Sağol canım.. Erkek bebiş. İnşallah öyle olur. Aslında 2 çocuk 1 çocuktan daha kolay. Birbirilerini oyalıyorlar. Grup oyunları kurabiliyorsun. Benim kızım otizmli olduğu için zorlanıyorum biraz.Tekrar Allah bağışlasın, cinsiyeti neydi minnoşun? Sana kolaylıklar diliyorum inşallah çok uslu bir bebiş olur, cesaretine hayranım Eminim üstesinden çok güzel geleceksin, burdan çok güçlü bi karaktere sahip olduğunu hissedebiliyorum :) tecrübelerini paylaş ara ara burda iki çocuk fikriyle bile tutuşmuş bi insan var
Maşallah canım. Kız olsa Nihal koyacaktık belliydi ama erkek olunca bulamadı eşim bir türlü.evet canım biz artık ev halkı olarak adıyla seviyoruz anıyoruz bayaadır, ismini inşallah 'simla' koyacağız.
erkekte de favorim 'arslan', mert'te favorilerim arasında.
Şu an en büyük oğlum ve eşime öğretmem lazım. Küçük oğlum kendi oyuncaklarını yerine koyuyor çok dağınık değil. Kızım bilemiyor zaten. Zamanla öğrenirler inşallah. İlerde eşleri arkamdan konuşsunlar istememmaria kondo işin uzmanı, onu okuyunca ben de dedim kendi çapımda iyi işler çıkarmışım şimdiye dek demek ki:) o eşyalara bakış açısı, dokunması, saygı sunması ayrı bir incelik ama gerçekten, bu anlamda Japonları genel olarak çok beğeniyorum. yaşadığın herşeye nezaket katmak, incelikle yaklaşmak, özellikle bayanların hanımefendilik taşıyan tavırları bana çok zarif geliyor:)
senin ev kalabalık, o kadar olacak dicem ama sana yazık şimdi de, bilemedim:)) ama şimdiden başlamaları erken yaşta,çok güzel. zamanla bu konuda kendilerini daha da geliştireceklerdir tatlı anneleri:) kutuların üzerine içerik isimlerini de yazabilirsin, belki daha dikkatli olurlar. hatta renkli kalem ve kağıtlarla sürece onları dahil eder, kutuları onlara havale edersen, belki sorumluluk onlarda olduğu için daha da heveslenebilirler
Maalesef canım yaYok artık :)))))
Gerçekten mi ? Koca 9 ay geçti yahu :)
Ben magnet seviyorum. Gittiğim yerlerden alırım genelde. Buzdolabına yapışık duruyorlar ama düzenli bir şekilde. Rahatsız olmuyorum böylece :)En azından duzenlı gözükürler. Pekı ya sızın seyahat ettıgınız yerden aldığınız magnetlerınızı napıyorsunuz . ıkı kere topladım kaldırdım yenıden alıp, yapıştırdık. Dun aksam en sonunda topladım sadece 2 tane aıle magnetı bırde oğlanın resım takvımını bıraktım uzerınde.
Hatıralarıda atın dıyorsunuz , aslında haklısın neredeyse okul oncesı bır cok yaptığı resım duruyor pef çocuk görmeden atmam lazım oyleyse
Sağol canım.. Erkek bebiş. İnşallah öyle olur. Aslında 2 çocuk 1 çocuktan daha kolay. Birbirilerini oyalıyorlar. Grup oyunları kurabiliyorsun. Benim kızım otizmli olduğu için zorlanıyorum biraz.
Maşallah canım. Kız olsa Nihal koyacaktık belliydi ama erkek olunca bulamadı eşim bir türlü.
Şu an en büyük oğlum ve eşime öğretmem lazım. Küçük oğlum kendi oyuncaklarını yerine koyuyor çok dağınık değil. Kızım bilemiyor zaten. Zamanla öğrenirler inşallah. İlerde eşleri arkamdan konuşsunlar istemem
Maalesef canım ya
Bizimki de aynen dediğin gibi pembe de giydirsem erkek mi kız mı diyorlardı sinir oluyordum :) gezmeye giderken bandana şarttı yani ama pek tutmuyordu kafasında :)Bizim kız bandanasız erkek bebeği andırıyodu.
ne kadar pembe kırmızı giyse de erkek mi diyen vardı
o yüzden fotoğraflarda bandana kullandım :)
Oh süperDün koltuklarımı sildim
mutfakta kuru erzak kısmını inceledim.
baharat kavanozlarını ve çay şeker kavanozları tamamladım.
buzdolabını inceledim
atılacakları attım.
1 poşet çöp çıktı.
oturma odam halı dışında yapılacaklar bitti.
evi genel olarak temizleyip detaya haftaya devam....
Bence de çok anlam yüklememek gerek. Sıkılsam yada rahatsız olsam değiştirirdim ne olacakki.hepinize kolay gelsin kızlar. yazamiyorum firsat bulupta. ama takipteyim. ben bu ara turkisiminimalizm den etkilenip her ay minsgame oynuyorum. gun sayisi kadar esya cikariyorum evden. hem her ay 500 e yakin esya cikiyor hemde eglenceli oluyor.
sizlere sormak istedigim bir konu var. bizim alyansimiz cok kalin birsey cok kaba gorunuyo gozume. gunluk hayatta takamiyoruz artik. ancak biyere gidersekte aklimiza gelirse takiyoruz. keske zamaninda klasik sade bi alyans secseydik diyoruz hep. ama bi yandan degistirmek istiyoruz bi yandan da kiyamiyoruz. yeni alyans alsak bunlari saklasak o da sacma hic minimalizme uygun degil. kenarda kosede yük gibi hissederim onlari.
sizce alyans degistirmek ne kadar mantikli. cevrenizde bunu yapan tanidiklariniz varmi.
bu arada on sene once ceyrek altinin 70 lira oldugu donemde 1000 lira verip almıştık. simdi hic paraya gitmesine de korkuyorum iscilik fiyatindan dolayi.
Umarım öyle olur, otizm konusunda çok bilgim olmadığından yorum yapamıyorum ama o özel bir çocuk seni de özel bir anne kılıyor, erkek bebek konusunda da benim oğlum 1 buçuk yaşına kadar çok usluydu şimdi de aşırı yaramaz diyemem hakkını yemiyim ama sıkılınca ortalığı duman ediyor :) oğlumun adı Deniz, kızımız olursa defne düşünüyoruz ama yine erkek olursa hiç fikrimiz yokSağol canım.. Erkek bebiş. İnşallah öyle olur. Aslında 2 çocuk 1 çocuktan daha kolay. Birbirilerini oyalıyorlar. Grup oyunları kurabiliyorsun. Benim kızım otizmli olduğu için zorlanıyorum biraz.
Maşallah canım. Kız olsa Nihal koyacaktık belliydi ama erkek olunca bulamadı eşim bir türlü.
Şu an en büyük oğlum ve eşime öğretmem lazım. Küçük oğlum kendi oyuncaklarını yerine koyuyor çok dağınık değil. Kızım bilemiyor zaten. Zamanla öğrenirler inşallah. İlerde eşleri arkamdan konuşsunlar istemem
Maalesef canım ya
Ben de alyansını kaybedenlerdenim. Eşiminki duruyor ve ben kendime 1.5 senedir alyans alacağım, alamıyorum bi türlühepinize kolay gelsin kızlar. yazamiyorum firsat bulupta. ama takipteyim. ben bu ara turkisiminimalizm den etkilenip her ay minsgame oynuyorum. gun sayisi kadar esya cikariyorum evden. hem her ay 500 e yakin esya cikiyor hemde eglenceli oluyor.
sizlere sormak istedigim bir konu var. bizim alyansimiz cok kalin birsey cok kaba gorunuyo gozume. gunluk hayatta takamiyoruz artik. ancak biyere gidersekte aklimiza gelirse takiyoruz. keske zamaninda klasik sade bi alyans secseydik diyoruz hep. ama bi yandan degistirmek istiyoruz bi yandan da kiyamiyoruz. yeni alyans alsak bunlari saklasak o da sacma hic minimalizme uygun degil. kenarda kosede yük gibi hissederim onlari.
sizce alyans degistirmek ne kadar mantikli. cevrenizde bunu yapan tanidiklariniz varmi.
bu arada on sene once ceyrek altinin 70 lira oldugu donemde 1000 lira verip almıştık. simdi hic paraya gitmesine de korkuyorum iscilik fiyatindan dolayi.
İsimlere bayıldım yalnızBizim de erkek olacakmış. Kızımın ismi Deniz Özgü, oğlumun da Nazım Özgür olacak.. Fikir olur mu
İsimler çok özel çok güzel sağlıkla büyüsünlerBizim de erkek olacakmış. Kızımın ismi Deniz Özgü, oğlumun da Nazım Özgür olacak.. Fikir olur mu
Bizimki de aynen dediğin gibi pembe de giydirsem erkek mi kız mı diyorlardı sinir oluyordum :) gezmeye giderken bandana şarttı yani ama pek tutmuyordu kafasında :)
ah ah benim evi gezmiş olmayasınMerhabalar kızlar
Sadelik yolculuğuna çıktığıma ve artık başarabildiğime (kendime tam sade oldum diyemediğim için) dün şükrettim
İşyerinden bir arkadaş öğle saatinde aniden gelişen bir olaydan ötürü gel bana gidelim yemek de var yeriz dedi
Ama evim dağınık kusura bakma dedi
Açıkçası ben takılmam zaten ev dağınıkmış değilmiş yani insanları yargılamam
Ama ev gerçekten dehşet verici şekilde dağınıktı
4 kişilik bir aile ve bana evini de gezdirdi ilk kez gittim (ben gerek yok dedim ama ısrarla gezdirdi)
Yani çok temiz de değildi bu beni çok ırgalamıyor ama çok kalabalık bir evdi
Kendisine de anlatırım işte gereksiz eşya alma falan diye ama pek etkilenmemiş
Odalar eşya kıyafet ıvır zıvır süsler aman Allahım
Duvarlar dolu masa üstleri dolu
Mutfak tezgahı masası eşya dolu plastik kaplar, bardaklar
Üzüldüm onun adına yani çalışıp para kazanıyor emekli olsam ilk eve girişeceğim tüm dolapları düzenleyeceğim diyor
HAlbuki almasa artık ve yavaş yavaş düzenlemeye ve atmaya başlasa
Hem o kadar dağınık bir evde yaşamayacak hem de parası cebine kalacak daha kaliteli yaşayacak
ah ah benim evi gezmiş olmayasın
eve girmek istemiyorum bugünlerde o kadar dağınık ki. bir aya taşınacağız nasıl bilmiyorum. tüm masaların üzeri dolu yerler oyuncak, mutfak dağınık nerden başlasam bilmiyorum
Merhabalar kızlar
Sadelik yolculuğuna çıktığıma ve artık başarabildiğime (kendime tam sade oldum diyemediğim için) dün şükrettim
İşyerinden bir arkadaş öğle saatinde aniden gelişen bir olaydan ötürü gel bana gidelim yemek de var yeriz dedi
Ama evim dağınık kusura bakma dedi
Açıkçası ben takılmam zaten ev dağınıkmış değilmiş yani insanları yargılamam
Ama ev gerçekten dehşet verici şekilde dağınıktı
4 kişilik bir aile ve bana evini de gezdirdi ilk kez gittim (ben gerek yok dedim ama ısrarla gezdirdi)
Yani çok temiz de değildi bu beni çok ırgalamıyor ama çok kalabalık bir evdi
Kendisine de anlatırım işte gereksiz eşya alma falan diye ama pek etkilenmemiş
Odalar eşya kıyafet ıvır zıvır süsler aman Allahım
Duvarlar dolu masa üstleri dolu
Mutfak tezgahı masası eşya dolu plastik kaplar, bardaklar
Üzüldüm onun adına yani çalışıp para kazanıyor emekli olsam ilk eve girişeceğim tüm dolapları düzenleyeceğim diyor
HAlbuki almasa artık ve yavaş yavaş düzenlemeye ve atmaya başlasa
Hem o kadar dağınık bir evde yaşamayacak hem de parası cebine kalacak daha kaliteli yaşayacak
ah ah benim evi gezmiş olmayasın
eve girmek istemiyorum bugünlerde o kadar dağınık ki. bir aya taşınacağız nasıl bilmiyorum. tüm masaların üzeri dolu yerler oyuncak, mutfak dağınık nerden başlasam bilmiyorum
Günaydınlar
bugün dinlenme günüm
kızım banyosu ve yemek işleri var.
Pazar günü kv kardeşime gidelim dedi.
hafta sonu kuala gibi evimde koltuğa yapışıp orda kalasım var
sormaaaa
bugun annemi ziyaret günüm,
yarın da kv yemeğe davet etti
hiçbir haftasonu evimde ve full şekilde cocuklarımla olamıyorum,
resmen hayalı gibi oldu benim için bu durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?