Güle güle kullan :) bb kremden memnun musun? Ben yeni başladım kullanmaya garnier almıştım, diadermine daha iyidir dimi? Çok bilgim yok bu konuda

Güle güle kullan :) bb kremden memnun musun? Ben yeni başladım kullanmaya garnier almıştım, diadermine daha iyidir dimi? Çok bilgim yok bu konuda

garnier bana koyu gelmişti açık tonu bile

şimdi denedim aldığımı doğal görüntü etkisi var ama kapatıcı özelliği biraz düşük kaldı.
sivilce yapmazsa kullanırım yinede.

Kozları hepinize teşekkür ederim yaptıracağız sanırım size sonra görüşlerimi bildiririm muhakkak :))
Mia- güle güle kullan canım aldıklarını zamanları geçmeden kullanırsın inşallah :) benim tüm malzemelerimin zamanı geçti muhtemelen :/

Benim balkonum 3e 3 gibiydi, kışın çamaşır kurutulmuyor ama yazın kullanıyordum sadece. Orada koltuğumuz vardı karşılıklı sadece sigara içenler kullanıyordu malum evde içilmiyor bizim :)

Sadece bizim çok balkonda oturma adetimiz yok sanırım, ilk zamanlar kullandık ama sonradan hiç uğramadık. Bi kadın gelse 2 saat oranın camını falan siliyordu, bende aynı şekilde bi de balkon temizliği ile uğraşıyordum, yıka camın tozu koltuğun tozu vs.

Şimdi açık balkonum, kışın ellemiyorum ayda bir yıkanıyor ama yazın Pazar sabahı bi demirini silip bi kova su ile yıkayınca işlem tamam.

Ama senin balkonun arka balkon gibi kullanmadığın bi yerdeyse kapattırabilirsin, boş duracağına kullanılır en azından.

Teşekkür
Memnun kaldıklarımı bitenleri sevmediklerimi paylaşırım ilerki dönemlerde
Önceden gözüm kaşınırdı şuan çok iyiyim :)

Aslında 3e 3 Güzel bir alanmış :) biz yaptıracağız bakalım çok merak ediyorum nasıl olacak umarım pişman olmam o paraya telefonumu yemileyebilirdim keza :))

gunaydinnnn
dedigim gibi makyaj malzemelrime el attim.
oncelikle pek makyaj yapan biri degilim ama ona ragmen eskiden alti ayda bir dopdolu market poseti büyüklüğünde tarihi gecen makyaj malzemelrini atardim. minimalizmden haberim bile yoktu. sadece tarihi gecti diye atiyor yerine daha fazla aliyordum. simdi kendimle gurur duyuyorum.
bir diger makyaj malzemesi almama nedenim de hayvan deneyi yapmayan marka bulamamak. en son aldiklarim note marka deney yapmiyormus coguda vegan icerikliymis ama ona da tam olarak guvenemiyorum. beyaz tavsan logosu yok cunku.

dosya yukle diyorum olmuyo bir turlu. kizlar fotograf atmada sorun yasayan oldu mu hic. simdi bir de bilgisayardan deneyeyim. olur inşallah

Bu videoyu izlemenizi tavsiye ederim :)
Bu akşam belgesel izlemek istiyorum aklımda bir konu yok, size bişeuler katan çok beğendiğiniz belgeseller neler?

bi kısmını yuklemeyi basardım. ojeler bastan ikisini kullanıyorum diğer ikisi en kısa zamanda gidecek. bir tane kemik rengi ekru gibi bir renk eklemek istiyorum.

rujlar ancak bu kadar azaltabildim ama dedigim gibi yenilerini alabilecek bir marka bulamadim. note dan da emin olamiyorum. sizin varmi bildiginiz hayvan deneyi yapmayan marka
ikinci foto gidenler hem tarihleri gecti hemde kullanmadigim seylerdi zaten

Ben de makyaj malzemelerimi epey azalttım. Zaten çok makyaj yapan biri değilim. İşe giderken kullandığım 4 ruj 1 parlatıcı, 1 göz kalemi, bb krem, allık ve rimelim var. Özel günlerde, düğünlerde kullandığım fondöten ve pudram var. Bunlara bir de far eklemek istiyorum.

Bu videoyu izlemenizi tavsiye ederim :)
Bu akşam belgesel izlemek istiyorum aklımda bir konu yok, size bişeuler katan çok beğendiğiniz belgeseller neler?

youtubeda takip ediyorum bu hanimi cok kibar biri. basak kablan ve turkisiminimalizm de en sevdigim youtuberlar tavsiye ederim.

eskiden the balm nude tude far paletini kullaniyodum oradaki her bir renge bayiliyodum ama artik almak istemiyorum eskiden petanin listesindeymis ama artik degil. flormar alayim dedim renkleri guzel gorundu. kendisi hayvan deneyi yapmiyor ama alt tedarikciler yapiyor hadi alayim dedim ama pismanim renk vermiyor pek.

Eki Görüntüle 2234326 Eki Görüntüle 2234327
son iki fotoyu da atabildim nihayet. tlefondan bilgisayrdan defalarca denedim. en sonunda ekran fotosu alinca hemen yuklendi. anlayamadim boyut sorunumu oldu.
Gayet güzel bir paylaşım olmuş
Ruj tonlarını sevdim
Sünger ve fırça alıcam bende
Makyaj temizleme suyuda azalmış
Hayvan deneyleri yapmayan ürün bulursan haber ver bana da zira bende logolu ürün bulamadım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…