Günaydınlar
Dün bütün zamanım mutfakta geçti.
yemek hazırla ye tatlı yap derken pilim bitti.
bugün evin diğer odalarını toplarım.
sonra misafirler gelir.
kolay gelsin canım
ben de ay sonuna kadar mutfak balkonunu kiler gibi kullanıyoruz orayu toplamaya karar verdim, çok dağıldı aylardır toplamadım

hamilelikte aburcubur hamurişini çok abartmamaya çalış canım, onun yerine kuruyemiş- süt ürünü- sebze vs tüket, sağlıkla bebeğini kucağına al da kilolar kolay iş veririsin inşallah:)
İnşallah ya, aburcubur değil de hamur işini severim :) ilkin de 64 ile hamile kalıp 75 ile doğuma girdim. Bunda 62 ile kaldım bakalım kaç kilo alıcam, sütten kesince alıyorum kiloları ben de :)

kolay gelsin canım
ben de ay sonuna kadar mutfak balkonunu kiler gibi kullanıyoruz orayu toplamaya karar verdim, çok dağıldı aylardır toplamadım

Bende dağınık yerleri hergün 1 dolap veya çekmece şeklinde yapıyorum. en fazla 10-15 dk sürüyor.
sonra bulaşık veya çamaşır yerleştirirken daha dikkat ediyorum tekrar düzeltmemek için.
işte bazen acil zamanlarda dağılabiliyor.

Aynen bu zamana kadar yedik yeter canım. Bakalım paketli gıda yememeye çalışıyorum
Dün evi supurdum sildim yeter bugün de nohut hasladim buzluğa attım yeter çok bile valla.

Koltuklarımız geldi şükür, adamlar tertemiz kurdular ortalığı hiç kirletmediler arkalarından dua ettim resmen

Eşimle hemen o odanın halılarını makineleyip serdik, o tv’yi halletti yerleştik hatta şu an üstünde kızım uyuyo bile

Diğer odaları toparladım ama şu an odanın biri gerçekten ardiye modunda inşallah eşim beni kırmaz da hemen bu hafta içerisinde onları götürmeye razı olur.

Doğum yaklaşıyor, evde ihtiyacımız olmayan bişi kalmasın istiyorum, zaten 2 çocuklu hayata adapte olana kadar zaman geçecek bu arada iyice dağılmayalım bari.

Hastane çantam hazır değil hala, alınacak ufak tefek eksikler var bir de, onları halledip rahatlayım istiyorum, işteki de son 2 haftam, sonra Doğum izni büyük ihtimalle 1 hafta sonra da doğum

Neyse yavaş yavaş halloluyor işler, stres yapmıcam, zaten üstümde Doğum stresi

37+0 da geldi oğlum sabah çalışamaz raporumu aldım akşam yatışım yapıldı, üstelik hiç bir belirtim de yoktu. O çantayı hazırla gerisi hallolur :)

37+0 da geldi oğlum sabah çalışamaz raporumu aldım akşam yatışım yapıldı, üstelik hiç bir belirtim de yoktu. O çantayı hazırla gerisi hallolur :)

Ayy bu hafta içinde halletmem lazım gerçekten, 2.kız olunca pek bişi almamıştım, ama içime sinmedi yine de yeni bi hastane çıkışı falan alayım dedim, beğendim ama gidip almadım hala. Hafta içi alayım da diğerleri ile yıkayıp toplayım çantamı.

2.ler erken geliyomuş zaten, gelesi falan tutar minnoşumun.

Hayırlı doğumlar diliyorum :) ben de sadece hastane çıkışını yeni alırım sanırım. Zamanında sağlıklar gelsin minnoşun inşallah

Yarın memleketten eve dönüyorum anneciğimi memlekette bırakıp 3 aydır oğluma bana eşime baktı herşeyimi yaptı sağolsun Allah sağlıklı uzun ömürler versin başımızdan eksik etmesin. Ben şu an Sudan çıkmış balık gibi hissediyorum, yemek yapmayı bile unuttum sanki yeni evli hiç bi şey bilmeyen üşengeç halime geri döndüm sanki Burayı okuyup motive olayım bari çok ihtiyacım var

Alışmak zor olacaktır illa ki ama eline sağlık annenin, evinizi özlemişsinizdir iyi taraflarından bak duygusallaştırmamaya çalış olayı, hamile halinle daha da üzülürsün sonra.

Alışmak zor olacaktır illa ki ama eline sağlık annenin, evinizi özlemişsinizdir iyi taraflarından bak duygusallaştırmamaya çalış olayı, hamile halinle daha da üzülürsün sonra.
Yarıyıl tatiline kadar bizim evdeydik karne günü memlekete geldik evimi özleyecek vakit olmadı pek bakalım gidince ruh halim umarım iyi olur sürekli buraya bildirim yapabilirim boşluğa düşmemek için

Yarıyıl tatiline kadar bizim evdeydik karne günü memlekete geldik evimi özleyecek vakit olmadı pek bakalım gidince ruh halim umarım iyi olur sürekli buraya bildirim yapabilirim boşluğa düşmemek için

En güzeli, bebişin vakti yaklaşıyor zaten o koşturmacaya zaman çabuk geçiyor, bi eve el atarsın, bi Doğum hazırlığı derken vakit geçiyor işte. Annen Doğuma tekrar gelecek mi?

En güzeli, bebişin vakti yaklaşıyor zaten o koşturmacaya zaman çabuk geçiyor, bi eve el atarsın, bi Doğum hazırlığı derken vakit geçiyor işte. Annen Doğuma tekrar gelecek mi?
Evet gelecek Allah kısmet ederse, bol bol dinlen dedim çok yorduk bu süreçte

Evet gelecek Allah kısmet ederse, bol bol dinlen dedim çok yorduk bu süreçte

Bence de azıcık dinlensin, annelik kolay değil büyüsekte başlarındayız :) allahım sağlık sıhhat versin. Sende hiç duygusallaşma, ufak tefek hazırlık falan yapınca geçer zaman, bahar geliyor zaten Ramazan falan derken annen gelmiş bile.

Moral oldu yazdıkların teşekkür ederim:) haklısın havalar güzelleştikçe zaman daha hızlı geçer, Mayıs başı Doğum iznine de ayrılırsam çok iyi olur :)

Moral oldu yazdıkların teşekkür ederim:) haklısın havalar güzelleştikçe zaman daha hızlı geçer, Mayıs başı Doğum iznine de ayrılırsam çok iyi olur :)

Hiç aktarmayacak mısın iznini? Bu arada gebelik imzasının bu haftasındaki bebişin resmî çok tatlı dimi :)

Hiç aktarmayacak mısın iznini? Bu arada gebelik imzasının bu haftasındaki bebişin resmî çok tatlı dimi :)
Evet öyle :) aktarmaya kalkarsam 25 Eylül’e kadar aktarabiliyorum . 5 Haziran a kadar da okula gitmem gerekiyor. Eylül’ün ilk 2 haftası seminer zAten okulun ilk haftası için de aktarmaya değmez diye düşünüyorum. Bari öncesini kurtarayım dedim, süpriz bebiş olunca zamanlama açısından sıkıntılı bir dönem, sağlıkla doğsun da yapacak bişey yok

Aman yaz tatiline mi denk geldi Doğum iznin? kısmet artık en mantıklısı senin yaptığın olacak. Tüm öğretmenler Eylül’e ya da şubata doğurmaya çalışır seninki tam tersi olmuş :)

Selam kızlar yeğenim doğdu hala oldum
Anneme üzülüyordum hastaydı iyileşti
Ve kafama taktığım ev işlerini eşimle hallettik
Mutluyum :)
Kızımın kıyafetlerini, tokalarını, oyuncaklarını elden geçirdim atılacakları attım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…