bilinçaltının gücü diye bir kitaba başladım ama beni pek tatmin etmedi, çok fazal kendini tekrarlamış beklediğimi bulamadım, ilerleyen sayfalarda değişir belki ama şimdilik özeti :iyi düşün iyi olsun :)

Çok kısa özet olmuş :)
oku bize de anlat beyazinci

Eğer her işini yapıp telefona bakıyorsan çok yüklenme kendine
Ama işler kalıyor ve sen telefona bakıyorsan hep o zaman bu konuyu ciddiye al derim.

mesela burası benim cafem gibi
muhabbet eder gibi okuyorum sizi
hep açıktır sayfa işim olduğunda okuyorum sadece cevap yazamıyorum.
evde çok nadir bakarım buraya.

evdeyken yemek yapmak hoşuma gidiyor mesela
kızım uyursa tv izleyip kahve- çay içmek
kitap okuyorum her fırsatta
sosyal medyalardan o kadar sıkıldım ki
herkes yarış içindeymiş gibi geliyor.
bazen tadilat ruhum kabarıyor fikir için bakıyorum ama kafam daha çok karışıyor. yine kendi bildiğimi yapıyorum :)

Çok başıma gelir bir ortamda otururuz herkes telefona gömülür.
ben etrafı izlerim. Ah yazık derler bana hatta üzülürler halime güler geçerim.
biraz eski kafalıyım :)

Facebook ve instagramı silince bakacak pek bir şey kalmadı zaten :) bi de 3 saat çok hızlı geçiyor hatta bazen daha fazla zaman geçmiş oluyor baktığım saatten sonra 3 saat bakmıyorum yine. Bi işle uğraşırken zaman çok hızlı geçiyor

Merhabalar arkadaşlar, yeni bir haftaya başladık yine, bu hafta rutin ev işlerine ek olarak nevresim değiştireceğim ve aynaları sileceğim. Koltuk silmek de istiyorum ama haftaya bırakacağım. Haftasonu ayakkabılığı temizleyecektim ama temizlemedim, mevsim geçişinde ayakkabıları değiştirirken yaparım artık dedim

selam kızlar! evde olunca pek yazacak vaktim olmuyor. bugün de izin almıştım evdeydim o yüzden mütamadiyen iş yaptım işe gidersem dinleneceğim sanırım memur teyzeler gibi :))
kızım çok huysuz oldu sürekli ağlıyor sürekli söylediğimizin tam tersini yapıyor bir nevi sabır testinden geçiyoruz eşimle
geçen hafta genel olarak aklımdaki her işi yaptım bitiremediklerim ise;
-kitabım (50 sayfa kaldı biraz okuyacağım şimdi)
-iş yerindeki işim yarın ve sonraki gün üzerine düşeceğim biter inşallah.

bu haftadan beklentim ise maaş herkese mutlu günler diliyorum.

Merhaba hanımlar, bende çalışamaz raporumu aldım bugün, bebeğin eşyalarını yıkayıp yerleştirdik, çantasını hazırladık bayaa yoruldum tabi ama annem saolsun yıkayıp ütüledi hepsini.

Evden 2 poşet eşya çıktı verilen, bayaa eşyası varmış bizim kızın meğer :) yıkadık ütüledik bitmedi, sağlıkla gelsin.

Haftaya Salı olacak sezaryenimiz, bekleriz hepinizi :)

işler alıyor genelde telefona bakarken. evi toplamam lazım mesela günde yarım saat ayırsam bile yeter ama ben saatlerce telefonda geçiririm. eşim bir uygulama yükledi telefonuna akşam 9dan sonra arama dışında bişey yapamıyor yasaklı, ben de bir saat dolmadan bakmamaya çalışıcam. face ve instaramı kapattım whatsapp burası youtube en çok takıldıklarım. istanbullu gelin, vurgun, kardeş çocukları, yasak elma, bir zamanlar çukurova dizilerinin videolarını izliyorum ne çok dizim varmış buna çözüm olarak da şöyle bişey aklıma geldi spor yapmak istemiyor canım uzun zamandır leslie yapmak şartıyla bişeyler izlemeyi oturtursam süper olacak :)

ben de ayakkabılarımı diş fırçasıyla fırçalamayı düşünüyorum beyaz yerler kararmaya başlamış, sıvı sabuna yapsam nasıl olur acaba

Allah saplıkla kucağına almayı nasip etsin:) inşallah sıkıntısızca geçirirsin lohusalık sürecini:)

yemek konusunda da kendimi geliştimek istiyorum çok becerikli biri değilim. bu ay çorbalar konusunu mercek altına almaya karar verdim. yaptığım çorbaların püf noktalarını okuyup geliştiricem, denemediğim çorbaları denemek istiyorum. yaptıkça sizinle de paylaşırım:) sizin tavsiyeleriniz var mı çorba püf noktaları ile ilgili?
yayla çorbası için yarma alıp onunla denemeyi düşünüyorum
kereviz çorbası, brokoli çorbası, balkabağı çorbası, düğün çorbası denemeyi düşündüğüm çorbalar
mercimek, yayla, tarhana, şehriye , sütlü mısır çorbası yaptığım ama geliştirmem gerekenler

wendy biraz geç olmamış mı çalışmazlık raporu 39 yazıyor haftan?
inciitanesi ben de akşamları bakıyorum telefona ama az bakıyorum onda da kızıma vakit ayırmadığımı düşünüyorum ama kızım çok ilgiyle çıldırıyor o yüzden geri dönüyorum telefona ya da tv ye ne yapsam bi çözüm bulamadım henüz.

kitaptan bir parça paylaşayım:
AFFEDİCİLİK İÇİN ASİT TESTİ
Kuyumcular ve uzmanlar, bir metalin gerçek altın mı yoksa imitasyon
mu olduğunu anlamak için asit testi uygularlar. Affedicilik
için de bir asit testi vardır. Size, sizi kandıran, aldatan ya da
dolandıran biri hakkında harika bir şey söylediğimi hayal edin.
Eğer bu kişi hakkında iyi haberleri duyduğunuzda içiniz cız ediyorsa,
nefretin kökleri hâlâ bilinçahınızda sizi harap etmeye devam
ediyor demektir.
Diyelim ki geçen yıl çok sancılı bir diş tedavisi süreci yaşadınız
ve şimdi bana bunu anlatıyorsunuz. Size hâlâ bunun ağrısını
çekip çekmediğinizi sorsam, yüzüme şaşkınlıkla bakar ve
“Tabii ki hayır! Ağrıyı hatırlıyorum ama artık hissetmiyorum!”
dersiniz.
Bütün hikaye bu. Eğer birini gerçekten affettiyseniz, olayı
hatırlarsınız ama acısını ya da etkisini hissetmezsiniz. Bu, affediciliğin
asit testidir. Bunu psikolojik ve manevi olarak desteklemelisiniz.
Aksi halde kendinizi kandırmış olursunuz. Affediciliğin
gerçek sanatını uygulamazsınız.

ben de ayakkabılarımı diş fırçasıyla fırçalamayı düşünüyorum beyaz yerler kararmaya başlamış, sıvı sabuna yapsam nasıl olur acaba

Ben cifliyorum normal sünger teli ile, yeni gibi oluyo valla.

Son düzenleme:
Allah saplıkla kucağına almayı nasip etsin:) inşallah sıkıntısızca geçirirsin lohusalık sürecini:)

Amin canım teşekkür ederim, inşallah.

Et / tavuk suyu. Valla neye koysan lezzet çok kat artıyor :)

Canım burada tam adet tarihim girili değil bi de kk 1 hafta önden götürüyor, o yüzden. Bi de Pazartesi’ye denk gelsin diye adet tarihimi 4 gün sonra söyledim doktorumun bilgisi dahilinde. O yüzden 38e girmek üzereyim ama 39 görünüyor kk da.

wendy anladım canım sağlıkla kucağına al inşallah belki arkandan bizler de ikinciye cesaret ederiz

İnşallah canım, kızım 9 ay boyu beklediği kardeşi şimdi istemiyor ona bişi alınması falan hiç hoşuna gitmedi. Huyu değişti bağırma çağırma asabiyet. Dur bakalım doğunca ne olacak. Sanırım aklı ermeden kardeş olması daha mı iyiymiş ne.

kaç yaşında şu an? bizimkine soruyoruz şimdiden istemiyor zaten kardeşini onun yanında pek sevmemenizi tavsiye ederim o zaman :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…