En güzeli garnitürlü makarna salatası yap benceKızlar çörekotlu tuzlu kurabiye, elmalı kurabiye, Kıbrıs tatlısı yaptım. Yanına salata tarzında kolay bi öneri verir misiniz?
Deme yaaa Hindistan cevizini eklemişmiydim streçlesen bence bir şey olmaz yaKızlar ya benim misafirler yarın akşam gelecekmiş.
Kıbrıs tatlısı yarına durur mu sizce. Üzeri kurur mu ki. Çok moralim bozuldu ya
Kızlar ya benim misafirler yarın akşam gelecekmiş.
HiNdistan ceviziyle ceviz serpmiştim üstüne.. Streçliydi inşallah olmaz çok zor yapıyorum zaten bebekle.Deme yaaa Hindistan cevizini eklemişmiydim streçlesen bence bir şey olmaz ya
İnşallah canım.Dinlensin daha güzel olur, strec kapat üstüne at dolaba.
Bişey olmaz canım bu tarz tatlılar bir gece dinlenince daha güzle olurHiNdistan ceviziyle ceviz serpmiştim üstüne.. Streçliydi inşallah olmaz çok zor yapıyorum zaten bebekle.
Bugün mü yapmıştın 1 gün bekleyince daha güzel oluyorKızlar ya benim misafirler yarın akşam gelecekmiş.
Çocuklarla inşallah beklerBişey olmaz canım bu tarz tatlılar bir gece dinlenince daha güzle olur
Evet sabah yaptım. Ayy hadi inşallahBugün mü yapmıştın 1 gün bekleyince daha güzel oluyor
Bizim fabrikada 1gün önce yapıyorlar dolapta bekliyor birşey olmazKızlar ya benim misafirler yarın akşam gelecekmiş.
Nohut veya kuru fasulye yapıyorumÇarşıya gidemedim böylelikle para harcamadımama uzun zamandan sonra ilk defa Pazara ve markete gittim nasıl iyi geldi :) pazarda hiç bir şey yok ya siz ne yemek yapıyorsunuz hergün hergün
Pazartesiye ertelemişler. Başladı çocuklar yemeye. Pazartesi bi daha yapıcam mecburBizim fabrikada 1gün önce yapıyorlar dolapta bekliyor birşey olmaz
Ay kötü olmuş ya, çocuklar için iyi olmuş ama. Hazırlık yapacağını tahmin etmiyorlar mı ben çok sinir olurdumPazartesiye ertelemişler. Başladı çocuklar yemeye. Pazartesi bi daha yapıcam mecburhazır bu kadar hazırlık yapmışken ev de temizken akrabaları çıkarayım aradan dedim ama onların da çoğunun planı varmış çocuklara kaldı hepsi
Hiç birini tanımıyorum canım. Bilmiyorum onlarda bebek görmeye gelen misafir nasıl ağırlanıyor. Bazıları sadece çay lokum bisküvi veriyor. Belki öyle düşünmüşlerdir.Ay kötü olmuş ya, çocuklar için iyi olmuş ama. Hazırlık yapacağını tahmin etmiyorlar mı ben çok sinir olurdum
Olabilir açıkçası ben Doğum yaptığımda tatlı ikram ettik çayla sadece, ben memleketimde oturmuyorum, bizi memlekette 40 gün ziyarete gelinmez. Burda hastaneye bile bi sürü arkadaş falan gelince baya şaşırmıştım ve mutlu olmuştum. Akrabalar bile pek gelmez biz de hastaneyeHiç birini tanımıyorum canım. Bilmiyorum onlarda bebek görmeye gelen misafir nasıl ağırlanıyor. Bazıları sadece çay lokum bisküvi veriyor. Belki öyle düşünmüşlerdir.
Aynen burda da 40 gün içinde çok yakınlar gelir. 45 günlük olduk zaten o yüzden gelmeye başlarlar. Benim de hiç akrabam yok burda. Ama arkadaşım çok sağolsunlar onlar gelince evdeki işleri de yapıp gidiyorlarOlabilir açıkçası ben Doğum yaptığımda tatlı ikram ettik çayla sadece, ben memleketimde oturmuyorum, bizi memlekette 40 gün ziyarete gelinmez. Burda hastaneye bile bi sürü arkadaş falan gelince baya şaşırmıştım ve mutlu olmuştum. Akrabalar bile pek gelmez biz de hastaneye
Oo maşallah o kadar zaman geçti mi ya :) ne güzel arkadaşların var yaAynen burda da 40 gün içinde çok yakınlar gelir. 45 günlük olduk zaten o yüzden gelmeye başlarlar. Benim de hiç akrabam yok burda. Ama arkadaşım çok sağolsunlar onlar gelince evdeki işleri de yapıp gidiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?