Yok canım daha küçük ya bebi sesi çok çıkmıyor. Kedi gibi miyavlıyorBebeğin ağlamasına uyanmıyor mu gece?
Biz de bi süre öyle olabiliriz de ondan sordumYok canım daha küçük ya bebi sesi çok çıkmıyor. Kedi gibi miyavlıyorbenim de uykum hafiftir hemen alıyorum zaten.
Gazlar başlayınca belli olacak herşey şimdilik gaz yok.:)Biz de bi süre öyle olabiliriz de ondan sordum
Günaydın :)
İnş güzel ve hoş sohbetle geçer günün coffecim
Yeni kişiler tanımak beni hep heyecandırır.
Çalışıyorsun canım normal. Çağırmak zorunda değilsin ki. Ben bu aprtmanda 6 yıldır oturuyorum yüzünü görmediğim komşularım var. Çalışıyorlar onlar bize çok katılmıyorlar. Kimsenin bişey dediğini duymadım onlar hakkında. Genelde benim evde oturulur nedenini bilmediğim bir şekildebeni de öyle inan, tek sıkıntım ben taşınalı 1 yıl olmasına rağmen yeni çağırabildim,
hatta neden hala çağırmadığımı falan soranlar olmuş, bu durum beni kastı biraz,
bu 1 yıl içinde annem 2 defa ameliyat oldu, herhaftasonumu anneme ayırdım, açıklama yapmak icap eder mi bilemedim,
yanlış bir izlenim oluştu mu sanırım biraz kaygılandım
Çalışıyorsun canım normal. Çağırmak zorunda değilsin ki. Ben bu aprtmanda 6 yıldır oturuyorum yüzünü görmediğim komşularım var. Çalışıyorlar onlar bize çok katılmıyorlar. Kimsenin bişey dediğini duymadım onlar hakkında. Genelde benim evde oturulur nedenini bilmediğim bir şekilde
İnşallah hiç olmaz :)Gazlar başlayınca belli olacak herşey şimdilik gaz yok.:)
beni de öyle inan, tek sıkıntım ben taşınalı 1 yıl olmasına rağmen yeni çağırabildim,
hatta neden hala çağırmadığımı falan soranlar olmuş, bu durum beni kastı biraz,
bu 1 yıl içinde annem 2 defa ameliyat oldu, herhaftasonumu anneme ayırdım, açıklama yapmak icap eder mi bilemedim,
yanlış bir izlenim oluştu mu sanırım biraz kaygılandım
Bilmem ben de anlamıyorum eline kek pasta alan bizde toplanıyorya gördüklerinde sende toplanılmadı dimi halaa falan diyenler oldu, çalıştıgımı biliyorlar ama işte bilemedim ki,
neden senin evde oturuluyorAnka ufak cocukların da var
İnşallahİnşallah hiç olmaz :)
Kadın çağırıp kadından çok yorulanlar burada mı? Epeydir aklımdaki yerlere el attım o temizlik yaparken, daha çok yoruldum sanırım.
Daha da yer var, bebek doğmadan toparlanmaya başlaması lazım, bebişin odası çamaşırlık ve kullanılmayanlarla dolu şu an
Gerçeklerle yüzleşmişsin evden gitme zamanları gelmiş o fazlalıkların.
bir gün lazım olur diye beklettiklerimiz inan hiç lazım olmuyor.
Taşınalı 3. Ayımız, biliyo musun aynı şeyi düşündüm :) dedim 3 ay önce bi eledim bunlar bi dursun dedim ve hala hiç dokunmadan duruyorlar, hooopp gittiler evden. Şu an salon takımımız gelmediği için salonda misafir yemek takımım var, anneme gidecek su seti bi de.
Doğacak Kızımın odasında da mama sandalyesi, küvet ve bağ evimize götürmemiz gereken eski evimizin temizlenen zebraları, yeni eve uymayan davlumbaz (bunlar oraya takılıp kullanılacak) ve eşimin üniversiteden kalan saçma sapan ıvır zıvırları (akıllı kv göndermiş bana napcaksam sanki müzeyiz)
Salonu hallettim, takım gelince Su seti anneme yemek takımı konsola tamam.
Kızımın odası da Ocak ayı içi yerleşir, anne yanı beşiği kurulacak bağ evine gidecekler gidecek işte tamam.
Yine de büyük kızımın oyuncaklar karışmış onları toplamam lazım bi de ebeveyn banyosuna annem onun oyun çadırını koymuş onu yıkayıp toparlamam lazım. Ama yoruldum az dinleneyim biraz daha bişiler yapıcam.
Bu arada evden epey bişi çıktı yineonlar gittikçe ben ferahlıyorum :)
Takıların çoğunu ayıkladım tek kutuda duruyorlarAy ben hala bişiler yapıyorum ıvır zıvır derken karışmış çekmeceler falan.
Takılarınızı nasıl saklıyorsunuz kızlar?
CoffeCoffe nasıl geçti misafirler?
Anka sende ne var ne yok? Düzene girdiniz mi artık biraz? Gazı yokmuş oğlunun çok sevindim, inşallah hiç olmaz.
Takıların çoğunu ayıkladım tek kutuda duruyorlar
Özel olanlar da ayrı yerde kutuda
İyiyiz canım çok şükür. Gaz 20. günden sonra başlıyor bu gün 20 günlük olduk bakalımAy ben hala bişiler yapıyorum ıvır zıvır derken karışmış çekmeceler falan.
Takılarınızı nasıl saklıyorsunuz kızlar?
CoffeCoffe nasıl geçti misafirler?
Anka sende ne var ne yok? Düzene girdiniz mi artık biraz? Gazı yokmuş oğlunun çok sevindim, inşallah hiç olmaz.
4+1 mi canım evinizTaşınalı 3. Ayımız, biliyo musun aynı şeyi düşündüm :) dedim 3 ay önce bi eledim bunlar bi dursun dedim ve hala hiç dokunmadan duruyorlar, hooopp gittiler evden. Şu an salon takımımız gelmediği için salonda misafir yemek takımım var, anneme gidecek su seti bi de.
Doğacak Kızımın odasında da mama sandalyesi, küvet ve bağ evimize götürmemiz gereken eski evimizin temizlenen zebraları, yeni eve uymayan davlumbaz (bunlar oraya takılıp kullanılacak) ve eşimin üniversiteden kalan saçma sapan ıvır zıvırları (akıllı kv göndermiş bana napcaksam sanki müzeyiz)
Salonu hallettim, takım gelince Su seti anneme yemek takımı konsola tamam.
Kızımın odası da Ocak ayı içi yerleşir, anne yanı beşiği kurulacak bağ evine gidecekler gidecek işte tamam.
Yine de büyük kızımın oyuncaklar karışmış onları toplamam lazım bi de ebeveyn banyosuna annem onun oyun çadırını koymuş onu yıkayıp toparlamam lazım. Ama yoruldum az dinleneyim biraz daha bişiler yapıcam.
Bu arada evden epey bişi çıktı yineonlar gittikçe ben ferahlıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?