Bu arada minimaLizmi benimsedikten sonra ulaştığım hedefler:
1- haftalık rutin ev temizliği yapılıyor
2- haftalık yemek listesi yapılıyor
3- yemek listesine göre alışveriş yapılıyor
4- haftalık kombin yapılıyor
5- işe giderken hafif bir makyaj yapılıyor
6- birikim yapılıyor
7- daha az alışveriş yapılıyor
8- fazlalıklar evden derhal gönderiliyor
9- anın tadı daha çok çıkarılıyor
Ve tüm bunlardan sonra eşimin bana hayranlığı arttı hissediyorum :)
SayenizdeVay vay değerlendirmeye bak
Hemen hemen aynı yolda ilerliyoruz :)
Sayenizde
Gerçek bu amaYaaa böyle şeyler duymak çokk güzel ama utanıyorum cidden :)
Siz olmasanız bu topik olmazdı
CansınGerçek bu ama
merhaba arkadaşlar hem şubat değerlendirmesi hem mart hedeflerini aynı maddeler üzerinde yazmak istiyorum:
hedeflerim:
1)sağlıklı yaşam için paketli gıda hiç yeme, şekeri haftada bir ödül yap, her gün bölgesel egzersiz yap(plank-squat)ay sonu hedefim: 55 kg
şubat ayında paketli gıda yememeye uyamadım özellikle şekerli yediğim çok gün oldu, akşam midemi rahatsız etse de gözüm doyana kadar yedim, bölgesel egzersiz toplamda 8 gün yapmışım
2)namazlarını düzenli kıl, günde 5 sayfa ilmihal oku, her gün bir esma-ül hüsna öğren. oruç borçlarımdan en az 5ini tutmak
bu ay oruç tutamadım, 55 sayfa ilmihal okumuşum.
3)tel kullanımını sınırla, 1 saat arayla telefona bak ( her dakika elimde olduğu için telefon 1 saati bilr yapmakta zorlanıyprum nisan ayına saati arttırırım inşallah)
sosyal medya hesaplarım kapalıydı şubat ayında hala da kapalı, hafiflemiş hissettim kendimi eksikliğini hiç hissetmiyorum, telefon kullanımı konusunda çok başarılı değildim ama
4)her hafta bir odayı yüzeyel düzenlemeyi düşünüyorum, çok derinlemesine giremiyorum boşuna fazla hdef koymaya gerek yok
şubat ayında kiler olarak kullandığım mutfak balkonumu düzenledim yer açıldı baya ferahladı balkon
5)toplam 4 tane film veya belgesel izlemek
şubat ayında izleyemedim ama dizi bağımlılıklarımı azaltmaya başladım artık dizilere daha az zaman kaybediyorum
6)farklı çorba ve salata tarifleri denemek ve bunların püf noktalarını öğrenmek
şubat ayında çorbaları hedeflemiştim sadece kereviz çorbası ve düğün çorbasını denedim, düğün çorbasını bir daha yapmam herhalde eksik bişeyleri vardı ama çözemedim. kereviz çorbasını çok beğendik. balkabağı-yayla-köz patlıcan-mecimek-tarhana-şehriye çorbalarını dönüşümlü yapıp kendimi geliştirmek istiyorum
7)kızımla kaliteli vakit geçirmeye çalışmak, 2 tane yeni çocuk şarkısı öğrenmek
(çocuk şarkısı tavsiyesi olan varsa sevinirim:)
8) lazeri araştırmak ve aklıma yatarsa başlamak
bikini bölgesine sürekli ağda yapmaktan yruldum tüyler de azalmıyor hiç, lazere giden herkes çok memnun, ama o bölgenin lazere maruz kalması yumurtalıklara zarar verir mi emin değilim, lazer bitince tekrar çıkma ihtimali olur mu, çok ağrılı mı olur yaptırmak vs aklımdaki sorular
9) saçım için en uygun saç kremini bulmak
saçım dalgalı ve küt kestirdim çok elektrikleniyotlar bunu önleyecek bir şeye ihtiyacım var
Günaydın kızlar
10000. sayfaları görelim inşallah
Bu hafta rutinlerime geri döndüm
Banyo dolabımın bir kısmını temizledim sildim
Atılacakları attım
Bu akşamda kalan kısmı elden geçireceğim.
Kapaklar olmadan silmek daha kolaymış.
Ajandama aylık hedeflerimi yazar yanına da tik koyarım ay sonunda
Sizinle bu ay buraya yazayım
Bu arada minimaLizmi benimsedikten sonra ulaştığım hedefler:
1- haftalık rutin ev temizliği yapılıyor
2- haftalık yemek listesi yapılıyor
3- yemek listesine göre alışveriş yapılıyor
4- haftalık kombin yapılıyor
5- işe giderken hafif bir makyaj yapılıyor
6- birikim yapılıyor
7- daha az alışveriş yapılıyor
8- fazlalıklar evden derhal gönderiliyor
9- anın tadı daha çok çıkarılıyor
Ve tüm bunlardan sonra eşimin bana hayranlığı arttı hissediyorum :)
Kesinlikle, bugün ne yapsam diye düşünüp düşünürken de zamanı boşa harcamamış oluyoruz :)Bunları yapmak , hayatımızı düzene sokmak
Gerçekten hepimize iyi geliyor
Lazeri ben de bekarken yaptırmıştım, epey azaldı, ağda yapıyorsan anca ağda kadar ağırır.merhaba arkadaşlar hem şubat değerlendirmesi hem mart hedeflerini aynı maddeler üzerinde yazmak istiyorum:
hedeflerim:
1)sağlıklı yaşam için paketli gıda hiç yeme, şekeri haftada bir ödül yap, her gün bölgesel egzersiz yap(plank-squat)ay sonu hedefim: 55 kg
şubat ayında paketli gıda yememeye uyamadım özellikle şekerli yediğim çok gün oldu, akşam midemi rahatsız etse de gözüm doyana kadar yedim, bölgesel egzersiz toplamda 8 gün yapmışım
2)namazlarını düzenli kıl, günde 5 sayfa ilmihal oku, her gün bir esma-ül hüsna öğren. oruç borçlarımdan en az 5ini tutmak
bu ay oruç tutamadım, 55 sayfa ilmihal okumuşum.
3)tel kullanımını sınırla, 1 saat arayla telefona bak ( her dakika elimde olduğu için telefon 1 saati bilr yapmakta zorlanıyprum nisan ayına saati arttırırım inşallah)
sosyal medya hesaplarım kapalıydı şubat ayında hala da kapalı, hafiflemiş hissettim kendimi eksikliğini hiç hissetmiyorum, telefon kullanımı konusunda çok başarılı değildim ama
4)her hafta bir odayı yüzeyel düzenlemeyi düşünüyorum, çok derinlemesine giremiyorum boşuna fazla hdef koymaya gerek yok
şubat ayında kiler olarak kullandığım mutfak balkonumu düzenledim yer açıldı baya ferahladı balkon
5)toplam 4 tane film veya belgesel izlemek
şubat ayında izleyemedim ama dizi bağımlılıklarımı azaltmaya başladım artık dizilere daha az zaman kaybediyorum
6)farklı çorba ve salata tarifleri denemek ve bunların püf noktalarını öğrenmek
şubat ayında çorbaları hedeflemiştim sadece kereviz çorbası ve düğün çorbasını denedim, düğün çorbasını bir daha yapmam herhalde eksik bişeyleri vardı ama çözemedim. kereviz çorbasını çok beğendik. balkabağı-yayla-köz patlıcan-mecimek-tarhana-şehriye çorbalarını dönüşümlü yapıp kendimi geliştirmek istiyorum
7)kızımla kaliteli vakit geçirmeye çalışmak, 2 tane yeni çocuk şarkısı öğrenmek
(çocuk şarkısı tavsiyesi olan varsa sevinirim:)
8) lazeri araştırmak ve aklıma yatarsa başlamak
bikini bölgesine sürekli ağda yapmaktan yruldum tüyler de azalmıyor hiç, lazere giden herkes çok memnun, ama o bölgenin lazere maruz kalması yumurtalıklara zarar verir mi emin değilim, lazer bitince tekrar çıkma ihtimali olur mu, çok ağrılı mı olur yaptırmak vs aklımdaki sorular
9) saçım için en uygun saç kremini bulmak
saçım dalgalı ve küt kestirdim çok elektrikleniyotlar bunu önleyecek bir şeye ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?