Güle güle kullan :) bb kremden memnun musun? Ben yeni başladım kullanmaya garnier almıştım, diadermine daha iyidir dimi? Çok bilgim yok bu konudaEki Görüntüle 2234050
Evet siparişlerim geldi.
Bazıları doğal bazıları bildiğimiz markadan ürünler.
Gönül isterdi hepsi doğal olsun çok pahalılar zamanla artık.
bb kremi yanlışlıkla 2 tane almışım.
ablam çok makyaj seviyor ona hediye ederim tabi seversem kalır :)
duş jeli doğal içerikli 1 alana 1 bedava olunca değerlendirdim bende.
elseve mucizevi yağ sonunu dün kullanmıştım.yenisi geldiği için mutluyum.
yanındaki üründe yüzümdeki matlık ve makyaj öncesi kullanırım diye aldım.
Eki Görüntüle 2234054
Üst grup gidenler alttakiler kalanlar.
far paleti hediyeydi markası çok iyi değil ve ağır kokuyordu.
fırçayı da eledim tavsiye ürününüz var mı ?
Eki Görüntüle 2234055
Tüm makyaj ürünlerim böyle
Far paletini küçük seçtim hep sevdiğim renkler mevcut
Balsam iş yerinde duruyor.
kırmızı ve kremit rengi rujlarım var pembe olan katılaşmıştı onu yeniledim.
göz kalemi yenilendi
3 ruj 1 balsam
2 oje
1 maskara
1 eyeliner
1 kalem
1 far
1 bb krem
1 aydınlatıcı
tüm makyaj malzemem bu şekilde :) Alırsam fırça ve sünger alırım sadece...
Fotoğraflar aceleyle iş yerinde çekildi karanlık olmuş biraz kusura bakmayın.
Bu arada cehaletimi mazur görün ama bb kremin cc kremden farkı ne
Güle güle kullan :) bb kremden memnun musun? Ben yeni başladım kullanmaya garnier almıştım, diadermine daha iyidir dimi? Çok bilgim yok bu konuda
Cevap verdiğin için teşekkür ederim :) peki büyüklüğü ne kadardı balkonun? Ben de çamaşır kurutmak için kışları özellikle bir de belki kedi alırız orayı da kullanır diye düşündüm. Balkonumuz 1 m ye 6 m filan dar biraz faydalı olur mu kararsız kaldım ya.
Teşekkürler bilgiler için :)garnier bana koyu gelmişti açık tonu bile
şimdi denedim aldığımı doğal görüntü etkisi var ama kapatıcı özelliği biraz düşük kaldı.
sivilce yapmazsa kullanırım yinede.
Heyecanla bekliyorum :)iyi geceler hanimlar..
Mia- makyaj malzemelerindeki sadelige bayildim. bende yarin paylaşmak isterim makyaj malzemelerimi
boyle minimallik görselleri gorunce daha bi gaza geliyorum.
TeşekkürKozları hepinize teşekkür ederim yaptıracağız sanırım size sonra görüşlerimi bildiririm muhakkak :))
Mia- güle güle kullan canım aldıklarını zamanları geçmeden kullanırsın inşallah :) benim tüm malzemelerimin zamanı geçti muhtemelen :/
Teşekkürler bilgiler için :)
Aslında 3e 3 Güzel bir alanmış :) biz yaptıracağız bakalım çok merak ediyorum nasıl olacak umarım pişman olmam o paraya telefonumu yemileyebilirdim keza :))Benim balkonum 3e 3 gibiydi, kışın çamaşır kurutulmuyor ama yazın kullanıyordum sadece. Orada koltuğumuz vardı karşılıklı sadece sigara içenler kullanıyordu malum evde içilmiyor bizim :)
Sadece bizim çok balkonda oturma adetimiz yok sanırım, ilk zamanlar kullandık ama sonradan hiç uğramadık. Bi kadın gelse 2 saat oranın camını falan siliyordu, bende aynı şekilde bi de balkon temizliği ile uğraşıyordum, yıka camın tozu koltuğun tozu vs.
Şimdi açık balkonum, kışın ellemiyorum ayda bir yıkanıyor ama yazın Pazar sabahı bi demirini silip bi kova su ile yıkayınca işlem tamam.
Ama senin balkonun arka balkon gibi kullanmadığın bi yerdeyse kapattırabilirsin, boş duracağına kullanılır en azından.
Bu videoyu izlemenizi tavsiye ederim :)
Bu akşam belgesel izlemek istiyorum aklımda bir konu yok, size bişeuler katan çok beğendiğiniz belgeseller neler?
Ben de makyaj malzemelerimi epey azalttım. Zaten çok makyaj yapan biri değilim. İşe giderken kullandığım 4 ruj 1 parlatıcı, 1 göz kalemi, bb krem, allık ve rimelim var. Özel günlerde, düğünlerde kullandığım fondöten ve pudram var. Bunlara bir de far eklemek istiyorum.
Gayet güzel bir paylaşım olmuşEki Görüntüle 2234326 Eki Görüntüle 2234327
son iki fotoyu da atabildim nihayet. tlefondan bilgisayrdan defalarca denedim. en sonunda ekran fotosu alinca hemen yuklendi. anlayamadim boyut sorunumu oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?