selam!
yeni bir haftaya ağrıyla başladım resmen sırtım ağrıyor
cuma günü yine temizlik yaptım ve son çamaşırı yıkadım. hafta sonu oldukça rahat ettim.
cumartesi kızımla bir salona gittik spor cimnastik filan için hiç hoşuma gitmedi kızım da sevemedi zaten biz de hava alıp dönmüş olduk :)
dün de süt kaynattım yoğurt mayaladım. ilikli kemikten ilik suyu yaptım buzluğa kaldırdım. az yemek yaptım hep bugün yine yapacağım yemek.
alınacaklarım var ama kartın kesimini bekliyorum takribi 10 gün var

Benim önceki de braun du. Ama epey eskiydi ve aynı sorun vardı çok batık yaptı. İnşallah bu yapmaz, batığı engellemek için ne yapılmalı acaba, umarım benim tüyler de incelir :)
batığı sadece lazer epilasyon çözüyor deniliyor ve gerçekten ilk defa batığım yok uzun zamandır :))

batığı sadece lazer epilasyon çözüyor deniliyor ve gerçekten ilk defa batığım yok uzun zamandır :))
Doğumdan sonra inşallah düşünüyorum bakalım, daha önce gitmiştim ama bacak için değildi. Makine inceltirse gitmem ama fark olmazsa istiyorum gitmeyi

Doğumdan sonra inşallah düşünüyorum bakalım, daha önce gitmiştim ama bacak için değildi. Makine inceltirse gitmem ama fark olmazsa istiyorum gitmeyi
en güzeli emzirme de bittikten sonra bence. hormonlar tamamen normale dönünce yaptırmak. inşallah sonuç alırsın makineden ama alamazsan kesinlikle öneriyorum kendim için yapıp en memnun olduğum şey bu olabilir

Onceden agda yapıyodum surekli kızarıyodu cildim bi de yara yapıyodu.makine hiç kullanmamıştım daha önce.Evet cok hızlı ve cok pratik.

Benim önceki de braun du. Ama epey eskiydi ve aynı sorun vardı çok batık yaptı. İnşallah bu yapmaz, batığı engellemek için ne yapılmalı acaba, umarım benim tüyler de incelir :)
ponza tasıyla bir dönem masaj yapmıştım o da batıkların çıkması için.
ama makine kullanan kim varsa tanıdık hepsi batıkdan şikayetci.
Sanırım makine kullananların genel sorunu.

ponza tasıyla bir dönem masaj yapmıştım o da batıkların çıkması için.
ama makine kullanan kim varsa tanıdık hepsi batıkdan şikayetci.
Sanırım makine kullananların genel sorunu.
Ben de deniyim o taşı batık görüntüsü beni sinir ediyor tam pürüzsüz olsa ne iyi olurdu

Bugün kızımı dr götürdük
Eve gelince çamaşır serdim
Ortalığı topladım
Nevresim değişti
Şimdi yatak odasını süpüreceğim :)

Bayadır hiç ayıklama yapmıyordum bugün yaptım büyük bir poşet ayırdım şükür ama bu evin adam olması çookk uzun zaman alır valla...
Kendime hiç bir şey almıyorum zaten bayadır
Benim sorunum düzen kuramıyorum herşeyin yeri belli olsun istiyorum...
Mesela evin çeşitli yerlerinden ortalama 30 tane kalem buldum hepsi de güzel yazıyor bunları atmakta bana israf geliyor işte

Günaydınlar bugün çok yoğun bir gün işler birikmiş beni bekliyor.

Ama önce pazar günümü anlatayım.
Pazar günü kullanmadığım odayı topladım baya dağıtmışım aslında elime geçeni koymuşum.
Düzenledim atılacakları attım sadece gitmesi gerekenler kaldı.

Mutfakta 1 raf dolusu ilaç vardı kullandıklarımızı sepete koydum diğerlerini ilaç kutusuna kaldırdım boş olanları attım.
1 bardak kırıldı. Birde kızımın su şişesi bozuldu gittiler.

Oturma odasının şeklini değiştirdim girişteki kitaplığı getirdim. Çiçeklerimi sulayıp dizdim.Tv üstündeki raf boşaldı daha güzel oldu.
Giriş ferahladı, çamaşırlık daha kenarda duruyor şimdi.

Pazartesi ise eve daha hakim oldum.
Yemek ve diğer kalan işlerimi bitirdim. Keşke tatilimiz 2 gün olsa.

Bugün yemeğim var ev genel olarak temiz ve toplu

Ütü ve aklımdaki diğer işleri yapabilirim.

Atmaktan ziyade bağışlamak daha iyi olur böyle kullanılabilir eşyaları.

Mesela 30 kalemi ne kadar sürede kullanabilirsin ki ?

tamam canım aklımda bulunsun şu 2 ay bütçeme dikkat etmeliyim de nisan gibi ya lazer alacağım yada epilasyon.

mat rujları güzel
bb kremi güzel
şampuan ve el yüz kremlerini sevememiştim.
hatta masamda kremi var ama memnun değilim.

benimde bu ay eşime destek vermem gerekiyor ödemesi çok.
kart kesimine 15 gün var :)

ben fazla kalemleri işe getiriyorum. çalışmayan tanıdıklarım da bana veriyorlar böylece bir işe yaramış oluyor kalemler :) ben de düzen kuramıyorum çünkü her şeyi değerlendirmeyi seviyoruz eşimle. 'bir gün lazım olabilir'ler de bekliyor evin bazı yerlerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…