Benimde yarın misafirim var
tatlı yapıcam
yarın salata yaparım annemde tuzluları yapacak
çerez aldım

bugün merdivenler ve buzdolabı temizlenecek
yemek işimde var
bulgur pilavı, fırında tavuk ve cacık

Bugün yulaflı meyveli bir kahvaltı yaptım.
bol su içtim.
öğlen yemeğini ekmeksiz yerim.
akşamda ekmek yemem.
çayı azalttım birkaç gündür.

Benimde yarın misafirim var
tatlı yapıcam
yarın salata yaparım annemde tuzluları yapacak
çerez aldım

bugün merdivenler ve buzdolabı temizlenecek
yemek işimde var
bulgur pilavı, fırında tavuk ve cacık
bizim aileler başka şehirde olduğuı için gelen giden olmaz
aslında böyle olmasından mutluyum istediğim zaman toplanıyor ev
senede 1 kere gelirler o kadar
bende o yüzden iyice tembelliğe alıştım sanırım
bazen diyorum kadın alacam diye sanırım bebiş ne zaman gelirse o zamandan itibaren alırım şimdi tasarruf etme zamanı malesef

Benim kendi ailemde başka şehirde ama eşimin akrabaları, benim arkadaşlarım, eşimin arkadaşları derken çok misafirim olur benim.

Ay benim bi de komşularımdan başka diğer sitlererden bile gelen oluyor parkta çocuklar oynarken tanıştığım kişiler bile geliyor bebek görmeye

Benim kendi ailemde başka şehirde ama eşimin akrabaları, benim arkadaşlarım, eşimin arkadaşları derken çok misafirim olur benim.
bizde gelen giden yok bi de eşimde bende sakinliği dinginliği çok seviyoruz sanırım
memlekete gidince zaten hep kalabalık oluyor.
bi de kızlar kendimizi geliştirmek için neler yapabiliriz evde kitap okuma dışında
tv sürekli açık bizim evde

1.65e yakın sanırım canım ölçmedim, Hamilelik öncesi 55 kiloydum şimdi fazlalıklarım bar kıyafetlerim güzel olmuyır o yüzden 55yine Hedefim :)

benim 8 kilo vermem lazım abowww yazıya dökünce ne kadar da çok
hep eşimin yüzünden sürekli yok bugün şunu yiyelim yok şuraya gidelim hiç bi şey bulamazsak abur cubur gömüyoruz geceleri

1.65e yakın sanırım canım ölçmedim, Hamilelik öncesi 55 kiloydum şimdi fazlalıklarım bar kıyafetlerim güzel olmuyır o yüzden 55yine Hedefim :)
senin boyun benden uzun benim 1,58-59 civarı
idealm kilom 52 ama inebildiğim kadar ineyim diyorum hamilelik mevzuları olmadan

benim 8 kilo vermem lazım abowww yazıya dökünce ne kadar da çok
hep eşimin yüzünden sürekli yok bugün şunu yiyelim yok şuraya gidelim hiç bi şey bulamazsak abur cubur gömüyoruz geceleri
Olsun canım iradeli olduktan sonra verilir 8kilo da, millet 15-20kilo veriyor öyle düşün :) bir iki haftada verilmeyecek sonuçta azar azar gidecek Damla’ya Damla’ya göl olacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…