Rica ederim:) Beyond kore firması, içerikleri de bitkisel.elecda cok tesekkurler. tru eco ilk defa duydugum bi marka hemen bakicam.
istanbula yolum dusunce kryolan a gitmek istiyorum. ama onlarda sadece deney yapmiyo. vegan degiller sanirim.
ve vegan icerikte cok onemli. mesela kirmizi ruju cok severim. ama o kirmizi rengi boceklerden elde ediyomus vegan olmayan firmalar. bazilarinin da alt tedarikcileri hayvan deneyi yapiyo.
soyle kafamiz karismadan guvenebilecegimiz iyi markalar olsa keske.
Luanna ve Mia- ben de hayvan deneyi yapmayan kozmetik alma konusunda hassas olduğum için yazmak istedim. Body shop ve Tru eco beyond benim kullandığım markalar. Tru eco beyondun instagram sayfası ankamall_beyond , ben ankamall’e uzak oturduğum için ürünlerini instagram üzerinden sipariş veriyorum. Cc kremi ve rujlarını çok severek kullanıyorum.
Selam canım:)Selam elecda :)
Az önce baktım fiyatları normalden biraz pahalı ama alınabilir düzeyde.
naturalive diş macununu kullandın mı ?
Selam canım:)
Evet fiyatlar biraz yüksek ama az olsun öz olsun kapsamında değerlendirilebilir. Naturalive’in diş macununu ve çocuk diş macununu uzun zamandır kullanıyorum.
Rica ederimBende almayı düşünüyorum. bazı ürünler var aklımda :)
teşekkürler tavsiyeler için.
Rica ederimKore markalarının ten ürünleri genel olarak çok başarılı oluyor. Fondöten, cc krem gibi ürünler yani. Bir de istersen tester da gönderiyorlar.
Mia bir de ben bu ara bitkiterapim’in yüz serumu, dudak balmı ve el kremini kullanıyorum ve çok memnunum. Onun da instagram sayfasına bakmanı tavsiye ederim.
Benim de cildim çok kuru. Epey faydasını gördüm serumun.Baktım ve listeme ekledim :)
bu yıl gözeneklerim belli olmaya başladı.
ilerlemeden kontrol etmem gerekiyor.
Benim de cildim çok kuru. Epey faydasını gördüm serumun.
günaydın kızlar
nasılsınız bakalım?
2 gündür yoktum Ankara'ya gittim geldim
hafta sonumuz güzel geçti. uykusuz ama mutluyum :)
kitap da okuyamadım ama olsun
Mustafa Kemal kitabını okurken bir mola verip Anıtkabir'i ziyaret etmiş oldum
kızım da Atatürk'e geldim diye nasıl mutlu oldu anlatamam daha 2,5 yaşında ama Ata'yı tanıyor
henüz gidip görmemiş olanlara tavsiye ederim.
Biz kızımı düzenli götürüyorduk Anıtkabir’e ama Atatürk’ün öldüğünü söylememiştik. Bir sefer gittiğimizde “Bu Atatürk hiç evinde oturmuyor ya, geliyoruz geliyoruz yok demişti”günaydın kızlar
nasılsınız bakalım?
2 gündür yoktum Ankara'ya gittim geldim
hafta sonumuz güzel geçti. uykusuz ama mutluyum :)
kitap da okuyamadım ama olsun
Mustafa Kemal kitabını okurken bir mola verip Anıtkabir'i ziyaret etmiş oldum
kızım da Atatürk'e geldim diye nasıl mutlu oldu anlatamam daha 2,5 yaşında ama Ata'yı tanıyor
henüz gidip görmemiş olanlara tavsiye ederim.
Biz kızımı düzenli götürüyorduk Anıtkabir’e ama Atatürk’ün öldüğünü söylememiştik. Bir sefer gittiğimizde “Bu Atatürk hiç evinde oturmuyor ya, geliyoruz geliyoruz yok demişti”
hahahaBiz kızımı düzenli götürüyorduk Anıtkabir’e ama Atatürk’ün öldüğünü söylememiştik. Bir sefer gittiğimizde “Bu Atatürk hiç evinde oturmuyor ya, geliyoruz geliyoruz yok demişti”
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?