- 25 Şubat 2015
- 1.812
- 2.351
- 333
benimde buzdolabım ve bulaşık mak beyaz
o yüzden 1 yıl erteledim mutfağı
banyo ve wc tadilat edeceğim
sonrasında eskisini ver yenisini al kampamyasıyla değiştirebilirim.
davlumbazı kocaman sevmiyorum sürgülü bir model seçebilirim.
tezgahım yeterli değil malesef.
ortaya ada gibi yüksek masa yaptırmayı düşünüyorum tezgahla aynı malzemeden
3 tane bar taburesi alırım.
camlara jaluzi.
renk ve yerleşim konusunda kafam karışık net değilim.
şuan banyoya odaklandım :)
Tozu havada kapsa 1500 de veririmbence çok mantıklı değil tozu havada mı kapıyomuş.
Şu evi kendi kendine süpüren robotlar var ya tam benlik aslındaTozu havada kapsa 1500 de veririm
Benim mutfak ada için pek uygun değil hareketli masa tipi olsa yeterliada mutfak modellerıne fazlasıyla baktım,
sabıt masalı olan bir modele karar kıldım, dediğin gibi tezgahla aynı malzemeden olacak devamı gıbı ve yuksek 4 adet tabure ile tamamlayacagım, mutfagı kafama göre çizdim, şuan malzeme ve model bakıyorum,
senle sırayı ters çevirmiş olduk desene :)
bende mutfak bitiminde banyo ve wc yaptıracagım
Şu evi kendi kendine süpüren robotlar var ya tam benlik aslında
Bind mi kullanıyorsun. Benim bardaklarımı hep çizmişti o, bütün bardakları değiştirmek zorunda kaldım. Finish quantum kullanıyorum artık.bulaşık deterjanı alabilirim :)
Bind mi kullanıyorsun. Benim bardaklarımı hep çizmişti o, bütün bardakları değiştirmek zorunda kaldım. Finish quantum kullanıyorum artık.
Hımmm memnun musun? Eşim almıştı bi kere ama hatırlayamadım iyi miydi nasıldı. En son ben bingo aldım sevmedim. Viking deneyeyim diyorum bir de.elde yıkamak için.
mak sıvı kullanıyorum.
Hımmm memnun musun? Eşim almıştı bi kere ama hatırlayamadım iyi miydi nasıldı. En son ben bingo aldım sevmedim. Viking deneyeyim diyorum bir de.
Aynen fairy benim ellerimi de mahvetti. Ben de deneme aşamasındayım. Hem uygun hem iyisini arıyorumfairy denedim ellerimi mahvetmişti
en son prilin beyaz renklisini kullandım. ellerime zarar vermedi ama lekeleri zor çıkarttı sanki
sürekli farklı alıp deniyorum.
Aynen fairy benim ellerimi de mahvetti. Ben de deneme aşamasındayım. Hem uygun hem iyisini arıyorumönceden bitkisel kullanıyordum ama artık çok pahalı gelmeye başladı bıraktım.
Robotun biri süpürse, biri çamaşır katlasa biri yemek yapsa
Yakında olacak ama biz görür müyüz bilmiyorum:)Biz küçükken jetgillerde rosie diye bi robot vardı aklıma o geldi, keşke öyle bişi olsa.
Ben kullanıyorum hiç benlik değilmiş beğenmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?