Çok sağolun kızlar. Mercimek köftesi yapacağım inşallah

Çarşıya gidemedim böylelikle para harcamadım ama uzun zamandan sonra ilk defa Pazara ve markete gittim nasıl iyi geldi :) pazarda hiç bir şey yok ya siz ne yemek yapıyorsunuz hergün hergün

Kızlar ya benim misafirler yarın akşam gelecekmiş.
Kıbrıs tatlısı yarına durur mu sizce. Üzeri kurur mu ki. Çok moralim bozuldu ya

Kızlar ya benim misafirler yarın akşam gelecekmiş.
Kıbrıs tatlısı yarına durur mu sizce. Üzeri kurur mu ki. Çok moralim bozuldu ya
Deme yaaa Hindistan cevizini eklemişmiydim streçlesen bence bir şey olmaz ya

Çarşıya gidemedim böylelikle para harcamadım ama uzun zamandan sonra ilk defa Pazara ve markete gittim nasıl iyi geldi :) pazarda hiç bir şey yok ya siz ne yemek yapıyorsunuz hergün hergün
Nohut veya kuru fasulye yapıyorum
Pırasa yaparım ıspanak arada yaparım
Makarna mantı lazanya
Kızartma
Tavuklu yemekler
Ayda 2 kez balık öyle şeyler işte :)

Bizim fabrikada 1gün önce yapıyorlar dolapta bekliyor birşey olmaz
Pazartesiye ertelemişler. Başladı çocuklar yemeye. Pazartesi bi daha yapıcam mecbur hazır bu kadar hazırlık yapmışken ev de temizken akrabaları çıkarayım aradan dedim ama onların da çoğunun planı varmış çocuklara kaldı hepsi

Ay kötü olmuş ya, çocuklar için iyi olmuş ama. Hazırlık yapacağını tahmin etmiyorlar mı ben çok sinir olurdum

Ay kötü olmuş ya, çocuklar için iyi olmuş ama. Hazırlık yapacağını tahmin etmiyorlar mı ben çok sinir olurdum
Hiç birini tanımıyorum canım. Bilmiyorum onlarda bebek görmeye gelen misafir nasıl ağırlanıyor. Bazıları sadece çay lokum bisküvi veriyor. Belki öyle düşünmüşlerdir.

Hiç birini tanımıyorum canım. Bilmiyorum onlarda bebek görmeye gelen misafir nasıl ağırlanıyor. Bazıları sadece çay lokum bisküvi veriyor. Belki öyle düşünmüşlerdir.
Olabilir açıkçası ben Doğum yaptığımda tatlı ikram ettik çayla sadece, ben memleketimde oturmuyorum, bizi memlekette 40 gün ziyarete gelinmez. Burda hastaneye bile bi sürü arkadaş falan gelince baya şaşırmıştım ve mutlu olmuştum. Akrabalar bile pek gelmez biz de hastaneye

Aynen burda da 40 gün içinde çok yakınlar gelir. 45 günlük olduk zaten o yüzden gelmeye başlarlar. Benim de hiç akrabam yok burda. Ama arkadaşım çok sağolsunlar onlar gelince evdeki işleri de yapıp gidiyorlar

Oo maşallah o kadar zaman geçti mi ya :) ne güzel arkadaşların var ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…