senin boyun benden uzun benim 1,58-59 civarı
idealm kilom 52 ama inebildiğim kadar ineyim diyorum hamilelik mevzuları olmadan
Hamilelik öncesi ideal kilona ulaşırsan Doğumdan sonra da vermen kolaylaşır canım:) ne kadar sürelik evlisiniz? Bebek düşünüyor musunuz?

Hamilelik öncesi ideal kilona ulaşırsan Doğumdan sonra da vermen kolaylaşır canım:) ne kadar sürelik evlisiniz? Bebek düşünüyor musunuz?
ay inşallah canım ya tek derdim hamile kalmadan vermek ama böyle bi eşle biraz zor:) 3 senelik evliyiz canım evet düşünüyoruz bu ay klomen e başlattı doktor ikimizde de bi sorun yok inşallah ve de hayırlısı ise gelsin isterim artık bebiş:)

Hamilelik emzirme dönemimde beslenmen direk bebeği de etkiliyor onları da düşünüp paketli gıdayı bırakman daha kolay olur canım:) klomen ne için yumurtlama için mi? Allah sağlıklı bebek nasip etsin inşallah:) yakın zamanlarda evlenmişiz 3,5srnelik evliyim ben de

Slm kızlar kilo konuşulmuş benim hedefim de 58 ben de 1.65 boydayım. Doğumdan sonra verebilirim inşallah, ben yemeği çok seviyorum ya of bilmiyorum bakalım :) bu arada biz de güneş enerjisiyle çalışan tartı aldık markasına hiç dikkat etmemişim. Ben çok sevdim ama gece tartılamıyorsunuz

sende bebiş var ama demi canım doğumdan sonra kilon süper ya ne güzel ben daha doğurmadan bu kilodayım
en büyük zafım marketteki abur cuburlar çocuk gibiyim

Alemsin ya

Kızlar 59.8 çıktım tartıda başladım artık inşallah yavaş yavaş gidecek bu kilolar inşallah.Uff 7.8 vermem lazım :)

Günaydınlar
Dün bütün zamanım mutfakta geçti.
yemek hazırla ye tatlı yap derken pilim bitti.
bugün evin diğer odalarını toplarım.
sonra misafirler gelir.

hamilelikte aburcubur hamurişini çok abartmamaya çalış canım, onun yerine kuruyemiş- süt ürünü- sebze vs tüket, sağlıkla bebeğini kucağına al da kilolar kolay iş veririsin inşallah:)

sende bebiş var ama demi canım doğumdan sonra kilon süper ya ne güzel ben daha doğurmadan bu kilodayım
en büyük zafım marketteki abur cuburlar çocuk gibiyim
hamilelikte çok kilo almadım ben canım 55 le hamile kaldım 65tim doğumdan bir hafta önce, emzirme döneminde tekrar 65leri gördüm aşırı yedim, süt olsun dedim sonra bir ara dikkat ettim 55i gördüm tekrar şimdi de görebilirim inşallah, kıyafetlerim çok dar oluyor en büyük motivasyonum kıyafetlerime girebilmek :) biraz sporla da desteklemek lazım aslında incelmek için ama hiç halim kalmıyor spora

Kızlar 59.8 çıktım tartıda başladım artık inşallah yavaş yavaş gidecek bu kilolar inşallah.Uff 7.8 vermem lazım :)
iradeli olduktan sonra verirsin canım, ilk aşama olarak paketli gıdayı bırakalım. şeker bile ne kadar zararlı bak, paketli gıdanın içinde o kadar koruyucu kanserojen madde var ki şeker en masumu kalıyor bu zamana kadar yedik de ne oldu, doyulmuyor yedikçe yiyesi geliyor insanın. dün eşimle birlikte that sugar belgeselini tekrar izledim, adam çikolata ekmek vs yememesine rağmen ve aynı kaloriyi almasına rağmen nasıl da kalınlaştı bir de yese nasıl olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…