Günaydın
Dün lellim sayesinde 2. el kıyafet sitesine üye oldum.
ilk ürünümü sattım bile :)
Dün ablam ve annem bendeydi.
annem çanta aldı ablamda bluz aldı.
eşim diyo kaç paraysa hepsini alıyım
Dedim ticaret hayatım başlamadan bitti :)

Sonra kızım annemle gitti baya gideceğim diye ağladı. Aslında hiç böyle yapmazdı ama anneme daha alışkın.
bende bulaşıkları topladım dağınıklığı topladım.

Bugün çamaşır yıkama ve katlama işim var
yemek yapılacak
portmantoyu düzenleyeceğim.
mutfakta ilaç rafını düzenleyeceğim.

Bereketli ve devamli olsun kanka.
Benim esim hesabi ilk actigimda ne söylendi.
Yok kimin aldigi belli degil.
Yok yalan dolandir
Yok isin mi yok vs vs
Yahu herkes satiyor nolcak dedim neticede kimseyle muhattap degilim kargoyla halledicem.
Sonra ben sattikca o sormaya basladi kac paran oldu?
satislar nasil diye :)
Alışır kanka esinde.

Bizde kahvaltiyi yaptık hava buzz.
Oğlanın 2 de kursu var esim onu bırakır bende evi toparlıcam.
makineler calisasacak.
Ev supurulecek.
Aksam balıkcıya gidelim dedi kardesim ve esim iyi dedim yemek yapmicam aksam balıkçıdayiz.
Oglanı kursdan alır geceriz.

Bir cumartesinide böyle yeriz.

Dolapta gümüşlerim vardı onları sattım.Fakat kıyafet gitmiyor bilmiyorum nedendir.Üç aydır bekliyor ürünlerim.oldukça uygun fiyat koydum halbuki ama nasip ...Ben de götürdüm kıyafet bağış kutusuna bıraktım dün .

alışır kanki aman :)

yazın bende bu işlerle ugraşamam kalanları bağışlarım.

Oyun hamuru bizde aldıkta her yer hamur olmuştu en son bütün renkleri karıştırdı
3-4 yaşına kadar erteledim hamur işini :)
Bizimki de renkleri hemen karıştırıyor ve öyle oynamaya başlıyor. Ben kırmızı ve sariyi veriyorum karissa da iğrenç bir renk olmuyor. Bizimki tırtıl yapıyor yada yol yapıp araba sürüyor. Yani bizde amacı dışında kullanıyoruz ama çok oyalaniyor iki çocuklu hayatta benim için yeterli oyalanmasi

epey iş yaptım bugün

Evi topladım
1 çekmece düzenledim
1 mak çamaşır yıkandı, kurudu, yerleştirdim
Ütü yaptım
Bulaşık mak boşalttım, yeniden doldurdum
Mutfak dolaplarının kapaklarını, davlumbazı sildim
Buzdolabını temizledim
Buzluğu temizledim düzenledim
Lavabo wc temizledim
Banyo dolabını sildim düzenledim
Toz aldım
Evi süpürdüm
Tüller ve perdeler yıkandı onları çıkarıp takma işi eşime aitti.

Mia- bugün epilasyon aletini kullandım, çok memnun kaldım. Çok hızlı hemencecik bitti işim. Şarjlı olması çok iyi ayrıca ışığının olması da çok iyi, sevdim baya. Nette çok acıtıyor demişler ama bence normaldi gayet. İlk kez makine ile alacaklar için geçerlidir belki o. Tavsiye ederim yani :)

Günaydın bugün siparişini vermiş olduğum makyaj ürünleri geldi. Farmasi ürünleri, kullanıp memnun kalan var mı? Ben sadece rujunu kullanmıştım ve beğenmiştim. İyi tarafı ürünler küçük, ben de bitiremeyenlerdenim küçük olmasını sevdim

Makinen hangi markaydı canım

Günaydın
Hayırlı haftalar
Misafirler gitti
Düzene geri dönüş başladı
Dün 2 makina çamaşır yıkadım kuruttum kaldırdım
Bu akşam için yemek yaptım
Evi süpürdüm toz aldım.

Bu hafta banyo dolap kapaklarını değiştireceğiz diye eşim söktü götürdü.
Bu hafta içi dolap silme, temizleme ,ayıklama işlerini yapacağım
Kapaklar gelmeden elden geçirmiş olayım
Haftaya izin alacağım
KAplıca tatili yapacağız
Çok yoruldum iyi gelecek inşallah

Braun silk epil 9
Bendeki braun ama 9 degil sanirim unuttum ışıklı bende memnunum. Gerci yıllardır makine kullanıyorum acı hissetmiyorum ben.
Özel bölgede biraz hissedilebilir.
Tüy çikışlarında azalma ve incelme gözlemledim ben kendimde.
tek eksisi benim bacaklarımda batık yapıyor.
bu olayı sevmiyorum

Batık bende de oluyor malesef ama korktugum kadar acı olmadı.ve agdadan pratik ve temiz.

Bende de var aldım ama yorumlar yuzunden korktum kullanamamıstım.
Önceden makine kullanmış mıydın ya da ağda yapıyorsan bile çok acı hissedeceğini sanmıyorum. Bi de önce kısaltıyorsun zaten çok uzun olmaması lazım dayanılmayacak bi acısı yok bence kesinlikle kullanmalısın çok hızlı.

Benim önceki de braun du. Ama epey eskiydi ve aynı sorun vardı çok batık yaptı. İnşallah bu yapmaz, batığı engellemek için ne yapılmalı acaba, umarım benim tüyler de incelir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…