- 5 Ağustos 2014
- 3.767
- 8.611
- 358
batığı sadece lazer epilasyon çözüyor deniliyor ve gerçekten ilk defa batığım yok uzun zamandır :))Benim önceki de braun du. Ama epey eskiydi ve aynı sorun vardı çok batık yaptı. İnşallah bu yapmaz, batığı engellemek için ne yapılmalı acaba, umarım benim tüyler de incelir :)
Doğumdan sonra inşallah düşünüyorum bakalım, daha önce gitmiştim ama bacak için değildi. Makine inceltirse gitmem ama fark olmazsa istiyorum gitmeyibatığı sadece lazer epilasyon çözüyor deniliyor ve gerçekten ilk defa batığım yok uzun zamandır :))
en güzeli emzirme de bittikten sonra bence. hormonlar tamamen normale dönünce yaptırmak. inşallah sonuç alırsın makineden ama alamazsan kesinlikle öneriyorum kendim için yapıp en memnun olduğum şey bu olabilirDoğumdan sonra inşallah düşünüyorum bakalım, daha önce gitmiştim ama bacak için değildi. Makine inceltirse gitmem ama fark olmazsa istiyorum gitmeyi
Onceden agda yapıyodum surekli kızarıyodu cildim bi de yara yapıyodu.makine hiç kullanmamıştım daha önce.Evet cok hızlı ve cok pratik.Önceden makine kullanmış mıydın ya da ağda yapıyorsan bile çok acı hissedeceğini sanmıyorum. Bi de önce kısaltıyorsun zaten çok uzun olmaması lazım dayanılmayacak bi acısı yok bence kesinlikle kullanmalısın çok hızlı.
ponza tasıyla bir dönem masaj yapmıştım o da batıkların çıkması için.Benim önceki de braun du. Ama epey eskiydi ve aynı sorun vardı çok batık yaptı. İnşallah bu yapmaz, batığı engellemek için ne yapılmalı acaba, umarım benim tüyler de incelir :)
Ben de deniyim o taşı batık görüntüsü beni sinir ediyor tam pürüzsüz olsa ne iyi olurduponza tasıyla bir dönem masaj yapmıştım o da batıkların çıkması için.
ama makine kullanan kim varsa tanıdık hepsi batıkdan şikayetci.
Sanırım makine kullananların genel sorunu.
Hayırdır hasta mı minnoşunBugün kızımı dr götürdük
Eve gelince çamaşır serdim
Ortalığı topladım
Nevresim değişti
Şimdi yatak odasını süpüreceğim :)
Hayırdır hasta mı minnoşun
Geçmiş olsunÖnemli birşey değil ayağında siğil varmış.
Nasıl oldu anlamadık
Geçmiş olsun
Bayadır hiç ayıklama yapmıyordum bugün yaptım büyük bir poşet ayırdım şükür ama bu evin adam olması çookk uzun zaman alır valla...
Kendime hiç bir şey almıyorum zaten bayadır
Benim sorunum düzen kuramıyorum herşeyin yeri belli olsun istiyorum...
Mesela evin çeşitli yerlerinden ortalama 30 tane kalem buldum hepsi de güzel yazıyor bunları atmakta bana israf geliyor işte
Mia- bugün epilasyon aletini kullandım, çok memnun kaldım. Çok hızlı hemencecik bitti işim. Şarjlı olması çok iyi ayrıca ışığının olması da çok iyi, sevdim baya. Nette çok acıtıyor demişler ama bence normaldi gayet. İlk kez makine ile alacaklar için geçerlidir belki o. Tavsiye ederim yani :)
Günaydın bugün siparişini vermiş olduğum makyaj ürünleri geldi. Farmasi ürünleri, kullanıp memnun kalan var mı? Ben sadece rujunu kullanmıştım ve beğenmiştim. İyi tarafı ürünler küçük, ben de bitiremeyenlerdenim küçük olmasını sevdim
selam!
yeni bir haftaya ağrıyla başladım resmen sırtım ağrıyor
cuma günü yine temizlik yaptım ve son çamaşırı yıkadım. hafta sonu oldukça rahat ettim.
cumartesi kızımla bir salona gittik spor cimnastik filan için hiç hoşuma gitmedi kızım da sevemedi zaten biz de hava alıp dönmüş olduk :)
dün de süt kaynattım yoğurt mayaladım. ilikli kemikten ilik suyu yaptım buzluğa kaldırdım. az yemek yaptım hep bugün yine yapacağım yemek.
alınacaklarım var ama kartın kesimini bekliyorum takribi 10 gün var
batığı sadece lazer epilasyon çözüyor deniliyor ve gerçekten ilk defa batığım yok uzun zamandır :))
ben fazla kalemleri işe getiriyorum. çalışmayan tanıdıklarım da bana veriyorlar böylece bir işe yaramış oluyor kalemler :) ben de düzen kuramıyorum çünkü her şeyi değerlendirmeyi seviyoruz eşimle. 'bir gün lazım olabilir'ler de bekliyor evin bazı yerlerindeBayadır hiç ayıklama yapmıyordum bugün yaptım büyük bir poşet ayırdım şükür ama bu evin adam olması çookk uzun zaman alır valla...
Kendime hiç bir şey almıyorum zaten bayadır
Benim sorunum düzen kuramıyorum herşeyin yeri belli olsun istiyorum...
Mesela evin çeşitli yerlerinden ortalama 30 tane kalem buldum hepsi de güzel yazıyor bunları atmakta bana israf geliyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?