Zaman çabuk geçiyor dün yılbaşıydı bu gün 12 si olmuş. Ben daha yeni yıl planlarıma başlayamadım. 2019 bitmeden başlarım inşallah
Ben yarıyıldan sonra başlayacağım planlarıma, şaka maka 4 aylık oldum ben de. Yeni yeni geçiyor bulantılar anca odaklanabileceğim kendime evime

Mum boya aldım oğluma, halıyı koltuğu karalamıyor sanıyordum ama karalıyor. Kullanan var mı ne özelliği var o zaman

Sağlık olsun kıbrıs tatlısı çok severim

Bi minimalizm adına yaptığım bir şeyden ilk defa pişman oldum bi sürü hediye paketi biriktirmiştim, evi boşaltırken attım hepsini. Bugün 5 adet hediye aldık annemle hediye paketi 50 krş artı poşet 50 krş bir poşet alıp hediye paketi yaptırmadık. Ama nasıl vericem hediyeleri bilmiyorum

Hiç birini tanımıyorum canım. Bilmiyorum onlarda bebek görmeye gelen misafir nasıl ağırlanıyor. Bazıları sadece çay lokum bisküvi veriyor. Belki öyle düşünmüşlerdir.
Bizde haberli gelene hazırlık yapılır
Genelde börek salata ve tatlı yaparım
Kurabiye hazır alırım bazen annem yapar öyle
Yaptıklarını buzluğa atsan mı acaba

İnternette görmüştüm değişik paket süslemeleri
Ham kağıt lazım tabi
Düz rulo resim kağıtlarıda olur
Kutulu hediyeyse ayrıca paketlemiyorum ben kenarına süs olabilir
Karton poşetse ağzı bantlanabilir

Aslında eskitme ipim var kağıt bulmam lazım bakayım bi

Selam kızlar
Biz de eşimle açıköğretim sınavına girdik bugün
Sonra yemek ve sinema :)
Şampiyon’u izledik çok beğendik
Tavsiye ederim.

Off yaa kuaföre gittim. Çocukları eşime bıraktım her zaman gittiğim yer uzak diye yakın bi yere gittim.. kaşlarımı çok kötü yaptı son zamanlar hep moralimi bozacak şeyler oluyor ya da ben herşeye moralimi bozmaya başladım ama ev toplu çamaşır yok bulaşık yok ütü yok

Bizde haberli gelene hazırlık yapılır
Genelde börek salata ve tatlı yaparım
Kurabiye hazır alırım bazen annem yapar öyle
Yaptıklarını buzluğa atsan mı acaba
Dün saat 4 civarında komşum geldi kurabiyeler bitmiş kıbrıs tatlısı az bişey kalmış ikram edecek bişey bulamadım eşimle büyük oğlan yemişler hepsini

Bugün telefon kullanımını kısıtlama konusunda yeni bir uygulama başlattım. Sabah ilk saat 11 de baktım bi 15 dakika kadar. Sonra 5 saat sonra saat 4 te ve sonda yine 5 saat sonra şu anda yani 9 da. Toplam 45 dakika falan bakmışımdır. Bugün artık bakmam zAten. Kendimi tutabildim,inşallah alışkanlık haline getirebilirim.

Peki bakmadığın zamanlarda neler yaptın canım. Nasıl değerlendirdin.

Selamlar bende yarın işe gidicem
Ev işine çok bakamadım mutfak ve oturma odası toplandı
Dinlendim bol bol kızımla oynadım

Günaydınlar
Bugün işe gelmek çok zordu geç kaldım :)
Baya iş birikmiş her gelen evrak numune veriyor.
ama ben en çok bilgisayarımı özlemişim
telefondan yazmayı sevmiyorum.

Evde olduğum zamanı değerlendirdiğimde,
3 gün kızımın hastalığıyla uğraştım.
ev işleri o kadar gözüme batmadı evde dolanırken bile etrafı toparladım.
1 haftada 15-20 parça eşya ayırdım.
İstediğim yere acelesiz gidebildim.
çay keyfi yaptım bol bol.
mutfakta pohaça kekler yaptım ama istediğim gibi olmadı :)
Eksi yönleri
tabi çalışmaya alışkın olduğumdan boşluk hissettim. Evdeyken hobi bulmalıyım kendime
sürekli eşortman giymek ruhen yorgunluğa sebep oldu. Bakımsız hissettim kendimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…