İyiyiz canım çok şükür. Gaz 20. günden sonra başlıyor bu gün 20 günlük olduk bakalım
Senin de ellerine sağlık ama çok yorma kendini.
Ben takı takmıyorum. Alyans bile takmıyorum
4+1 mi canım eviniz
Ne güzel insanın evini sevmesi güzel. Benim herkese ayrı oda vermem için malikane almam lazımBende çok var takı, severim de ama gebelik dolayisiyla çok takamıyorum, bi de gözümün önünde değiller su ara o yüzden kaldılar öylece.
Evet canım, herkesin odası var. Biz Salonu oturma odası yaptık, oturma odası da yemek odamız, böyle daha eğlenceli ve ferah oldu evimiz.
Ne güzel insanın evini sevmesi güzel. Benim herkese ayrı oda vermem için malikane almam lazımEn azından 4+1 olsun istiyorum ben de oğlanlar bir odada kızım başka odada kalır. Uzun yıllar ben de salonu oturma odası yaptım ama çok fazla misafirim geldiği için mecbur oturma odası salon ayırmak zorunda kaldım. Şimdi yatak odasının hali hoşuma gitmiyor bakalım belki oturma odasını çocuk odası yaparım.
Selam doğum yapmış sın analı babalıNe güzel insanın evini sevmesi güzel. Benim herkese ayrı oda vermem için malikane almam lazımEn azından 4+1 olsun istiyorum ben de oğlanlar bir odada kızım başka odada kalır. Uzun yıllar ben de salonu oturma odası yaptım ama çok fazla misafirim geldiği için mecbur oturma odası salon ayırmak zorunda kaldım. Şimdi yatak odasının hali hoşuma gitmiyor bakalım belki oturma odasını çocuk odası yaparım.
Ay ben hala bişiler yapıyorum ıvır zıvır derken karışmış çekmeceler falan.
Takılarınızı nasıl saklıyorsunuz kızlar?
CoffeCoffe nasıl geçti misafirler?
Anka sende ne var ne yok? Düzene girdiniz mi artık biraz? Gazı yokmuş oğlunun çok sevindim, inşallah hiç olmaz.
Günaydınlar
benim de vaktim olduğu müddetçe evden getirmeye çalışıyorum, gerçekten hem sağlıklı hemde gayet ekonomik oluyor.Mia-
aynen hem evde haftada 1 kahvaltı edildiği için bazı ürünler bozuluyordu.
şimdi israf olmayacak.
arada dışarıdan da yerim ama evden getiririm çoğunlukla.
günaydın iyi haftalaraynen hem evde haftada 1 kahvaltı edildiği için bazı ürünler bozuluyordu.
şimdi israf olmayacak.
arada dışarıdan da yerim ama evden getiririm çoğunlukla.
Ben önce kiradan kurtulayım inşallah da villa da olur sonra belki :)Allah gönlüne göre versin al inşallah bi villa, herkesi at odasına oh mis.
Sizin yatak odasının durumu cidden vahimdir ama şimdilik, yakında bi toparlanırsınız. Bi çok arkadaşım oturma odasını çocuk odası yaptı kız erkek olunca ve çocuklar büyüyünce kaçış yok maalesef.
Teşekkür ederim abla. Her gün aklıma geliyorsun girince bi etiket yapayım diyorum ama foruma kısıtlı zamanda girince unutuyorum. Nerelerdesin abla.Selam doğum yapmış sın analı babalı
Büyüsün inşallah çoktan yokum ya
Ben önce kiradan kurtulayım inşallah da villa da olur sonra belki :)
Bu arada takımlara daldım ben yavaş yavaş şimdilik liste dışı 13. takımda takılacağım inşallah kilo almam da listeye gerek kalmaz:)
İşte diğer çocuklarda hep emzirirken aldım. Ondan korkuyorum. Çok takıntı yaptım kendimeya sporla halledersin sen, ne kilo alması zaten gebelikte almadın maşallah.
İşte diğer çocuklarda hep emzirirken aldım. Ondan korkuyorum. Çok takıntı yaptım kendime
günaydın iyi haftalar
Hastayiz ana oğul kaç gündür
Rapor aldım
3 gün dinleneceğim
Bende yıllardır kahvaltımı evden alırım
Yumurta peynir
Tost
Zeytin peynir
Yulaf ezmesi süt
Bazen de meyve
Dışarıdan aldığım çok nadir
İnşallah bakalımel atmışsın bak bu işe, bence halledersin o hataları yapmayacaksın inşallah.
İkea nin 2 kapılı bebek dolabindan var birde malm serisinin 6li cekmecesinden. Tüm eşyaları bunlarda sadece kıyafet değil. Battaniyeleri çarşafla havlulari bezleri ıslak mendilleri kangurusu bebek çantası gibi tüm eşyalar Bu iki unitede. Yazliklarini kaldırdım zaten seneye giyemez küçülür.Oğlunun hem dolabı hem şifonyeri kıyafetle doluysa ayıkma yap derim.
mesela şifonyerin üstüne kutular alıp bazı çorap vs gibi orda muhafaza edersin.
yazlıklarda varsa dolapta onları hurçlayabilirsin.
o kadar kıyafet bir çocuk için fazla sanki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?