Çalışırken evde olsam Şuraları elden geçirsen diye hayal kurardim. Şimdi evdeyim 2 yaş oglumla ancak günlük işleri ve yemeği yapabiliyorum. Çekmecelerin dolapların düzeni yine hayallerimde yaşıyor

ben de hep doğum iznimde şunu da yapacağım bunu da diye beklemiştim izni, yokkk kızımla takılmaktan başka birşey yapamadım, can sağlığı olsun

Çalışırken evde olsam Şuraları elden geçirsen diye hayal kurardim. Şimdi evdeyim 2 yaş oglumla ancak günlük işleri ve yemeği yapabiliyorum. Çekmecelerin dolapların düzeni yine hayallerimde yaşıyor

Size de geçmiş olsun canım

Kaç gündür yemek yapamadım hastayım diye
Bugün evdeki malzemeler bozulmasın diye çoştum

Benim işyeri çekmecemde ceviz hurma kuru kayısı bulundururum
Ara öğün niyetine iyi gidiyor

merhaba kızlar bir sendir foto çıkartmamıştım da tavsiye edeceğiniz kaliteli uygun fiyata foto çıkartan yer var mı? internet sitesi veya ankarada bir yer?

İyi geceler kızlar. Yarın çocuklarla daha çok vaktim kalsın diye bütün işleri bitirdim. Yarın sadece çamaşırlar kurursa onlar katlanacak ve süpürge açılacak. Kafam rahatladı çok şükür

merhaba kızlar bir sendir foto çıkartmamıştım da tavsiye edeceğiniz kaliteli uygun fiyata foto çıkartan yer var mı? internet sitesi veya ankarada bir yer?

Ben igden bulmuştum istediğim boyutlarda yapmıştı
ama kalite kısmını pek bilemiyorum
memnun kalmıştım.

Günaydınlar
haftaya perşembe yeğenimin nişanı var.
evde olcak diye kazak etek giyerim diye düşünmüştüm.
şimdi küçük bir mekan ayarlamışlar ve benim kışlık elbisem yok
sizce nasıl bir elbise gider.
klasik olmak istemiyorum.

gömlek yaka midi boy elbiseler var,
altına botlarla çok güzel duruyor, benım cok begendıgım bır tarz, onlara bakabılırsın

Ya hiç sorma oğlum rahatsızlandı
Ondan fazla giremedim inşallah girerim bundan sonra

Ben kışın olan nişan ve düğünlerde genellikle tulum tercih ediyorum. İpekyol’a bir bakabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…