Tuvalet banyo yıkayıp banyo yapabilirim, sonra da bi şeyler içerken kitap okuyabilirim bakalım, eve gidince her şeyi bi kenara bırakıp uymazsam böyle planlıyorum
Kendim için bişeyler yapmaya çok hasretim kızım uyuyunca ev işine elimi sürmüyorum ben yaTuvalet banyo yıkayıp banyo yapabilirim, sonra da bi şeyler içerken kitap okuyabilirim bakalım, eve gidince her şeyi bi kenara bırakıp uymazsam böyle planlıyorum
BEn de genelde uyuyorum oğlum uyuyunca ama bu saatte uyuyunca serseme bağlıyorum uyanınca bi moral bozukluğu oluyor :)Kendim için bişeyler yapmaya çok hasretim kızım uyuyunca ev işine elimi sürmüyorum ben ya
Kendim için bişeyler yapmaya çok hasretim kızım uyuyunca ev işine elimi sürmüyorum ben ya
Selam kızlar nasılsınız?
Yani bi üyeliğimi iptal edeyim bakayım kimler yokluğumu hissedecek dedimwendy ciğimden başka kimse farketmedi çok teesüflerimi iletiyorum sizlere
Aaa gerçekten mi ben görmedim o zaman özür dilerimYok artık kaç kere seslendim sana :)
Selam kızlar nasılsınız?
Yani bi üyeliğimi iptal edeyim bakayım kimler yokluğumu hissedecek dedimwendy ciğimden başka kimse farketmedi çok teesüflerimi iletiyorum sizlere
Hoşbulduk canımmmm
Çok ani oldu ya muneye mesaj çekip takıldığım topiklere yazacaktım takıma yazdım gönderdim iptal edildiAsıl ben sana kırıldım veda bile etmeden üyelik iptal etmişsin
Çok ani oldu ya muneye mesaj çekip takıldığım topiklere yazacaktım takıma yazdım gönderdim iptal edildianka yazsa da banlasam diye bekliyormuş
mia şubat ayı baya verimli geçmiş senin için ne güzel ya çok çok beğendim yazdıklarını.
mart ayında benimde yapmak istediklerim var bu ay kitap okuyamadım mesela film izledik sürekli
kendime bakımı olabildiğince yapmaya çalıştım fena bi ay değildi, sankim :)
hazırlıyorum hemen seni mi kıracamMart ayında 10 madde belirle sende bize katıl... Katılmalısın :)
Daha önce banlandığım çok oldu da bu sefer ben kendim istedim. Olmadı uzak kalamadım bağımlılık yapmış siteMune favorim ya çok seviyorum yazılarını :)
Ben daha ban yemedim çok şükür
arkadaşlarımı sürekli elekten geçiriyor
Ben de hazırlayayım ya ocağım da şubatım da boş geçtiMart ayında 10 madde belirle sende bize katıl... Katılmalısın :)
Daha önce banlandığım çok oldu da bu sefer ben kendim istedim. Olmadı uzak kalamadım bağımlılık yapmış site
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?