Günaydınlar kızlar.
Kıyafet ısınde baya bırseyler yaptığımı dusunurken hala sanırım asla gıymeyecegım seylerı dolapta tutmaya devam edıyorum. Benı suanda en zorlayan sey 3 tane pıjema takımı bırakmak hata olmuş. Yetmıyor.
Neyse benım derdım unıte ıcı kızlar. Resmen duzensız bır düzen mevcut.
Bır dolapta cocugun okul hatıraları var okul oncesıde, ılk boyamalar ılk defter ılk kıtap ılk dosyalar vs. Bır dolapta sağlık polıcelerı resmı evraklar var dosyalı bunlar.
Bır dolapta kırtasıye malzemelerı var , defterler kartonlar muakkavalar.
Bır dolapta 1 poşet buzdolabı susu var , atsam atamıyorum napsam bılemıyorum belkıde atmalıyım .
Bır dolap resımler albumlerı yok poşet ıcınde duruyor .
Ust dolaplar bıttı alt dolaplara gecıyorum
1 poşet yılbaşı ağacının suslerı var, bır dolap etamın malzemelerım var , bır dolapta seccadeler masa ortulerı ve runnerlar var.
O kadar dağınık gözüküyor kı fakrındaysanız devasal bır unıte bu buarada. Kutu fılan mı alsam napsam ben bunlara hıc anlayamadım .
Bırde henüz satamadığım dolapa koyduğum kıyafetlerde poşet ıcınde bekledıgı ıcın benı aşırı sıkmaya başladı, her an cope atasım var onları. Acaba resımlerı sılıp yenı urun gııbı yenıden mı yuklesemde satsam , gece kıyafetlerı fılan var ınanılmazda dusuk koydum fıyatları ama
En azından duzenlı gözükürler. Pekı ya sızın seyahat ettıgınız yerden aldığınız magnetlerınızı napıyorsunuz . ıkı kere topladım kaldırdım yenıden alıp, yapıştırdık. Dun aksam en sonunda topladım sadece 2 tane aıle magnetı bırde oğlanın resım takvımını bıraktım uzerınde.okul hatıralarının fotoğraflarını çekip saklayabilirsiniz.
kırtasiye malz, yılbaşı süslerini,el işi malzemelerinizi,fotoğraflarınızı kutularsanız daha toplu görünür.
önemli dosyalar için aşağıdaki ürün kurtarıcım oldu.
Eki Görüntüle 2212643
ben de sinir oluyorum sürekli takmam ama fotoğraf çekimi için aldım. sonra kreşte diğer kızlar bandanalı fotoğraflarını gösterirken bizim ki eksik kalmasın dedim :)merhaba kızlar...
sıkı bandaların bebeklerde gelişim (özellikle beyin ve kafatası, bıngıldak) devam ettiği sürece zararlı olduğunu biliyorum. bir doktor arkadaş şu bebekleri sevimli göstermek için takılan o şirin bandaları gördükçe bu çocuklara çok acıyorum demişti. biraz daha gevşek olarak, arada fotoğraf çekmek için bir zararı olmaz tabii
bence en güzelişu fahiş fiyata satılan ajandaların özellikle minimalizm yolunda kapitalist düzenin son çabaları gibi yolumuza çıkması çok manidar geliyor bana.
https://listelist.com/bullet-journal/ bu sayfayı biraz inceleyebilirsin. güzel örnekler var. ve eminim o ajandalardan çok daha güzelini evdeki defterlerinden birine entegre edebilirsin
A cok pardon 1 dolapta da , buyugunden kalan hıkaye kıtapları var , bır başka dolapta ıvır zıvır sus eşyaları var , genelde burası boşalıp boşalıp doluyor. Yanı bır yerın sus eşyası buraya gırıyor , sonra dolaba gırıyor bır daha çıkıyor vs.
Bır başka dolapta buyuk kek fanusu var, yanında alakasız yılbaşı sapkaları var ,
Kırıp atasım va rbu dolabı
En azından duzenlı gözükürler. Pekı ya sızın seyahat ettıgınız yerden aldığınız magnetlerınızı napıyorsunuz . ıkı kere topladım kaldırdım yenıden alıp, yapıştırdık. Dun aksam en sonunda topladım sadece 2 tane aıle magnetı bırde oğlanın resım takvımını bıraktım uzerınde.
Hatıralarıda atın dıyorsunuz , aslında haklısın neredeyse okul oncesı bır cok yaptığı resım duruyor pef çocuk görmeden atmam lazım oyleyse
Bu ıs hıc kolay olmayacak bellı. Dolabı once boşalttım oh dedım oldu ama bence hala fazlalıklar var .derle ve toplayı yenı okumaya başladım sımdı anlıyorum neden bunu yapmak uzun suruyorkek fanusu hiç sevmiyorum. aşırı yer kaplıyor :)
dolabınızın eşyalarını sınıflandırmanız gerekiyor.
yılbaşı ürünleri aynı yerde olmalı
kitaplar ve evraklar başka bölümde gibi
önce bütün kapakları açın dolabınızın bakın
düşünün ve ayıklamaya başlayın :)
ben de sinir oluyorum sürekli takmam ama fotoğraf çekimi için aldım. sonra kreşte diğer kızlar bandanalı fotoğraflarını gösterirken bizim ki eksik kalmasın dedim :)
:))Bizim kız bandanasız erkek bebeği andırıyodu.
ne kadar pembe kırmızı giyse de erkek mi diyen vardı
o yüzden fotoğraflarda bandana kullandım :)
Bu ıs hıc kolay olmayacak bellı. Dolabı once boşalttım oh dedım oldu ama bence hala fazlalıklar var .derle ve toplayı yenı okumaya başladım sımdı anlıyorum neden bunu yapmak uzun suruyor
:))
oğlum saçlı doğdu ve bebek saçları hiç dökülmedi 6 aylıktı saçını kestirdiğimizde. kız abisi gibi olursa bandanaya gerek kalmaz topuz yaparım artık :))
Günaydınlar kızlar.
Kıyafet ısınde baya bırseyler yaptığımı dusunurken hala sanırım asla gıymeyecegım seylerı dolapta tutmaya devam edıyorum. Benı suanda en zorlayan sey 3 tane pıjema takımı bırakmak hata olmuş. Yetmıyor.
Neyse benım derdım unıte ıcı kızlar. Resmen duzensız bır düzen mevcut.
Bır dolapta cocugun okul hatıraları var okul oncesıde, ılk boyamalar ılk defter ılk kıtap ılk dosyalar vs. Bır dolapta sağlık polıcelerı resmı evraklar var dosyalı bunlar.
Bır dolapta kırtasıye malzemelerı var , defterler kartonlar muakkavalar.
Bır dolapta 1 poşet buzdolabı susu var , atsam atamıyorum napsam bılemıyorum belkıde atmalıyım .
Bır dolap resımler albumlerı yok poşet ıcınde duruyor .
Ust dolaplar bıttı alt dolaplara gecıyorum
1 poşet yılbaşı ağacının suslerı var, bır dolap etamın malzemelerım var , bır dolapta seccadeler masa ortulerı ve runnerlar var.
O kadar dağınık gözüküyor kı fakrındaysanız devasal bır unıte bu buarada. Kutu fılan mı alsam napsam ben bunlara hıc anlayamadım .
Bırde henüz satamadığım dolapa koyduğum kıyafetlerde poşet ıcınde bekledıgı ıcın benı aşırı sıkmaya başladı, her an cope atasım var onları. Acaba resımlerı sılıp yenı urun gııbı yenıden mı yuklesemde satsam , gece kıyafetlerı fılan var ınanılmazda dusuk koydum fıyatları ama
dikey saklama aparatları çok güzel, kullanışlı. özellikle büyük boyuttaki dolaplarda çok iyi oluyorokul hatıralarının fotoğraflarını çekip saklayabilirsiniz.
kırtasiye malz, yılbaşı süslerini,el işi malzemelerinizi,fotoğraflarınızı kutularsanız daha toplu görünür.
önemli dosyalar için aşağıdaki ürün kurtarıcım oldu.
Eki Görüntüle 2212643
maşallahhh yaa:) yerim onu benKızımda saçlıydı şuan saçları beline geliyor kıyamıyoruz.
Bende bır an once sonrakı adıma geçmek ıstıyorum yanı hersey bıtmıs olsungünaydın...
ooo çok güzel telaşlar bunlar, keyfini çıkarın:) bence düzenlemenin sonucunu kutlamak güzel, ama süreçte de birşeyleri atmak yerleştirmek, yenilemek farklı bir enerji veriyor insana:)
kondoyu okuyorsanız ona göre bir sıra takip edin derim. kıyafetler, kitaplar, vs vs .. 2. kitabı aslında bu anlamda daha faydalı. herşeyi bir anda değil, sınıf sınıf planlayıp, düzenlemeye geçin.
dikey saklama aparatları çok güzel, kullanışlı. özellikle büyük boyuttaki dolaplarda çok iyi oluyor
maşallahhh yaa:) yerim onu benkız çocuklarında uzun saça bayılıyorum... gerçi tüm bayanlarda:) erkekte kısa, kızda uzun saç olmalı gibi bir takıntım var nedense
dikey saklama aparatları çok güzel, kullanışlı. özellikle büyük boyuttaki dolaplarda çok iyi oluyor
maşallahhh yaa:) yerim onu benkız çocuklarında uzun saça bayılıyorum... gerçi tüm bayanlarda:) erkekte kısa, kızda uzun saç olmalı gibi bir takıntım var nedense
hepinize kolay gelsin kızlar. yazamiyorum firsat bulupta. ama takipteyim. ben bu ara turkisiminimalizm den etkilenip her ay minsgame oynuyorum. gun sayisi kadar esya cikariyorum evden. hem her ay 500 e yakin esya cikiyor hemde eglenceli oluyor.
sizlere sormak istedigim bir konu var. bizim alyansimiz cok kalin birsey cok kaba gorunuyo gozume. gunluk hayatta takamiyoruz artik. ancak biyere gidersekte aklimiza gelirse takiyoruz. keske zamaninda klasik sade bi alyans secseydik diyoruz hep. ama bi yandan degistirmek istiyoruz bi yandan da kiyamiyoruz. yeni alyans alsak bunlari saklasak o da sacma hic minimalizme uygun degil. kenarda kosede yük gibi hissederim onlari.
sizce alyans degistirmek ne kadar mantikli. cevrenizde bunu yapan tanidiklariniz varmi.
bu arada on sene once ceyrek altinin 70 lira oldugu donemde 1000 lira verip almıştık. simdi hic paraya gitmesine de korkuyorum iscilik fiyatindan dolayi.
haftasonu kuyumculari bi gezicez bakalim. sade klasik birsey alirsak surekli takabiliriz bu bizi mutlu da eder. ama gunun birinde pisman olurmuyuz bilmiyorum.çevremde değiştirenlerde çok, onun maneviyatını bozmayıp karı/koca yenisini alanda.
ben açıkcası maneviyatına çok takılmıyorum, yüzük değişince evlilik mi değişecek, eşim mi değişecek sanki? ama zarar kısmına bir şey diyemem, bi sorun bakalım ne kadara bozacaklar? ince düz sade alyanslar genelde 22 ayar olursa çok zarar ettirmiyor zaten.
Ben de alyansımı değiştirmek istiyordum ama kıyamıyordum, bi de benim 2 alyansım var birini evlilik teklifi ederken takmıştı o daha sade ama eşimle esas alyansımız sade ama kalındı ve değiştirmek istiyordum kıyamadım bi Türlü ve sonra bir gün oğlumu yıkarken nasıl olduysa küvetinin içine düşmüş o suyla beraber tuvaletin dibini boyladıhepinize kolay gelsin kızlar. yazamiyorum firsat bulupta. ama takipteyim. ben bu ara turkisiminimalizm den etkilenip her ay minsgame oynuyorum. gun sayisi kadar esya cikariyorum evden. hem her ay 500 e yakin esya cikiyor hemde eglenceli oluyor.
sizlere sormak istedigim bir konu var. bizim alyansimiz cok kalin birsey cok kaba gorunuyo gozume. gunluk hayatta takamiyoruz artik. ancak biyere gidersekte aklimiza gelirse takiyoruz. keske zamaninda klasik sade bi alyans secseydik diyoruz hep. ama bi yandan degistirmek istiyoruz bi yandan da kiyamiyoruz. yeni alyans alsak bunlari saklasak o da sacma hic minimalizme uygun degil. kenarda kosede yük gibi hissederim onlari.
sizce alyans degistirmek ne kadar mantikli. cevrenizde bunu yapan tanidiklariniz varmi.
bu arada on sene once ceyrek altinin 70 lira oldugu donemde 1000 lira verip almıştık. simdi hic paraya gitmesine de korkuyorum iscilik fiyatindan dolayi.
hepinize kolay gelsin kızlar. yazamiyorum firsat bulupta. ama takipteyim. ben bu ara turkisiminimalizm den etkilenip her ay minsgame oynuyorum. gun sayisi kadar esya cikariyorum evden. hem her ay 500 e yakin esya cikiyor hemde eglenceli oluyor.
Ben de alyansımı değiştirmek istiyordum ama kıyamıyordum, bi de benim 2 alyansım var birini evlilik teklifi ederken takmıştı o daha sade ama eşimle esas alyansımız sade ama kalındı ve değiştirmek istiyordum kıyamadım bi Türlü ve sonra bir gün oğlumu yıkarken nasıl olduysa küvetinin içine düşmüş o suyla beraber tuvaletin dibini boyladıanılarım hala Benimle ama :) ayrıca minimalizme merak sarınca da yeni bir alyans almaktan vazgeçtim diğerini kullanıyorum
bende evlendiğimde hiç değiştirmem derken antalya'nın serin sularında kayboldu.
sonra kalın alyans aldım sonra incesiyle değiştirdim.
yani eşyalara çok anlam yüklememeyi öğrendim ben bu süreçte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?