- 5 Ağustos 2014
- 3.767
- 8.611
- 358
ben de sadece göz altı kapatıcısını aldım ki en önemlisi benim için oydu o da sıfır etki ben hiç memnun kalamadım yamat rujları güzel
bb kremi güzel
şampuan ve el yüz kremlerini sevememiştim.
hatta masamda kremi var ama memnun değilim.
hadi o zaman birlikte dikkat edelim 15 günbenimde bu ay eşime destek vermem gerekiyor ödemesi çok.
kart kesimine 15 gün var :)
cildin yapısıyla da alakalı canım batık olayı derisi kalın olanların biraz daha fazla oluyor anladığım kadarıyla.Bacaklarıma hep kese yaparım krem veya bebek yağı sürerim.
öyle batık problemim yok denecek kadar az.
hadi o zaman birlikte dikkat edelim 15 gün
cildin yapısıyla da alakalı canım batık olayı derisi kalın olanların biraz daha fazla oluyor anladığım kadarıyla.
günaydınlar herkese
diyetisyen maceram son hızla devam ediyor 59,5 olmuşum bu hafta
7,5 kilo kaldı inşallah hayırlısı ise
akşama yemeğim yok gidince hemen mutfağa girişmeliyim pırasa yemeği yapmayı düşünüyorum
havalar soğuk dışarı da çıkamıyoruz o yüzden düzen işlerimin hepsini bitirdim
bu sabah bi düğme attım sadece çöpe. bu ara atacak bi şey bulamıyorum acaba bitti mi yoksa başka bi şeyler mi yapmalıyım fikirleriniz var mı?
gözüm hep evde ne atsam modundayım ama niyeyse sanki kalmadı gibi
sizler nasılsınız
Makyaj malzemesi aldım sadece evet mat rujunu çok sevmiştim :)mat rujları güzel
bb kremi güzel
şampuan ve el yüz kremlerini sevememiştim.
hatta masamda kremi var ama memnun değilim.
aynen şampuan ertelenemez ama oyalanıyorsa hala oyuncak ertelenebilir tabii :)Bazı şeyleri bekleteceğim ama bazı almak zorunda olduğum şeylerde var.
kızımın şampuanı bitmek üzere
ama dr oyuncak seti ve bornoz almayı düşünüyordum erteleyebilirim.
Hadi ya ne kullanıyorsun normalde marka olarak? Ben de arayıştayım aslında. Allık ve fırçasını, göz farını, eyeliner ve rimelini aldım. Bb kremi de denemk istiyorum.ben de sadece göz altı kapatıcısını aldım ki en önemlisi benim için oydu o da sıfır etki ben hiç memnun kalamadım yaMikan
aynen şampuan ertelenemez ama oyalanıyorsa hala oyuncak ertelenebilir tabii :)
ben de bu ay eşime 3 tane kendime bir tane jean pantolon aldım. o yüzden ekstra limiti doldurmuş oldum :)
kozmetik ihtiyacım var onları gelecek aya bırakabilirim mesela.
Çok iyi Eve gidince ben de aylık hedef koyacağım gaza geldim :)Şubatın bitmesine 2 gün daha var ama ben değerlendirmemi yapıyım
Şubat ayı yapılacaklar
1-Hergün makyaj yap.
(Her gün yapamasam özen gösterdim kendime. Bakım ürünlerimi düzenli uyguluyorum.) +
2-En az 1 Aktivite yap
(Eskişehir'de kızımı parka götürmüştük kahve içip dinlenmiştim hem güzel gündü) +
3-10 bin tl birikim hedefine başla
(Çok parlak bir başlangıç yapmıştım 800 tl kadar ama 400 tl harcadım. Önemli olan başlamaktı :) +
4- 1 kitap bitir.
(Yasak meyve okudum) +
5- Sağlıklı yaşama başla. liste yap.
(Kahvaltımı düzenli yapıyorum. Meyvemi ve diğer öğünleri sağlıklı geçiriyorum. Arada kaçamak yapmış olabilirim :) Şekeri bırakamadım malesef eşim yada annem mutlaka elinde tatlı yada pastayla geldi yok artık dedirttiler ) -
6- 1 film izle
(Bu pazar izledim Alita) +
7- 1 belgesel izle
(izlemedim) -
8-Sade yaşamı yeniden gözden geçir.
(Bu konuda planlamamı yaptım) +
9- İhtiyaç belirle ve al.
(Makyaj ve bakım ürünleri almıştım. spor ayakkabıları her gün giyiyorum başta almasam mı diye düşünmüştüm ama iyiki almışım ) +
10- Odak noktam bu ay Mutfak
(Elden çıkartacak eşya kalmadı ,sade ve olması gerektiği gibi hatta bıçakları geri koydum yerine pazartesi ihtiyaç oldu tost yerken :) +
Evet aylık 10 maddeden sadece 2 maddeyi yapamamışım.
Gayet verimli ve güzel bir ay geçirdim. Şu harcama dışında :)
Mart ayında bakalım neler bekliyor beni.
Kendin içim bileyler yap bence: duş, kitap-kahve, spor vsBugünden itibaren Salı günü oğlumu eşim alcak, eve gelmeleri 5i bulur. Ben de 3te evde olurum. 2 saat aram var. Ne yapsam ne yapsam :) bugün yemek de var. Bir plan program yapayım bakayım.
Mart ayı hedeflerini de heyecanla bekliyorum, çok güzel bir liste olmuş. Ben de bugün veya yarın yazıcam buraya:)Şubatın bitmesine 2 gün daha var ama ben değerlendirmemi yapıyım
Şubat ayı yapılacaklar
1-Hergün makyaj yap.
(Her gün yapamasam özen gösterdim kendime. Bakım ürünlerimi düzenli uyguluyorum.) +
2-En az 1 Aktivite yap
(Eskişehir'de kızımı parka götürmüştük kahve içip dinlenmiştim hem güzel gündü) +
3-10 bin tl birikim hedefine başla
(Çok parlak bir başlangıç yapmıştım 800 tl kadar ama 400 tl harcadım. Önemli olan başlamaktı :) +
4- 1 kitap bitir.
(Yasak meyve okudum) +
5- Sağlıklı yaşama başla. liste yap.
(Kahvaltımı düzenli yapıyorum. Meyvemi ve diğer öğünleri sağlıklı geçiriyorum. Arada kaçamak yapmış olabilirim :) Şekeri bırakamadım malesef eşim yada annem mutlaka elinde tatlı yada pastayla geldi yok artık dedirttiler ) -
6- 1 film izle
(Bu pazar izledim Alita) +
7- 1 belgesel izle
(izlemedim) -
8-Sade yaşamı yeniden gözden geçir.
(Bu konuda planlamamı yaptım) +
9- İhtiyaç belirle ve al.
(Makyaj ve bakım ürünleri almıştım. spor ayakkabıları her gün giyiyorum başta almasam mı diye düşünmüştüm ama iyiki almışım ) +
10- Odak noktam bu ay Mutfak
(Elden çıkartacak eşya kalmadı ,sade ve olması gerektiği gibi hatta bıçakları geri koydum yerine pazartesi ihtiyaç oldu tost yerken :) +
Evet aylık 10 maddeden sadece 2 maddeyi yapamamışım.
Gayet verimli ve güzel bir ay geçirdim. Şu harcama dışında :)
Mart ayında bakalım neler bekliyor beni.
Mart ayı hedeflerini de heyecanla bekliyorum, çok güzel bir liste olmuş. Ben de bugün veya yarın yazıcam buraya:)
Çok iyi Eve gidince ben de aylık hedef koyacağım gaza geldim :)
Tuvalet banyo yıkayıp banyo yapabilirim, sonra da bi şeyler içerken kitap okuyabilirim bakalım, eve gidince her şeyi bi kenara bırakıp uymazsam böyle planlıyorumKendin içim bileyler yap bence: duş, kitap-kahve, spor vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?