Bende çok seviyorum hem rahat hem kullanışlı görüntüsüde güzel

İyiyiz tatlım, arada bakıp kaçıyorum
Sen nasılsın? Okuyabildiklerime göre maşallahın ya da bence mucizen var ki, çıldırmadan kalkabiliyorsun gelen günün altından..
Yok maalesef hiç bir şey istediğim gibi ilerlemiyor. Çocukların karnını doyurup oyun oynayabiliyorum ona dua ediyorum. Ev işleri kalıyor maalesef. Bir kaç ay daha böyle gidecek gibi bakalım. Yaz arada gözlerim arıyor seni

Bir kaç ay derken ?
Çok iyimsersin...
İş dediğin nedir arkadaşım, bugün yap yarın aynı :/

Yaklasik bir senedir minimalizm yolunda yavas yavas ilerliyorum.
Son halimi özetleyeyim dedim.
Mutfak disinda odalarimin hicbirinde hali yok. Süs esyalarimi en aza indirdim, kullandigim mumlar, modem telefon gibi seyler var dolap üzerlerinde.
Giylerimden elenecek hala cok sey var, sorun su ki ben giyinmeyi seviyorum.
Bir gün acik renk kot ceket gidiyorum, bir gün koyu, bir gün dar pantalon bir gün bol.
Ama kozmetiklerimin cogunu cöpe attim. Üc rujum birkac dudak kalemini ayri bir cantada tutuyorum. Cok pratik oluyor.
Bugün banyoda tarihi gecen ya da kullanmadigim ürünleri cöpe attim, kullanmadigim bitki caylarini da attim.
Yazin icin biriktirdigim cam kavanozlari bir posette topladim bodruma inecek.
Su an icin sorun teskil etmese de badrumdki esyalarin da elenmesi gerekiyor, cok ama cok dolu. Satmayi düsündügüm icin bekletiyorum. Bu konu iki sene icinde anca cözülür.
Iki kücük cocugum oldugundan oyuncak gani bizim evde. ara sira kolilerle bodruma indiriyorum ama sürekli cgaliyor normal bu durum yapacak birsey yok.
Evim eskiye göre cok ama cok daha ferah. Ev esyasi almayi birakali cok oldu. Birseyim kirilmadigi sürece yenisini almiyorum zaten.
Carsaflarim eskidigi icin onlari yeniledim. Kullanmayacaklarimi yazliga götürecegim. Iki bebek büyüttüm o carsaflarda hayli lekeli. Ama yazlik icin yenisini almaya gerek yok.
Tek önüne gecemedigim sey ise kiyafet alimidir. Ama giyiyorum, yapmam gereken giymediklerimi ayirmak.
Kizim hizla büyüyor bes sene icinde cogu kiyafetim ona olabilir. Beklesinler bodrumda diyorum.
Dün mutfakta yemedigimiz bircok ürünü atmak zorunda kaldim. Dolapta fark etmemisiz bozulmuslar. Artik yiyecegim ölcüde alacagim. Elimden geldigi kadar dikkat etsem de cocuklu hayatta program her zaman tam islemiyor malesef.
oturma odam yatak odam öyle ferah ki. Gün asiri yerleri siliyorum. Ferahlik gibisi yok.

Günaydın kızlarrr kahvaltımızı yaptık bulaşık makinası doluydu onu hallettim çamaşır attım makinaya...çayıma devam ediyorum mutfağı toplayıp oğluşa çorba yapmam lazım bugün hava çok iyi ev sıcak çok mutluyum

Hava yumuşak bugün
Çayımı içiyorum bende işlere birazdan başlarım

Hoşgeldin
Kıyafetlerini kullandığın sürece fazla sayılmaz
Sadelik kişisel yaşamımıza göre yansıtılır.

Günaydın ben bugün hayatımıza yeni katılan bebişlere hediye almak için çarşıya çıkmayı planlıyorum, kendime de bi şeyler alasım var ama belki almam bilmiyorum :)

Evde olmak nasıl sence
Evde olmak güzel işlerim bitti sadece çamaşır serilecek ve yemek kaldı
Yemek işi kolay mantı yapıcam
2 saat sonra parka gideriz annemle
Yarında köye gidicez
Ev işini dert etmiyorum yapılıyor rahat rahat
Kızımla oynuyorum tv izliyorum
Tabi bazen kendimi boşlukta hissediyorum

Kızlar çörekotlu tuzlu kurabiye, elmalı kurabiye, Kıbrıs tatlısı yaptım. Yanına salata tarzında kolay bi öneri verir misiniz?

Ve yeterli mi acaba hiç tanımıyorum gelecekleri 3 aile olacakmış.

Kızlar çörekotlu tuzlu kurabiye, elmalı kurabiye, Kıbrıs tatlısı yaptım. Yanına salata tarzında kolay bi öneri verir misiniz?
Kereviz salatası/mercimek köftesi/havuç taratır/makarna salatası/kırmızı mercimek ve Mısırlı’ salata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…