Günaydın kızlar. Bende şöyle bir plan yaptım
Sabah rutini
Yatak düzelt
Bulaşık makinesi boşalt
Etraf topla
Kirli varsa makineye at
Evi havalandır
Kahvaltı hazırla
mutfağı toplamadan mutfaktan çıkma:)
Akşam rutini
Kirlileri sepete at
Mutfağı topla
Her odayı dolaş topla
Ocağı sil
Haftalık işler
Pazartesi-sil süpür toz al
Salı- banyo-tuvalet yıka, karışık dolapları elden geçir
Çarşamba fırın-ocak-davlumbaz sil balkon yıka
Perşembe- bir odayı detaylı temizle ama 1 saati geçme
Cuma- sil-süpür-toz al
Cumartesi-pazar- kolay işler. ( ütü vs gibi)
İyiyiz canım çok şükür. Salı günü alacak doktor. Sancı çıktı bu gün yine. Heyecan bastırdı beniAnka canım nasılsın? Bebiş ne yapıyor?
Bunlar zaten 2019 için planlarım canımSana yazık değil mi ama söylemeden edemedim, karnın burnunda.. üstelik Doğum sonrası her ne olursa olsun daha da yıpratıcı bir süreç. Bırak biraz dağınık ve pis olsun, daha sonra düzene girer herşey.. dinlenmeye çalış
Sağlıkla gelsin inş çok az kaldı hazırlıklar tamam mı pekiİyiyiz canım çok şükür. Salı günü alacak doktor. Sancı çıktı bu gün yine. Heyecan bastırdı beni
Ayyy mesajını okuyunca çok heyecanlandım, sağlıkla al kucağına canımİyiyiz canım çok şükür. Salı günü alacak doktor. Sancı çıktı bu gün yine. Heyecan bastırdı beni
Bunlar zaten 2019 için planlarım canımherkes 2019 planlarını yazınca ben belirtmeyi unutmuşum sabah rutinleriyle akşam rutinlerini yapmaya çalışacaktım 1 hafta ama sancım çıktı salı alacak doktor bebeği. Onlar da eşime kaldı.
geçen gün eskişehirden geçtim mia, sen aklıma geldin:)dedim belki bu çayırlarda dolanan mia nın kuzularıdır:)) inşallah sen de istediğin o hayata kavuşursun; düzenli, çalışmadığın, kendine istediğin gibi zaman ayırdığın o hayata...
Alışveriş demeyin, bende ihtiyaçları aldım bu ay battım birazneyse almam gerekiyordu ne yapayım
Sana yazık değil mi ama söylemeden edemedim, karnın burnunda.. üstelik Doğum sonrası her ne olursa olsun daha da yıpratıcı bir süreç. Bırak biraz dağınık ve pis olsun, daha sonra düzene girer herşey.. dinlenmeye çalış
İyiyiz canım çok şükür. Salı günü alacak doktor. Sancı çıktı bu gün yine. Heyecan bastırdı beni
İyiyiz canım çok şükür. Salı günü alacak doktor. Sancı çıktı bu gün yine. Heyecan bastırdı beni
Çok sağol canım hazırız çok şükürSağlıkla gelsin inş çok az kaldı hazırlıklar tamam mı peki
Aminnn inşallah canımAyyy mesajını okuyunca çok heyecanlandım, sağlıkla al kucağına canım
Kesinlikle haklısın canım. Ama evin genel hali de psikolojiyi çok etkiliyor. Dağınık olunca depresif sinirli oluyor insan. Ki zaten benim evim genelde dağınık. Bunu çözersem daha mutlu olurum gibi geliyor.Sağlıkla gelin ikiniz de... sen iyi ol da, herşey toparlanır.. hakikat bu, evin direği kesinlikle kadın. Fiziki hastalık değil, ruhumuz bile incinse herşey karman çorman oluyor
Aminn canım inşallahSağlıkla kucağına al ankacım.
Çok sağol canımSalı günü mü, ay bende heyecanlandım, hadi sağlıkla gelsin miniğin
Çok sağol canım hazırız çok şükür
Aminnn inşallah canım
Kesinlikle haklısın canım. Ama evin genel hali de psikolojiyi çok etkiliyor. Dağınık olunca depresif sinirli oluyor insan. Ki zaten benim evim genelde dağınık. Bunu çözersem daha mutlu olurum gibi geliyor.
Aminn canım inşallah
Çok sağol canımsenin normal mi olacak sezaryen mi peki. Ben çok korkuyorum bu doğumdan ya
Amin canım inşallah. İkinci de sorun olmaz canım korkma sen. Benim dikiş yerlerim incelmiş sancım da var ondan korkuyorum.2. Sezaryen benimde, bende biraz korkuyorum açıkçası, içimizi ferah tutalım, hayırla sağlıkla Doğum yapıp kucağımıza alalım.
Şu sıralar içine gireyim yeter modundayımBen bu aralar kıyafette uyum aramaya başladım.
normalde hiç ilgimi çekmezdi
mesela kahve gömlek ve kahve kazak kombini gibi
önceden olsa bebek mavisi gömlek ve kahve düşünürdüm.
Sizin tarzınız ne peki uyumlu giyinmek mi
zıt renk karışımları mı ?
Şu sıralar içine gireyim yeter modundayımama normalde renk uyumu ararım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?