İyiyiz canım çok şükür. Gaz 20. günden sonra başlıyor bu gün 20 günlük olduk bakalım
Senin de ellerine sağlık ama çok yorma kendini.
Ben takı takmıyorum. Alyans bile takmıyorum

Bende çok var takı, severim de ama gebelik dolayisiyla çok takamıyorum, bi de gözümün önünde değiller su ara o yüzden kaldılar öylece.

4+1 mi canım eviniz

Evet canım, herkesin odası var. Biz Salonu oturma odası yaptık, oturma odası da yemek odamız, böyle daha eğlenceli ve ferah oldu evimiz.

Ne güzel insanın evini sevmesi güzel. Benim herkese ayrı oda vermem için malikane almam lazım En azından 4+1 olsun istiyorum ben de oğlanlar bir odada kızım başka odada kalır. Uzun yıllar ben de salonu oturma odası yaptım ama çok fazla misafirim geldiği için mecbur oturma odası salon ayırmak zorunda kaldım. Şimdi yatak odasının hali hoşuma gitmiyor bakalım belki oturma odasını çocuk odası yaparım.

Allah gönlüne göre versin al inşallah bi villa, herkesi at odasına oh mis.

Sizin yatak odasının durumu cidden vahimdir ama şimdilik, yakında bi toparlanırsınız. Bi çok arkadaşım oturma odasını çocuk odası yaptı kız erkek olunca ve çocuklar büyüyünce kaçış yok maalesef.

Selam doğum yapmış sın analı babalı
Büyüsün inşallah çoktan yokum ya

günaydın güzellerrr
misafir işim kolay ve iyi geçti, omuzlarımdan bir yük kalktı resmen :)

takılarımı ekte gördüğün kutularda saklıyorum, birinde küpelerim, diğerinde bilekliklerim, birinde de saatlerim var,
kolyelerim ise büyük bir takı ağacım var yıllardır onda, hem dekor hem çok çok işe yarıyor

Eklentiler

• Screen Shot 2018-12-17 at 08.35.52.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 53
Günaydınlar

benim de vaktim olduğu müddetçe evden getirmeye çalışıyorum, gerçekten hem sağlıklı hemde gayet ekonomik oluyor. Mia-

Günaydınlar

benim de vaktim olduğu müddetçe evden getirmeye çalışıyorum, gerçekten hem sağlıklı hemde gayet ekonomik oluyor. Mia-

aynen hem evde haftada 1 kahvaltı edildiği için bazı ürünler bozuluyordu.
şimdi israf olmayacak.
arada dışarıdan da yerim ama evden getiririm çoğunlukla.

şimdi israf olmayacak.

ya evden 1 dilim ekmek azıcık zeytin peynir mis gibi oluyor, ben çoğu zaman öğleye de yoğurt getiriyorum mesela (diyet döneminden alışkanlık yemeğini yanında taşıma)

bi çok kişiş yoğurtla doyulurmu diyo ama ben aksine gayet doyuyorum (bazen meyve vs ekliyorum içine) hemde her öğlen ne yesem derdi yok.

gerçi hastanemde hergün öğle yemeği çıkıyor ama toplu yemeklerin sıkıntısı belli, hijyende kafayı karıştırınca yememek daha güzel.

şimdi israf olmayacak.
günaydın iyi haftalar
Hastayiz ana oğul kaç gündür
Rapor aldım
3 gün dinleneceğim

Bende yıllardır kahvaltımı evden alırım
Yumurta peynir
Tost
Zeytin peynir
Yulaf ezmesi süt
Bazen de meyve
Dışarıdan aldığım çok nadir

Günaydınlar
Haftasonu ayırdığım ajandaları işyerindeki ablaya verdim. Üniversiteye giden çocuğu var kullanır dedi. Biraz da kalem getirdim evden, içleri kuruyacağına işyerinde kullanılsın istedim.
Ben kahvaltımı hep evden getiriyorum. Çok iyi oluyor hem sağlık açısından hem ekonomik açıdan.

Ben önce kiradan kurtulayım inşallah da villa da olur sonra belki :)
Bu arada takımlara daldım ben yavaş yavaş şimdilik liste dışı 13. takımda takılacağım inşallah kilo almam da listeye gerek kalmaz:)

Selam doğum yapmış sın analı babalı
Büyüsün inşallah çoktan yokum ya
Teşekkür ederim abla. Her gün aklıma geliyorsun girince bi etiket yapayım diyorum ama foruma kısıtlı zamanda girince unutuyorum. Nerelerdesin abla.

Ben önce kiradan kurtulayım inşallah da villa da olur sonra belki :)
Bu arada takımlara daldım ben yavaş yavaş şimdilik liste dışı 13. takımda takılacağım inşallah kilo almam da listeye gerek kalmaz:)

ya sporla halledersin sen, ne kilo alması zaten gebelikte almadın maşallah.

Geçmiş olsun kızımda hasta bende hafif atlattım.
Bu arada çok iyi fikirler vermişsin.
kuru kayısı ve ceviz fındık var aklımda.
süt ve yulaf denicem.

meyve bende getiriyorum 15:00 gibi tüketiyorum. 17:00 eve gidiyorum.
önceleri acıkırdım eve gidince abur cubur yada ekmek arası yer yemek zamanı yemezdim.

Son düzenleme:
İşyerinde kullanmadığım kurşun kalem ve postitler yine başka başka birilerinin çocuklarına gönderdim. Boş boş duruyorlar yıllardır çekmecede.

Dün eşim evdeydi o yapacak diye bişey yapmadım bu gün iyice içinden çıkılmaz hale geldi işler

İkea nin 2 kapılı bebek dolabindan var birde malm serisinin 6li cekmecesinden. Tüm eşyaları bunlarda sadece kıyafet değil. Battaniyeleri çarşafla havlulari bezleri ıslak mendilleri kangurusu bebek çantası gibi tüm eşyalar Bu iki unitede. Yazliklarini kaldırdım zaten seneye giyemez küçülür.

Kızın birkaç eksiği kaldı onları alınca yıkayıp utuleyecegim o zaman baslayacagim yerleştirme işlerine. Bahane ile oğlumun eşyaları nda da eleme yaparim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…