Ben 1-2 haftadır normal bir defteri ajanda gibi kullanıyorum, günlük yapılacakları yazıyorum sadece iş için şimdilik ama daha verimli olduğunu fark ettim. O yüzden 2019 ajandası alacağım. Doktoramı bitirmeme vesile olur belki

ah yaaa, tahmin edebiliyorum,
en sancılı dönemdesin şuan, ama gececek, umarım yormadan, yani çok yormadan geçer, aklıma geliyorsun arada bir, allah yardımcısı olsun diyorum vallaa

Alışma süreci zor olabilir.
Geçicek bu günlerde inş

Çok sağolun canlar
İlk gün için çok iyi geçti çok şükür. Biraz halıları boyamış benim sıpa onun dışında herşey yolunda.:)

10 bin biriktirme hedefim devam ediyor.
şuan 600 tl birikmiş
hedefe kalan: 9400 tl.
bütün birikimi tek yerde biriktirmek istiyorum.
şişe veya kavanoz gibi birşey bulmalıyım :)
10.000 i hep TL olarak mı biriktireceksin. Biriktikçe altın dolar vs çevirecek misin canım.

cinsiyetleri farklı olunca ihtiyaçtan çok heves var bende :) yeni doğan bebeğe toka bandana ihtiyaç olur mu ama kıyafetine göre onları da alıyorum

Benimki kız olsa ben de alırdım sanırım güle güle kullansın prenses

Günaydınlar
Dün hedeflediğim gibi tülleri yıkadım ütüledim yerine astım.
koltuk kılıflarını çıkarttım birazını yıkadım.
sonra rutin işlerimi yaptım
bulaşık mak yerleştirme çamaşır katlama vs işler

3 gündür uydunun ayarı bozulmuştu.
dün eşim ve sayesinde ben eski yıllara döndük
oldu gittiiiii diyerek 1 saatimizi donarak geçirdik.

güzel bi nostalji olmuş size.

Günaydın herkeslereeee..

Anka ankacım ilk günü fena atlatmamışsınız yine, bundan sonraki günler de inşallah kolaylıkla geçer canım.

günaydın...
Önce defterde denemek mantıklı sevebilirse ajanda yada bullet alabilir.
ama ben tarihli seviyorum. :)
deftere de tarih koyulabilir:)
hatta bütün yılı tek sayfada görecek bir takvim yapılabilir önce. sonra da aylık takvim.
şu fotodakine benzer olabilir.
ayakkabı kutularını ben de çok severim:) düzenlemede yıllardır kullanıyorum, çok pratik ve uygun oluyor, istediğim yere rahatlıkla sığdırabiliyorum bir de az kullandığım ayakkabıları kutusunda bırakınca daha düzenli görünüyor dolaplarım da...

Eklentiler

• bullet-journal-tüm yıl takvimi.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 89
deftere de tarih koyulabilir:)
hatta bütün yılı tek sayfada görecek bir takvim yapılabilir önce. sonra da aylık takvim.
şu fotodakine benzer olabilir.

benim ajanda düzenim biraz farklı
yıl başında aylık görünümleri düzenliyorum.
bu şekilde 2-3 yerde yazılı olması unutmama neden oluyor.
o yüzden tarihli olması önemli.
birde her ay uğraşmak bana pratik gelmiyor :) tek tek yazmak vs

Anka ankacım ilk günü fena atlatmamışsınız yine, bundan sonraki günler de inşallah kolaylıkla geçer canım.
Çok şükür canım. Hiç bişey gözümüzde büyüttüğümüz kadar olmuyor. İnşallah böyle devam eder
O değil de bebeğe hala isim bulamadık. Bebi kalacak adı böyle giderse
Eşime bıraktım karar veremedi bi türlü
Senin kızın ismi belli mi?

Kesinlikle kullanışlı ben marie kondo’yu okuduktan sonra kullanmaya başladım önceden sadece ayakkabıları koyuyordum :)

Aynen ben de kitabı okuyunca herşeyi kutularda grupladım. Hiç dağılıp kaybolmuyorlar. Bi de evdekilere işi biten eşyayı kutuya koymayı öğretirsem çok iyi olacak:)
O konuda ben de bazen sıkıntı yaşıyorum yerine koymayınca ya da hala ararken bana sorunca çemkiriyorum eşime

Son düzenleme:
Tekrar Allah bağışlasın, cinsiyeti neydi minnoşun? Sana kolaylıklar diliyorum inşallah çok uslu bir bebiş olur, cesaretine hayranım Eminim üstesinden çok güzel geleceksin, burdan çok güçlü bi karaktere sahip olduğunu hissedebiliyorum :) tecrübelerini paylaş ara ara burda iki çocuk fikriyle bile tutuşmuş bi insan var

evet canım biz artık ev halkı olarak adıyla seviyoruz anıyoruz bayaadır, ismini inşallah 'simla' koyacağız.

erkekte de favorim 'arslan', mert'te favorilerim arasında.

Selamlar,

Bugün kendi kıyafetlerimi ve minnak kızımın kıyafetlerini gözden geçirdim. Verirlecek 1 poşet benden, 1 poşet kızımdan çıktı.

Büyük kızımın oyuncakları gene bu ara gelen hediyelerle çığrından çıktı. Okulunun kardeş okul projesi varmış. Mardin’de bir okula kıyafet, oyuncak vs. gönderilecek. Bu kapsamda eşyalarını bir gözden geçirir, iyi durumda olanları göndeririz.

Kesinlikle kullanışlı ben marie kondo’yu okuduktan sonra kullanmaya başladım önceden sadece ayakkabıları koyuyordum :)
maria kondo işin uzmanı, onu okuyunca ben de dedim kendi çapımda iyi işler çıkarmışım şimdiye dek demek ki:) o eşyalara bakış açısı, dokunması, saygı sunması ayrı bir incelik ama gerçekten, bu anlamda Japonları genel olarak çok beğeniyorum. yaşadığın herşeye nezaket katmak, incelikle yaklaşmak, özellikle bayanların hanımefendilik taşıyan tavırları bana çok zarif geliyor:)

Aynen ben de kitabı okuyunca herşeyi kutularda grupladım. Hiç dağılıp kaybolmuyorlar. Bi de evdekilere işi biten eşyayı kutuya koymayı öğretirsem çok iyi olacak:)
senin ev kalabalık, o kadar olacak dicem ama sana yazık şimdi de, bilemedim:)) ama şimdiden başlamaları erken yaşta,çok güzel. zamanla bu konuda kendilerini daha da geliştireceklerdir tatlı anneleri:) kutuların üzerine içerik isimlerini de yazabilirsin, belki daha dikkatli olurlar. hatta renkli kalem ve kağıtlarla sürece onları dahil eder, kutuları onlara havale edersen, belki sorumluluk onlarda olduğu için daha da heveslenebilirler

Yok artık :)))))
Gerçekten mi ? Koca 9 ay geçti yahu :)

Günaydınlar kızlar.
Kıyafet ısınde baya bırseyler yaptığımı dusunurken hala sanırım asla gıymeyecegım seylerı dolapta tutmaya devam edıyorum. Benı suanda en zorlayan sey 3 tane pıjema takımı bırakmak hata olmuş. Yetmıyor.
Neyse benım derdım unıte ıcı kızlar. Resmen duzensız bır düzen mevcut.
Bır dolapta cocugun okul hatıraları var okul oncesıde, ılk boyamalar ılk defter ılk kıtap ılk dosyalar vs. Bır dolapta sağlık polıcelerı resmı evraklar var dosyalı bunlar.

Bır dolapta kırtasıye malzemelerı var , defterler kartonlar muakkavalar.

Bır dolapta 1 poşet buzdolabı susu var , atsam atamıyorum napsam bılemıyorum belkıde atmalıyım .

Bır dolap resımler albumlerı yok poşet ıcınde duruyor .

Ust dolaplar bıttı alt dolaplara gecıyorum

1 poşet yılbaşı ağacının suslerı var, bır dolap etamın malzemelerım var , bır dolapta seccadeler masa ortulerı ve runnerlar var.

O kadar dağınık gözüküyor kı fakrındaysanız devasal bır unıte bu buarada. Kutu fılan mı alsam napsam ben bunlara hıc anlayamadım .

Bırde henüz satamadığım dolapa koyduğum kıyafetlerde poşet ıcınde bekledıgı ıcın benı aşırı sıkmaya başladı, her an cope atasım var onları. Acaba resımlerı sılıp yenı urun gııbı yenıden mı yuklesemde satsam , gece kıyafetlerı fılan var ınanılmazda dusuk koydum fıyatları ama

A cok pardon 1 dolapta da , buyugunden kalan hıkaye kıtapları var , bır başka dolapta ıvır zıvır sus eşyaları var , genelde burası boşalıp boşalıp doluyor. Yanı bır yerın sus eşyası buraya gırıyor , sonra dolaba gırıyor bır daha çıkıyor vs.
Bır başka dolapta buyuk kek fanusu var, yanında alakasız yılbaşı sapkaları var ,
Kırıp atasım va rbu dolabı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…