Ya çok geçmiş olsun çok üzüldüm. Gözlerim doldu okurken, hemen kavuşursunuz inşallahSalı gününden beri hastanede yatıyorum, nedeni belli olmayan bir bağırsak yağı enfeksiyonu sebebiyle ve ben de ilk defa ayrıldım kızımdan... içim kanadı resmen, taş oldu zannettiğim gözlerim kurudu ağlamaktan
20 dakika uzağımda ablamda kalıyor ve yeğenim var ve mutlu orada biliyorum ama hiç bırakmamıştım, çokta eleştiriyorlardı bu yüzden.. her gün görüyorum, dün giderken “annecim sen gelmiyor musun? “ diye sorduher görüşmemizde elini göster diyor serum duruyor mu diye
Nefret ettim kendimden, nereden buldu beni diye.. inişe geçti enfeksiyon , 1-2 güne çıkacağız ama ama ama gönül laftan anlamıyor(((
Doğumda büyük oda tutar hep beraber kalırız derken ne geldi başımıza..
sen canını bırakmak ne zor yazmışsın ya, ahhh zor ne zor
Benim YÖK çok rastgele gidiyorum plan yapmak istiyorum buradaki arkadaşları okudukçakızlar belli bi çamaşır yıkama gününüz rutininiz var mı acaba?
mesela beyazlar haftada bir gibi mesela?
günlük her gün yaptığınız düzenli işler var mı?
ben aslında hep temizliyorum her yeri ama kafama göredir hep bi plan hiç yapmam.
çok geçmiş olsunSalı gününden beri hastanede yatıyorum, nedeni belli olmayan bir bağırsak yağı enfeksiyonu sebebiyle ve ben de ilk defa ayrıldım kızımdan... içim kanadı resmen, taş oldu zannettiğim gözlerim kurudu ağlamaktan
20 dakika uzağımda ablamda kalıyor ve yeğenim var ve mutlu orada biliyorum ama hiç bırakmamıştım, çokta eleştiriyorlardı bu yüzden.. her gün görüyorum, dün giderken “annecim sen gelmiyor musun? “ diye sorduher görüşmemizde elini göster diyor serum duruyor mu diye
Nefret ettim kendimden, nereden buldu beni diye.. inişe geçti enfeksiyon , 1-2 güne çıkacağız ama ama ama gönül laftan anlamıyor(((
kızlar belli bi çamaşır yıkama gününüz rutininiz var mı acaba?
ben aslında hep temizliyorum her yeri ama kafama göredir hep bi plan hiç yapmam.
Salı gününden beri hastanede yatıyorum, nedeni belli olmayan bir bağırsak yağı enfeksiyonu sebebiyle ve ben de ilk defa ayrıldım kızımdan... içim kanadı resmen, taş oldu zannettiğim gözlerim kurudu ağlamaktan
32 de izne ayrılmak istememin en büyük sebebi o ara oğlumla vakit geçirmek, anlıyorum seni :)
Kızlar ya paketli gıda işini yine abartım ben bir taneyle de yetinmiyorum yiyince dün markete gitmiştik bir büyük cips bir paket gofret bir paket bisküvi aldım kıtlıktan çıkmış gibi yedimthat sugar da izledim ama etkisi olmuyor hiç, beni paketli gıdadan soğutacak bir yöntem biliyor musunuz? Çok zararlı ya yemek istemiyorum hem de kilo alıyorum
ben de senin gibiyim sürekli elim abur cubura gidiyor yemek yiyorum hemen ardından abur cubur getiriyorum odaya tv izlerken yatana kadar ne bulursam dolapta duruyor ya aklıma geliyor her seferinde bu sefer son diye alıyorum ama kısır döngüdeyim senin gibiKızlar ya paketli gıda işini yine abartım ben bir taneyle de yetinmiyorum yiyince dün markete gitmiştik bir büyük cips bir paket gofret bir paket bisküvi aldım kıtlıktan çıkmış gibi yedimthat sugar da izledim ama etkisi olmuyor hiç, beni paketli gıdadan soğutacak bir yöntem biliyor musunuz? Çok zararlı ya yemek istemiyorum hem de kilo alıyorum
:)) maşallahım arttı senin için.Buzdolabını temizledim ve oturma odasını süpürmüştüm :)
bak unutmuşum yazmayı görüyomusun :)
çayı şekersiz içmek dışında zorluğu fazla yok şuan için.
Öncesinde zaten asitli ürünleri bırakmıştım
paketli ürünler hamilelik döneminde bırakmıştım midem bulanıyordu.
sende kademeli olarak başlayabilirsin.
ama alternatif sunmalısın kendine
çikolata yerine kuru yemiş
içecek yerine meyve
su tüketimine dikkat etmek
yulaf ve kuru meyveleri sütle yemekte tatlı yerine geçebiliyor :)
benim eskiden haftada bir gündü çamaşır yıkamam. şimdi çok zorlanıyorum kurumuyor vs. o yüzden hafta içi başlıyorum yıkmaya haftada 2-3 kere yıkanıyor.kızlar belli bi çamaşır yıkama gününüz rutininiz var mı acaba?
Çok geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun.Salı gününden beri hastanede yatıyorum, nedeni belli olmayan bir bağırsak yağı enfeksiyonu sebebiyle ve ben de ilk defa ayrıldım kızımdan... içim kanadı resmen, taş oldu zannettiğim gözlerim kurudu ağlamaktan
benim bir yakınım kansere yakalandı doktor kesinlikle bu tarz gıdaları ve bir çok şeyi yasakladı onu duyduğumdan beri yerken hastalanıyor gibi hissediyorumKızlar ya paketli gıda işini yine abartım ben bir taneyle de yetinmiyorum yiyince dün markete gitmiştik bir büyük cips bir paket gofret bir paket bisküvi aldım kıtlıktan çıkmış gibi yedimthat sugar da izledim ama etkisi olmuyor hiç, beni paketli gıdadan soğutacak bir yöntem biliyor musunuz? Çok zararlı ya yemek istemiyorum hem de kilo alıyorum
Doğum sonrası tatile denk gelmese ben de almazdım sanırımçok iyi yapıosun canım, ben güyaa iznim doğum sonrasına kalsın dedim ama az daha erken izin alsam olurmuş aslında.
bilsem kendim de uygularım. irade meselesi ya, yemicem diyip sigara gibi bırakmak lazım sanırım.
Mia nın da dediği gibi kendine alternatif sunmalısın, sağlıklı atıştırmalıklar elinin altında olmalıKızlar ya paketli gıda işini yine abartım ben bir taneyle de yetinmiyorum yiyince dün markete gitmiştik bir büyük cips bir paket gofret bir paket bisküvi aldım kıtlıktan çıkmış gibi yedimthat sugar da izledim ama etkisi olmuyor hiç, beni paketli gıdadan soğutacak bir yöntem biliyor musunuz? Çok zararlı ya yemek istemiyorum hem de kilo alıyorum
post-it işini kaptım ya sevdim :)Haftalık iş konusunda Benin rutinim Pazar günü yapılacakları post-it kağıtlarına yazıp yapılacaklar başlığı altında topluyorum. Her hafta mutlaka yapılanlar ev sil, süpür, banyo yıka, WC yıka, toz al. Duruma göre her hafta bunlara 1 ya da 2 iş ekliyorum. Koltukları sil, nevresim değiştir, buzdolabını temizle gibi. Hafta boyunca yaptıkça yaptım başlığının altına yapıştırıyorum yaptığım işlerin post-it. Zaman belirtmeyince gerilmeden işlerimi hallediyorum. Çamaşır neredeyse her gün yıkanır. Bulaşık doldukça yıkarım.
bir ara süpürge değiştirmeyi düşünüyordun sen ama eşin yapıyordu aslında sanırım :) bence çocuk olmadan rahat olunabilir zaten ben de rahattım çocuktan sonra ipin ucunu bırakmamak lazım. o yüzden masraf yapma bence sen yapabilirsen bir rutin oluştur yapabildiğin kadar yap canını sıkma.sinirliportakal aslında bende her gün rutine bağlamak lazım sanırım
şu robot süpürgeler varya irobotlar onlardan alsam en azından bana kolaylık olur :)
her şeyin en pratiğine kaçıyorum ki işler çabuk bitsin :)
ay evetbir ara süpürge değiştirmeyi düşünüyordun sen ama eşin yapıyordu aslında sanırım :) bence çocuk olmadan rahat olunabilir zaten ben de rahattım çocuktan sonra ipin ucunu bırakmamak lazım. o yüzden masraf yapma bence sen yapabilirsen bir rutin oluştur yapabildiğin kadar yap canını sıkma.
Hurdunya bu kadar düşünüp üzülme
Allah daha başka hastalık vermesin geçmiş olsun
Bu sürecin geçici olduğunu bil ve içini rahat tut.
Ya çok geçmiş olsun çok üzüldüm. Gözlerim doldu okurken, hemen kavuşursunuz inşallah
çok geçmiş olsun
Ağlattın beni
canım sağ salim evine çık kızını öp kokla inşallah, hamilelik ve hormonlardan sanırım daha bi büyük etkisi var üzerimizde, beni çok yordu bu hafta, dün ananemde kalıcam diyince koşa koşa çıktım oh dinleneyim diye. tüm gece uyuyamadım neden bıraktım orda keşke getirseydim diye.
çok çok geçmiş olsun, Allahım dermansız dert başka ayrılıklar vermesin inşallah.
bu kadar düşünüp üzülme:)) maşallahım arttı senin için.
çayı şekersiz içmeye başladım ben ama günlük bir parça çikolata filan istiyor. hurma ve hünnap idare ediyor aslında beni bir kuruyemişçiye uğramalıyım.
benim eskiden haftada bir gündü çamaşır yıkamam. şimdi çok zorlanıyorum kurumuyor vs. o yüzden hafta içi başlıyorum yıkmaya haftada 2-3 kere yıkanıyor.
her gün düzenli olarak yemek yapmaktan başlayarak mutfağı faraşlayıp çıkmaya kadar mutfak işim var. banyo düzeni genel temizliği yaparım günlük. bir de ortalığı toparlarım o kadar.
bir de 2 haftadır cumaları temizlik yapıp hafta sonu evi ayıklama kızımla vakit geçirme kek poğaça yapma işlerine verdim kendimi
Çok geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun.
benim bir yakınım kansere yakalandı doktor kesinlikle bu tarz gıdaları ve bir çok şeyi yasakladı onu duyduğumdan beri yerken hastalanıyor gibi hissediyorum
Allah daha başka hastalık vermesin geçmiş olsun
Bu sürecin geçici olduğunu bil ve içini rahat tut.
:)) baktım da çok pahalı şu an benim için canım güle kullan. Benim bir arkadaşım o denli titiz ama o çocukluktan gelen bir şey iş yerinde bile sürekli masasını filan siler :/ay evetaldım ben o süpürgeyi canım dyson v8 baya da oldu zaman
ama gerçekten çok memnunum diğer süpürgem phlips onunla tüm evi süpürüp bir de üstünden dysonla geçince yok artık diyorum çok çok iyi çekiş gücü var halıya yapışmıyor hemde
almak isteyen varsa öneriyorum kızlar.
evet aslında eşim yapıoyordu ama dyson aldığımdan beri benimde elimden düşmez oldu o da iyiki almışız diyor hem pratik hem de tertemiz yapıyor.ürünü reklam yapar gibi oldum ama değil valla
evet belli bi düzene oturtmam lazım ben istiyorum ki çat kapı yatılı misafir alabilecek temizlikte olayım tabi mümkün değil
zaten şu an masraf yapamam bu sene zor ama seneye inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?