- 29 Ocak 2017
- 4.547
- 8.664
- 158
kolay gelsin canımGünaydınlar
Dün bütün zamanım mutfakta geçti.
yemek hazırla ye tatlı yap derken pilim bitti.
bugün evin diğer odalarını toplarım.
sonra misafirler gelir.
İnşallah ya, aburcubur değil de hamur işini severim :) ilkin de 64 ile hamile kalıp 75 ile doğuma girdim. Bunda 62 ile kaldım bakalım kaç kilo alıcam, sütten kesince alıyorum kiloları ben de :)hamilelikte aburcubur hamurişini çok abartmamaya çalış canım, onun yerine kuruyemiş- süt ürünü- sebze vs tüket, sağlıkla bebeğini kucağına al da kilolar kolay iş veririsin inşallah:)
kolay gelsin canım
ben de ay sonuna kadar mutfak balkonunu kiler gibi kullanıyoruz orayu toplamaya karar verdim, çok dağıldı aylardır toplamadım
Aynen bu zamana kadar yedik yeter canım. Bakalım paketli gıda yememeye çalışıyorumiradeli olduktan sonra verirsin canım, ilk aşama olarak paketli gıdayı bırakalım. şeker bile ne kadar zararlı bak, paketli gıdanın içinde o kadar koruyucu kanserojen madde var ki şeker en masumu kalıyorbu zamana kadar yedik de ne oldu, doyulmuyor yedikçe yiyesi geliyor insanın. dün eşimle birlikte that sugar belgeselini tekrar izledim, adam çikolata ekmek vs yememesine rağmen ve aynı kaloriyi almasına rağmen nasıl da kalınlaştı bir de yese nasıl olurdu
37+0 da geldi oğlum sabah çalışamaz raporumu aldım akşam yatışım yapıldı, üstelik hiç bir belirtim de yoktu. O çantayı hazırla gerisi hallolur :)Koltuklarımız geldi şükür, adamlar tertemiz kurdular ortalığı hiç kirletmediler arkalarından dua ettim resmen
Eşimle hemen o odanın halılarını makineleyip serdik, o tv’yi halletti yerleştik hatta şu an üstünde kızım uyuyo bile
Diğer odaları toparladım ama şu an odanın biri gerçekten ardiye modundainşallah eşim beni kırmaz da hemen bu hafta içerisinde onları götürmeye razı olur.
Doğum yaklaşıyor, evde ihtiyacımız olmayan bişi kalmasın istiyorum, zaten 2 çocuklu hayata adapte olana kadar zaman geçecek bu arada iyice dağılmayalım bari.
Hastane çantam hazır değil hala, alınacak ufak tefek eksikler var bir de, onları halledip rahatlayım istiyorum, işteki de son 2 haftam, sonra Doğum izni büyük ihtimalle 1 hafta sonra da doğum
Neyse yavaş yavaş halloluyor işler, stres yapmıcam, zaten üstümde Doğum stresi
37+0 da geldi oğlum sabah çalışamaz raporumu aldım akşam yatışım yapıldı, üstelik hiç bir belirtim de yoktu. O çantayı hazırla gerisi hallolur :)
Hayırlı doğumlar diliyorum :) ben de sadece hastane çıkışını yeni alırım sanırım. Zamanında sağlıklar gelsin minnoşun inşallahAyy bu hafta içinde halletmem lazım gerçekten, 2.kız olunca pek bişi almamıştım, ama içime sinmedi yine de yeni bi hastane çıkışı falan alayım dedim, beğendim ama gidip almadım hala. Hafta içi alayım da diğerleri ile yıkayıp toplayım çantamı.
2.ler erken geliyomuş zaten, gelesi falan tutar minnoşumun.
Hayırlı doğumlar diliyorum :) ben de sadece hastane çıkışını yeni alırım sanırım. Zamanında sağlıklar gelsin minnoşun inşallah
Yarın memleketten eve dönüyorum anneciğimi memlekette bırakıp3 aydır oğluma bana eşime baktı herşeyimi yaptı sağolsun Allah sağlıklı uzun ömürler versin başımızdan eksik etmesin. Ben şu an Sudan çıkmış balık gibi hissediyorum, yemek yapmayı bile unuttum sanki yeni evli hiç bi şey bilmeyen üşengeç halime geri döndüm sanki Burayı okuyup motive olayım bari çok ihtiyacım var
Yarıyıl tatiline kadar bizim evdeydik karne günü memlekete geldik evimi özleyecek vakit olmadı pekAlışmak zor olacaktır illa ki ama eline sağlık annenin, evinizi özlemişsinizdir iyi taraflarından bak duygusallaştırmamaya çalış olayı, hamile halinle daha da üzülürsün sonra.
Yarıyıl tatiline kadar bizim evdeydik karne günü memlekete geldik evimi özleyecek vakit olmadı pekbakalım gidince ruh halim umarım iyi olur sürekli buraya bildirim yapabilirim boşluğa düşmemek için
Evet gelecek Allah kısmet ederse, bol bol dinlen dedim çok yorduk bu süreçteEn güzeli, bebişin vakti yaklaşıyor zaten o koşturmacaya zaman çabuk geçiyor, bi eve el atarsın, bi Doğum hazırlığı derken vakit geçiyor işte. Annen Doğuma tekrar gelecek mi?
Evet gelecek Allah kısmet ederse, bol bol dinlen dedim çok yorduk bu süreçte
Moral oldu yazdıkların teşekkür ederim:) haklısın havalar güzelleştikçe zaman daha hızlı geçer, Mayıs başı Doğum iznine de ayrılırsam çok iyi olur :)Bence de azıcık dinlensin, annelik kolay değil büyüsekte başlarındayız :) allahım sağlık sıhhat versin. Sende hiç duygusallaşma, ufak tefek hazırlık falan yapınca geçer zaman, bahar geliyor zaten Ramazan falan derken annen gelmiş bile.
Moral oldu yazdıkların teşekkür ederim:) haklısın havalar güzelleştikçe zaman daha hızlı geçer, Mayıs başı Doğum iznine de ayrılırsam çok iyi olur :)
Evet öyle :) aktarmaya kalkarsam 25 Eylül’e kadar aktarabiliyorum . 5 Haziran a kadar da okula gitmem gerekiyor. Eylül’ün ilk 2 haftası seminer zAten okulun ilk haftası için de aktarmaya değmez diye düşünüyorum. Bari öncesini kurtarayım dedim, süpriz bebiş olunca zamanlama açısından sıkıntılı bir dönem, sağlıkla doğsun da yapacak bişey yokHiç aktarmayacak mısın iznini? Bu arada gebelik imzasının bu haftasındaki bebişin resmî çok tatlı dimi :)
Evet öyle :) aktarmaya kalkarsam 25 Eylül’e kadar aktarabiliyorum . 5 Haziran a kadar da okula gitmem gerekiyor. Eylül’ün ilk 2 haftası seminer zAten okulun ilk haftası için de aktarmaya değmez diye düşünüyorum. Bari öncesini kurtarayım dedim, süpriz bebiş olunca zamanlama açısından sıkıntılı bir dönem, sağlıkla doğsun da yapacak bişey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?