okul hatıralarının fotoğraflarını çekip saklayabilirsiniz.
kırtasiye malz, yılbaşı süslerini,el işi malzemelerinizi,fotoğraflarınızı kutularsanız daha toplu görünür.
önemli dosyalar için aşağıdaki ürün kurtarıcım oldu.

En azından duzenlı gözükürler. Pekı ya sızın seyahat ettıgınız yerden aldığınız magnetlerınızı napıyorsunuz . ıkı kere topladım kaldırdım yenıden alıp, yapıştırdık. Dun aksam en sonunda topladım sadece 2 tane aıle magnetı bırde oğlanın resım takvımını bıraktım uzerınde.
Hatıralarıda atın dıyorsunuz , aslında haklısın neredeyse okul oncesı bır cok yaptığı resım duruyor pef çocuk görmeden atmam lazım oyleyse

ben de sinir oluyorum sürekli takmam ama fotoğraf çekimi için aldım. sonra kreşte diğer kızlar bandanalı fotoğraflarını gösterirken bizim ki eksik kalmasın dedim :)

kek fanusu hiç sevmiyorum. aşırı yer kaplıyor :)
dolabınızın eşyalarını sınıflandırmanız gerekiyor.
yılbaşı ürünleri aynı yerde olmalı
kitaplar ve evraklar başka bölümde gibi

önce bütün kapakları açın dolabınızın bakın
düşünün ve ayıklamaya başlayın :)

Magnet almıyorum :)

Bu ıs hıc kolay olmayacak bellı. Dolabı once boşalttım oh dedım oldu ama bence hala fazlalıklar var .derle ve toplayı yenı okumaya başladım sımdı anlıyorum neden bunu yapmak uzun suruyor

ben de sinir oluyorum sürekli takmam ama fotoğraf çekimi için aldım. sonra kreşte diğer kızlar bandanalı fotoğraflarını gösterirken bizim ki eksik kalmasın dedim :)

Bizim kız bandanasız erkek bebeği andırıyodu.
ne kadar pembe kırmızı giyse de erkek mi diyen vardı
o yüzden fotoğraflarda bandana kullandım :)

Bizim kız bandanasız erkek bebeği andırıyodu.
ne kadar pembe kırmızı giyse de erkek mi diyen vardı
o yüzden fotoğraflarda bandana kullandım :)
:))
oğlum saçlı doğdu ve bebek saçları hiç dökülmedi 6 aylıktı saçını kestirdiğimizde. kız abisi gibi olursa bandanaya gerek kalmaz topuz yaparım artık :))

Bu ıs hıc kolay olmayacak bellı. Dolabı once boşalttım oh dedım oldu ama bence hala fazlalıklar var .derle ve toplayı yenı okumaya başladım sımdı anlıyorum neden bunu yapmak uzun suruyor

Evi ilk elden geçirmek uzun sürebilir.
bir kaç kez daha düzenleyince istediğiniz noktaya geliyor :)

günaydın...

ooo çok güzel telaşlar bunlar, keyfini çıkarın:) bence düzenlemenin sonucunu kutlamak güzel, ama süreçte de birşeyleri atmak yerleştirmek, yenilemek farklı bir enerji veriyor insana:)
kondoyu okuyorsanız ona göre bir sıra takip edin derim. kıyafetler, kitaplar, vs vs .. 2. kitabı aslında bu anlamda daha faydalı. herşeyi bir anda değil, sınıf sınıf planlayıp, düzenlemeye geçin.

dikey saklama aparatları çok güzel, kullanışlı. özellikle büyük boyuttaki dolaplarda çok iyi oluyor

Kızımda saçlıydı şuan saçları beline geliyor kıyamıyoruz.
maşallahhh yaa:) yerim onu ben kız çocuklarında uzun saça bayılıyorum... gerçi tüm bayanlarda:) erkekte kısa, kızda uzun saç olmalı gibi bir takıntım var nedense

Bende bır an once sonrakı adıma geçmek ıstıyorum yanı hersey bıtmıs olsun Ama olmuyor kıtabı henüz yenı okumaya başladım fırsatım olmuyor cok coluk çocuk ıs derken , ama gerçekten cok haklı bu yüzden evde ısımız bıtmıyor gerçekten bu yüzden bıtmedıne emınım. Kıtaplarımıda satmayı düşünüyorum henüz bır kac tane kıtap satabıldım . Eger bu süreçte satamazsam onlarıda bagıslamayı düşünüyorum açıkçası . Bır yandan kıyamıyorum

dikey saklama aparatları çok güzel, kullanışlı. özellikle büyük boyuttaki dolaplarda çok iyi oluyor

Evet bizim bütün önemli evraklarımızı topladı.
maşallahhh yaa:) yerim onu ben kız çocuklarında uzun saça bayılıyorum... gerçi tüm bayanlarda:) erkekte kısa, kızda uzun saç olmalı gibi bir takıntım var nedense

:) saçına şekil vermekte eğlenceli
evde olsam baya uğraşırdım da
annem hergün tarayıp topluyo sağolsun.
tek eksi yönü banyo sonrası geç kuruması.

Dün koltuklarımı sildim
mutfakta kuru erzak kısmını inceledim.
baharat kavanozlarını ve çay şeker kavanozları tamamladım.
buzdolabını inceledim
atılacakları attım.
1 poşet çöp çıktı.

oturma odam halı dışında yapılacaklar bitti.
evi genel olarak temizleyip detaya haftaya devam....

hepinize kolay gelsin kızlar. yazamiyorum firsat bulupta. ama takipteyim. ben bu ara turkisiminimalizm den etkilenip her ay minsgame oynuyorum. gun sayisi kadar esya cikariyorum evden. hem her ay 500 e yakin esya cikiyor hemde eglenceli oluyor.

sizlere sormak istedigim bir konu var. bizim alyansimiz cok kalin birsey cok kaba gorunuyo gozume. gunluk hayatta takamiyoruz artik. ancak biyere gidersekte aklimiza gelirse takiyoruz. keske zamaninda klasik sade bi alyans secseydik diyoruz hep. ama bi yandan degistirmek istiyoruz bi yandan da kiyamiyoruz. yeni alyans alsak bunlari saklasak o da sacma hic minimalizme uygun degil. kenarda kosede yük gibi hissederim onlari.
sizce alyans degistirmek ne kadar mantikli. cevrenizde bunu yapan tanidiklariniz varmi.
bu arada on sene once ceyrek altinin 70 lira oldugu donemde 1000 lira verip almıştık. simdi hic paraya gitmesine de korkuyorum iscilik fiyatindan dolayi.

çevremde değiştirenlerde çok, onun maneviyatını bozmayıp karı/koca yenisini alanda.

ben açıkcası maneviyatına çok takılmıyorum, yüzük değişince evlilik mi değişecek, eşim mi değişecek sanki? ama zarar kısmına bir şey diyemem, bi sorun bakalım ne kadara bozacaklar? ince düz sade alyanslar genelde 22 ayar olursa çok zarar ettirmiyor zaten.

haftasonu kuyumculari bi gezicez bakalim. sade klasik birsey alirsak surekli takabiliriz bu bizi mutlu da eder. ama gunun birinde pisman olurmuyuz bilmiyorum.
bu arada cok haklisiniz manevi bi anlam yuklememek gerek. iste bunu basarirsak sade birer alyansa sahip oluruz.

Ben de alyansımı değiştirmek istiyordum ama kıyamıyordum, bi de benim 2 alyansım var birini evlilik teklifi ederken takmıştı o daha sade ama eşimle esas alyansımız sade ama kalındı ve değiştirmek istiyordum kıyamadım bi Türlü ve sonra bir gün oğlumu yıkarken nasıl olduysa küvetinin içine düşmüş o suyla beraber tuvaletin dibini boyladı anılarım hala Benimle ama :) ayrıca minimalizme merak sarınca da yeni bir alyans almaktan vazgeçtim diğerini kullanıyorum

bende evlendiğimde hiç değiştirmem derken antalya'nın serin sularında kayboldu.
sonra kalın alyans aldım sonra incesiyle değiştirdim.
yani eşyalara çok anlam yüklememeyi öğrendim ben bu süreçte.

yalniz degilim demekki. ama sizinki biraz kendiliginden sadelesme olmus. uzuldum kaybolmalarina.
o zaman buradan yeni gelin olacaklara seslenelim. moda diye gosterisli diye ilerde sıkılacakları seyleri almasinlar. bu da bana ders olarak bi kenarda dursun. artik boyle abarti seyleri sevmiyorum zaten benimseyemiyorum.
umarim zarar etmeden degistiririz alyanslarimizi.

bende evlendiğimde hiç değiştirmem derken antalya'nın serin sularında kayboldu.
sonra kalın alyans aldım sonra incesiyle değiştirdim.
yani eşyalara çok anlam yüklememeyi öğrendim ben bu süreçte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…