bizim aileler başka şehirde olduğuı için gelen giden olmazBenimde yarın misafirim var
tatlı yapıcam
yarın salata yaparım annemde tuzluları yapacak
çerez aldım
bugün merdivenler ve buzdolabı temizlenecek
yemek işimde var
bulgur pilavı, fırında tavuk ve cacık
Benim kendi ailemde başka şehirde ama eşimin akrabaları, benim arkadaşlarım, eşimin arkadaşları derken çok misafirim olur benim.bizim aileler başka şehirde olduğuı için gelen giden olmaz
aslında böyle olmasından mutluyum istediğim zaman toplanıyor ev
senede 1 kere gelirler o kadar
bende o yüzden iyice tembelliğe alıştım sanırım
bazen diyorum kadın alacam diye sanırım bebiş ne zaman gelirse o zamandan itibaren alırım şimdi tasarruf etme zamanı malesef
Düz al bence. Onlar formülle hesaplıyor. Gerçek hesaplayanlarda çok aşırı pahalı.bende eve tartı almak istiyorum
az önce baktım da yağ ve su ölçümleri yapan varmış çok gereklimi bu özellik yoksa düz mü alıyım.
Düz al bence. Onlar formülle hesaplıyor. Gerçek hesaplayanlarda çok aşırı pahalı.
Aynen canım. Hamilelikte falan da kullanamıyorsun onları yasak. Benim tefal çok memnunum tavsiye ederim.bencede düz alıyım zaten o kadar kilo yok bende sadece takip etsem yeter.
Aynen canım. Hamilelikte falan da kullanamıyorsun onları yasak. Benim tefal çok memnunum tavsiye ederim.
benimde Arçelik di galiba güle güle kullan canım. çok kilon yoksa gerek yok dediğin gibivestel cam aldım.
bizde gelen giden yok bi de eşimde bende sakinliği dinginliği çok seviyoruz sanırımBenim kendi ailemde başka şehirde ama eşimin akrabaları, benim arkadaşlarım, eşimin arkadaşları derken çok misafirim olur benim.
benimde Arçelik di galiba güle güle kullan canım. çok kilon yoksa gerek yok dediğin gibi
kızlar akşam kilo bildirimi yapıp ya bismillah diyecem :)
A101’den almıştım ben de simbo:) işimi görüyor ama pil almam lazımbenimde Arçelik di galiba güle güle kullan canım. çok kilon yoksa gerek yok dediğin gibi
kızlar akşam kilo bildirimi yapıp ya bismillah diyecem :)
1.65e yakın sanırım canım ölçmedim, Hamilelik öncesi 55 kiloydum şimdi fazlalıklarım bar kıyafetlerim güzel olmuyır o yüzden 55yine Hedefim :)en son geçen hafta bende 59,3 düm ama aldım sanırım biraz 60 gelirim rahat. tamam canım bugünden itibaren azcık dikkat edicem
boyun kaç senin benim görünüşte bi sorun yok ama incecikde değilim hani incecik olasım var :)
Misafir olunca düzen kalkıyor canım ya, onlar girince tekrar düzene girersin inşallah :)Ahh benim beslenmede de ipin ucu iyice kaçtı. Dün gece 4 te 1 tabak makarna yedim
Sen kaç kilosun canım, ne kadar olmak istiyorsun?bende sizin sayenizde kilomu takip ediyim kim bilir 2-3 kilo vermiş olurum :)
senin boyun benden uzun benim 1,58-59 civarı1.65e yakın sanırım canım ölçmedim, Hamilelik öncesi 55 kiloydum şimdi fazlalıklarım bar kıyafetlerim güzel olmuyır o yüzden 55yine Hedefim :)
Olsun canım iradeli olduktan sonra verilir 8kilo da, millet 15-20kilo veriyor öyle düşün :) bir iki haftada verilmeyecek sonuçta azar azar gidecek Damla’ya Damla’ya göl olacak :)benim 8 kilo vermem lazım abowww yazıya dökünce ne kadar da çok
hep eşimin yüzünden sürekli yok bugün şunu yiyelim yok şuraya gidelim hiç bi şey bulamazsak abur cubur gömüyoruz geceleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?