 1 TL . . . . . . . . . mornergis . . . . . . . . . .
250 tl den fazla istiyorlar şirkette ama deterjan filan dahil.
ki benim ev 2-+1 90 metre kare
Gömü yapıcaz sanki abarttım biraz
Bu arada kızlar biriyle görüştüm dün. Haftada 2 gün yarım gün gelecek. Yemek ütü temizlik yapacak. Ayda bir gün de cam kapı duvar silecek. 750 TL istedi :) çok deği mi ya. Ütü zaten eşim takım elbise giymiyor şantiyede sürekli. Yemek de 3 günlük yemek yapıp gitse. Bi süpürge vileda yapsa. Zaten eşyam az toz alsa ayna silse. Max 3 saatini alır. Bana mı çok geldi ki normal mi sizce.
Genel temizlik için ayrıyeten gelecek o zaman cam silecek. 150 TL tam gün burda. Diğerleri de yarım gün bile olmuyor 3 saat en fazla. Saatli gelenler 15’e geliyormuş. Saatle hesap yapacak birini bulmam lazım sanırım.
Dahil canım. 150 ordan çıkıyoruz kalanlar 600 yapıyor.Ben o cam kapı duvar silecek dediğin günü de dahil etmiştim fiyata bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?