Ben 1-2 haftadır normal bir defteri ajanda gibi kullanıyorum, günlük yapılacakları yazıyorum sadece iş için şimdilik ama daha verimli olduğunu fark ettim. O yüzden 2019 ajandası alacağım. Doktoramı bitirmeme vesile olur belkiMerhaba Kızlar ajanda kullanımı fazla grupta, ben düzenli olarak kullanabilir miyim emin değilim, evdeki bir defteri veya eski bir ajandayı kendime göre düzenleyeyim de ajanda haline getireyim diyorum, nasıl bölümler olmalı sizce, nelere dikkat etmeliyim verimli kullanabilmek için
ah yaaa, tahmin edebiliyorum,
en sancılı dönemdesin şuan, ama gececek, umarım yormadan, yani çok yormadan geçer, aklıma geliyorsun arada bir, allah yardımcısı olsun diyorum vallaa
Alışma süreci zor olabilir.
Geçicek bu günlerde inş
10.000 i hep TL olarak mı biriktireceksin. Biriktikçe altın dolar vs çevirecek misin canım.10 bin biriktirme hedefim devam ediyor.
şuan 600 tl birikmiş
hedefe kalan: 9400 tl.
bütün birikimi tek yerde biriktirmek istiyorum.
şişe veya kavanoz gibi birşey bulmalıyım :)
cinsiyetleri farklı olunca ihtiyaçtan çok heves var bende :) yeni doğan bebeğe toka bandana ihtiyaç olur mu ama kıyafetine göre onları da alıyorum
10.000 i hep TL olarak mı biriktireceksin. Biriktikçe altın dolar vs çevirecek misin canım.
Günaydınlar
Dün hedeflediğim gibi tülleri yıkadım ütüledim yerine astım.
koltuk kılıflarını çıkarttım birazını yıkadım.
sonra rutin işlerimi yaptım
bulaşık mak yerleştirme çamaşır katlama vs işler
3 gündür uydunun ayarı bozulmuştu.
dün eşim ve sayesinde ben eski yıllara döndük
oldu gittiiiii diyerek 1 saatimizi donarak geçirdik.
deftere de tarih koyulabilir:)Önce defterde denemek mantıklı sevebilirse ajanda yada bullet alabilir.
ama ben tarihli seviyorum. :)
ayakkabı kutularını ben de çok severim:) düzenlemede yıllardır kullanıyorum, çok pratik ve uygun oluyor, istediğim yere rahatlıkla sığdırabiliyorumHer şey için kullanılmaz ama ayakkabı kutuları çok işe yarıyor eşimin tüm tamir malzemelerini ayakkabı kutusuna doldurdum artık kaybolmuyorlar, yine kendi ıvır zıvırlarıma da bi kutu yaptım hem ucuz hem kullanışlı oldu
deftere de tarih koyulabilir:)
hatta bütün yılı tek sayfada görecek bir takvim yapılabilir önce. sonra da aylık takvim.
şu fotodakine benzer olabilir.
Çok şükür canım. Hiç bişey gözümüzde büyüttüğümüz kadar olmuyor. İnşallah böyle devam ederAnka ankacım ilk günü fena atlatmamışsınız yine, bundan sonraki günler de inşallah kolaylıkla geçer canım.
Kesinlikle kullanışlı ben marie kondo’yu okuduktan sonra kullanmaya başladım önceden sadece ayakkabıları koyuyordum :)günaydın...
deftere de tarih koyulabilir:)
hatta bütün yılı tek sayfada görecek bir takvim yapılabilir önce. sonra da aylık takvim.
şu fotodakine benzer olabilir.
ayakkabı kutularını ben de çok severim:) düzenlemede yıllardır kullanıyorum, çok pratik ve uygun oluyor, istediğim yere rahatlıkla sığdırabiliyorumbir de az kullandığım ayakkabıları kutusunda bırakınca daha düzenli görünüyor dolaplarım da...
Aynen ben de kitabı okuyunca herşeyi kutularda grupladım. Hiç dağılıp kaybolmuyorlar. Bi de evdekilere işi biten eşyayı kutuya koymayı öğretirsem çok iyi olacak:)Kesinlikle kullanışlı ben marie kondo’yu okuduktan sonra kullanmaya başladım önceden sadece ayakkabıları koyuyordum :)
O konuda ben de bazen sıkıntı yaşıyorum yerine koymayınca ya da hala ararken bana sorunca çemkiriyorum eşimeAynen ben de kitabı okuyunca herşeyi kutularda grupladım. Hiç dağılıp kaybolmuyorlar. Bi de evdekilere işi biten eşyayı kutuya koymayı öğretirsem çok iyi olacak:)
Tekrar Allah bağışlasın, cinsiyeti neydi minnoşun? Sana kolaylıklar diliyorum inşallah çok uslu bir bebiş olur, cesaretine hayranım Eminim üstesinden çok güzel geleceksin, burdan çok güçlü bi karaktere sahip olduğunu hissedebiliyorum :) tecrübelerini paylaş ara ara burda iki çocuk fikriyle bile tutuşmuş bi insan varÇok şükür canım. Hiç bişey gözümüzde büyüttüğümüz kadar olmuyor. İnşallah böyle devam eder
O değil de bebeğe hala isim bulamadık. Bebi kalacak adı böyle giderse
Eşime bıraktım karar veremedi bi türlü
Senin kızın ismi belli mi?
Çok şükür canım. Hiç bişey gözümüzde büyüttüğümüz kadar olmuyor. İnşallah böyle devam eder
maria kondo işin uzmanı, onu okuyunca ben de dedim kendi çapımda iyi işler çıkarmışım şimdiye dek demek ki:) o eşyalara bakış açısı, dokunması, saygı sunması ayrı bir incelik ama gerçekten, bu anlamda Japonları genel olarak çok beğeniyorum. yaşadığın herşeye nezaket katmak, incelikle yaklaşmak, özellikle bayanların hanımefendilik taşıyan tavırları bana çok zarif geliyor:)Kesinlikle kullanışlı ben marie kondo’yu okuduktan sonra kullanmaya başladım önceden sadece ayakkabıları koyuyordum :)
senin ev kalabalık, o kadar olacak dicem ama sana yazık şimdi de, bilemedim:)) ama şimdiden başlamaları erken yaşta,çok güzel. zamanla bu konuda kendilerini daha da geliştireceklerdir tatlı anneleri:) kutuların üzerine içerik isimlerini de yazabilirsin, belki daha dikkatli olurlar. hatta renkli kalem ve kağıtlarla sürece onları dahil eder, kutuları onlara havale edersen, belki sorumluluk onlarda olduğu için daha da heveslenebilirlerAynen ben de kitabı okuyunca herşeyi kutularda grupladım. Hiç dağılıp kaybolmuyorlar. Bi de evdekilere işi biten eşyayı kutuya koymayı öğretirsem çok iyi olacak:)
Çok şükür canım. Hiç bişey gözümüzde büyüttüğümüz kadar olmuyor. İnşallah böyle devam eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?