- 29 Ocak 2017
- 4.545
- 8.664
- 158
Hamilelik öncesi ideal kilona ulaşırsan Doğumdan sonra da vermen kolaylaşır canım:) ne kadar sürelik evlisiniz? Bebek düşünüyor musunuz?senin boyun benden uzun benim 1,58-59 civarı
idealm kilom 52 ama inebildiğim kadar ineyim diyorum hamilelik mevzuları olmadan
ay inşallah canım ya öyle ya da böyle gidecekOlsun canım iradeli olduktan sonra verilir 8kilo da, millet 15-20kilo veriyor öyle düşün :) bir iki haftada verilmeyecek sonuçta azar azar gidecek Damla’ya Damla’ya göl olacak :)
ay inşallah canım ya tek derdim hamile kalmadan vermek ama böyle bi eşle biraz zor:) 3 senelik evliyiz canım evet düşünüyoruz bu ay klomen e başlattı doktor ikimizde de bi sorun yok inşallah ve de hayırlısı ise gelsin isterim artık bebiş:)Hamilelik öncesi ideal kilona ulaşırsan Doğumdan sonra da vermen kolaylaşır canım:) ne kadar sürelik evlisiniz? Bebek düşünüyor musunuz?
Sen kaç kilosun canım, ne kadar olmak istiyorsun?
Hamilelik emzirme dönemimde beslenmen direk bebeği de etkiliyor onları da düşünüp paketli gıdayı bırakman daha kolay olur canım:) klomen ne için yumurtlama için mi? Allah sağlıklı bebek nasip etsin inşallah:) yakın zamanlarda evlenmişiz 3,5srnelik evliyim ben deay inşallah canım ya tek derdim hamile kalmadan vermek ama böyle bi eşle biraz zor:) 3 senelik evliyiz canım evet düşünüyoruz bu ay klomen e başlattı doktor ikimizde de bi sorun yok inşallah ve de hayırlısı ise gelsin isterim artık bebiş:)
Birkaç hafta dikkat etsen inersin kolaylıkla:)ben tam kilomu bilmiyorum en son 58-59 arasıydım.
öyle fazla kilom yok ama 56 olmak isterim.
sende bebiş var ama demi canım doğumdan sonra kilon süper ya ne güzel ben daha doğurmadan bu kilodayımHamilelik emzirme dönemimde beslenmen direk bebeği de etkiliyor onları da düşünüp paketli gıdayı bırakman daha kolay olur canım:) klomen ne için yumurtlama için mi? Allah sağlıklı bebek nasip etsin inşallah:) yakın zamanlarda evlenmişiz 3,5srnelik evliyim ben de
Slm kızlar kilo konuşulmuş benim hedefim de 58 ben de 1.65 boydayım. Doğumdan sonra verebilirim inşallah, ben yemeği çok seviyorum ya of bilmiyorum bakalım :) bu arada biz de güneş enerjisiyle çalışan tartı aldık markasına hiç dikkat etmemişim. Ben çok sevdim ama gece tartılamıyorsunuz
Benim 30 kg vermem lazim☺benim 8 kilo vermem lazım abowww yazıya dökünce ne kadar da çok
hep eşimin yüzünden sürekli yok bugün şunu yiyelim yok şuraya gidelim hiç bi şey bulamazsak abur cubur gömüyoruz geceleri
Doğum mu yaptın canım ben daha çocuk dogurmadimBenim 30 kg vermem lazim☺
Evet 13 günlük bebeğim var. Ama sayenizde gaza geldim ben de yrn tartilacagim. Şimdiden başladım çöp gıdalar tuketmeyecegim. Zaten süte de faydası yokDoğum mu yaptın canım ben daha çocuk dogurmadimo yüzden vermem gerek
Ne kadarmış hiç duymadım o tarzları marka model var mıbende eve tartı almak istiyorum
az önce baktım da yağ ve su ölçümleri yapan varmış çok gereklimi bu özellik yoksa düz mü alıyım.
Ne kadarmış hiç duymadım o tarzları marka model var mı
hamilelikte aburcubur hamurişini çok abartmamaya çalış canım, onun yerine kuruyemiş- süt ürünü- sebze vs tüket, sağlıkla bebeğini kucağına al da kilolar kolay iş veririsin inşallah:)Slm kızlar kilo konuşulmuş benim hedefim de 58 ben de 1.65 boydayım. Doğumdan sonra verebilirim inşallah, ben yemeği çok seviyorum ya of bilmiyorum bakalım :) bu arada biz de güneş enerjisiyle çalışan tartı aldık markasına hiç dikkat etmemişim. Ben çok sevdim ama gece tartılamıyorsunuz
hamilelikte çok kilo almadım ben canım 55 le hamile kaldım 65tim doğumdan bir hafta önce, emzirme döneminde tekrar 65leri gördüm aşırı yedim, süt olsun dedimsende bebiş var ama demi canım doğumdan sonra kilon süper ya ne güzel ben daha doğurmadan bu kilodayım
en büyük zafım marketteki abur cuburlarçocuk gibiyim
iradeli olduktan sonra verirsin canım, ilk aşama olarak paketli gıdayı bırakalım. şeker bile ne kadar zararlı bak, paketli gıdanın içinde o kadar koruyucu kanserojen madde var ki şeker en masumu kalıyorKızlar 59.8 çıktım tartıdabaşladım artık inşallah yavaş yavaş gidecek bu kilolar inşallah.Uff 7.8 vermem lazım :)
faydası yok zararı çok: sütten bebeğe de geçiyor hem deEvet 13 günlük bebeğim var. Ama sayenizde gaza geldim ben de yrn tartilacagim. Şimdiden başladım çöp gıdalar tuketmeyecegim. Zaten süte de faydası yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?