Zaman çabuk geçiyor dün yılbaşıydı bu gün 12 si olmuş. Ben daha yeni yıl planlarıma başlayamadım. 2019 bitmeden başlarım inşallahOo maşallah o kadar zaman geçti mi ya :) ne güzel arkadaşların var ya
Ben yarıyıldan sonra başlayacağım planlarıma, şaka maka 4 aylık oldum ben de. Yeni yeni geçiyor bulantılar anca odaklanabileceğim kendime evimeZaman çabuk geçiyor dün yılbaşıydı bu gün 12 si olmuş. Ben daha yeni yıl planlarıma başlayamadım. 2019 bitmeden başlarım inşallah
Pazartesiye ertelemişler. Başladı çocuklar yemeye. Pazartesi bi daha yapıcam mecburhazır bu kadar hazırlık yapmışken ev de temizken akrabaları çıkarayım aradan dedim ama onların da çoğunun planı varmış çocuklara kaldı hepsi
Bizde haberli gelene hazırlık yapılırHiç birini tanımıyorum canım. Bilmiyorum onlarda bebek görmeye gelen misafir nasıl ağırlanıyor. Bazıları sadece çay lokum bisküvi veriyor. Belki öyle düşünmüşlerdir.
İnternette görmüştüm değişik paket süslemeleriBi minimalizm adına yaptığım bir şeyden ilk defa pişman oldumbi sürü hediye paketi biriktirmiştim, evi boşaltırken attım hepsini. Bugün 5 adet hediye aldık annemle hediye paketi 50 krş artı poşet 50 krş bir poşet alıp hediye paketi yaptırmadık. Ama nasıl vericem hediyeleri bilmiyorum
Aslında eskitme ipim var kağıt bulmam lazım bakayım biİnternette görmüştüm değişik paket süslemeleri
Ham kağıt lazım tabi
Düz rulo resim kağıtlarıda olur
Kutulu hediyeyse ayrıca paketlemiyorum ben kenarına süs olabilir
Karton poşetse ağzı bantlanabilir
Herkesten bu filmi duyuyorum çok merak ettim.Selam kızlar
Biz de eşimle açıköğretim sınavına girdik bugün
Sonra yemek ve sinema :)
Şampiyon’u izledik çok beğendik
Tavsiye ederim.
Dün saat 4 civarında komşum geldi kurabiyeler bitmiş kıbrıs tatlısı az bişey kalmış ikram edecek bişey bulamadımBizde haberli gelene hazırlık yapılır
Genelde börek salata ve tatlı yaparım
Kurabiye hazır alırım bazen annem yapar öyle
Yaptıklarını buzluğa atsan mı acaba
Peki bakmadığın zamanlarda neler yaptın canım. Nasıl değerlendirdin.Bugün telefon kullanımını kısıtlama konusunda yeni bir uygulama başlattım. Sabah ilk saat 11 de baktım bi 15 dakika kadar. Sonra 5 saat sonra saat 4 te ve sonda yine 5 saat sonra şu anda yani 9 da. Toplam 45 dakika falan bakmışımdır. Bugün artık bakmam zAten. Kendimi tutabildim,inşallah alışkanlık haline getirebilirim.
Kitap okudum baya, uzun zaman sonra yemek yaptım( annem yapıyordu son zamanlarda), kişisel bakım yaptım. Oğlumla ilgilendim. Annemle kahve keyfi yaptım. Aslında baya bi şey yapmışım :)Peki bakmadığın zamanlarda neler yaptın canım. Nasıl değerlendirdin.
Kitap okudum baya, uzun zaman sonra yemek yaptım( annem yapıyordu son zamanlarda), kişisel bakım yaptım. Oğlumla ilgilendim. Annemle kahve keyfi yaptım. Aslında baya bi şey yapmışım :)
Dün saat 4 civarında komşum geldi kurabiyeler bitmiş kıbrıs tatlısı az bişey kalmış ikram edecek bişey bulamadımeşimle büyük oğlan yemişler hepsini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?