Etki ediyor mu peki ?Rica ederim sayende ben de başlarım yine
Beğenmene sevindim, o yazarın özellikle Satranç isimli kitabı için en iyisi diyorlar. Elimde var ben de ilk fırsatta okuyacağım. İvan İlyiç’in ölümünü de okumuştum. O dönem baya depresif dolaşmıştım ortalıklarda :)Mia- Mikan @geztapo
Bilinmeyen bir kadının mektubunu bir solukta okudum bugün. Başım ağrıdı boğazım düğümlendi işyerinde olmasam ağlardım kesin. Hayatımda bir kitaptan bu kadar etkilendiğimi hatırlamıyorum. Okumamış olanlara kesinlikle tavsiye ederim. Yazarın diğer kitaplarını da çok merak ettim. Yeni kitap alacağım zaman mutlaka onlara bakıcam.
Pazartesi günü de İvan İlyiç’in ölümü diye bir kitap okudum. O da hayattaki maddi kazanımların ölüm geldiğinde çok manasız kaldığını anlatıyor.
Ben de bu bilinmeyen bir kadının mektubundan depresyona giricem. O karşılıksız aşka, o babasını tanımadan ölen çocuğa öyle üzüldüm ki aklıma geldikçe ağlayasım geliyorBeğenmene sevindim, o yazarın özellikle Satranç isimli kitabı için en iyisi diyorlar. Elimde var ben de ilk fırsatta okuyacağım. İvan İlyiç’in ölümünü de okumuştum. O dönem baya depresif dolaşmıştım ortalıklarda :)
Ben daha önce denemiştim gerçekten çok azaldı ve çok geç çıkmaya başlamıştı. Ama hamilelikte jilet kullanınca başa döndümEtki ediyor mu peki ?
Dün akşam yaptırmıştım ya olmaz mıBen daha önce denemiştim gerçekten çok azaldı ve çok geç çıkmaya başlamıştı. Ama hamilelikte jilet kullanınca başa döndüm
Mia- Mikan @geztapo
Bilinmeyen bir kadının mektubunu bir solukta okudum bugün. Başım ağrıdı boğazım düğümlendi işyerinde olmasam ağlardım kesin. Hayatımda bir kitaptan bu kadar etkilendiğimi hatırlamıyorum. Okumamış olanlara kesinlikle tavsiye ederim. Yazarın diğer kitaplarını da çok merak ettim. Yeni kitap alacağım zaman mutlaka onlara bakıcam.
Pazartesi günü de İvan İlyiç’in ölümü diye bir kitap okudum. O da hayattaki maddi kazanımların ölüm geldiğinde çok manasız kaldığını anlatıyor.
Günaydın.
Bende evi havalandırdım.
Odaları topladım.
Yemek yaptım.
Süpürge açmadım.
Bugün için yemekte yapmadım malzeme pek yokmuş evde.
Mutfak dolaplarının içlerine el attım.
Kenarı kırık bardak,fincan,bardağı olmayan çay tabakları,eski şekerlik,tek kalan cam kaseler falan hepsini ayıkladım.
Haftasonu geri dönüşüme gidecek.
Kullanmadığım tabakları dolabın üstüne kaldırdım.
Ferahladı valla dolaplar.
Mutfak çekmecelerine de el attım.
Her çekmeceye bir sepet koydum.
Ve ıvır zıvırları gruplandırıp sepetledim.Daha düzenli durdu.
Birde kızlar Marie Kondo'nun kitaplarını okuyanınız var mı?
Derle,topla,rahatla ve At,kurtul,ferahla ???
Bende sipariş verdim.derle,topla,rahatla okudum.
aslında çoğu yazdıklarını uyguluyormuşum ama bazı konularda daha motive olmamı sağladı.
belgeseli varmış bende onu merak ediyorum.
bana hepsi ihtiyaç gibi geldi canım. istek mi?-ihtiyaç mı? diye düşününce :)Maddi olarak iflasımı ilan edeceğim az kaldı :)
Bu ay alışveriş yaptım kabul ediyorum ama üstüne eşim de destek istedi hayır diyemedim. Borç olarak istedi yani aramızda böyle para mevzusu ciddiye alınmaz. Kazandığında bana da verir dursun sende der yeri gelir destek ister neyse.
Şimdi diyeceksiniz sade yaşayan birisi nasıl bu duruma düşer. Haklısınız...
Ev kredisi ödüyorum
Araba için bir miktar borca girmiştim.
Ev tadilatı için taksitle bir kaç şey almıştım. onları ödüyorum
Arada markete harcıyorum
Bazen kızıma almam gerekenler oluyor.
Yetmiyor.
Artık son kez bütçemi hesaplayıp kontrolü bırakmamam şart.
zaten kitabın o ilk sayfaları yeter insanı üzüntüden öldürmeyeBen de bu bilinmeyen bir kadının mektubundan depresyona giricem. O karşılıksız aşka, o babasını tanımadan ölen çocuğa öyle üzüldüm ki aklıma geldikçe ağlayasım geliyor
bana hepsi ihtiyaç gibi geldi canım. istek mi?-ihtiyaç mı? diye düşününce :)
Kafama göre temizlik ve düzenden sıkıldım artık.
Kendime uyabileceğim,canımı çıkarmayacak haftalık rutin bir liste hazırlamak istiyorum.
Ben listeyi atayım beraber üstünde değenlendirelim olur mu kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?