Selam kızlar bu arada
Bendeniz çok aşırı istifçi olmayan ama gereksiz herşeyi atmak isteyen bir Başak Burcu deliyim
Nasıl yapacağımı bilmiyorum her tür önerinize açığım
Tamam tamam üstlerden başlayalımSağol gerçekten çok bilgilendirici oldu
Çalışırken arkamı toplamakla başlamam lazım. Bi anda 3-4 çeşit yapıyorum ama arkamı toplama işini yemekten sonraya bırakıyorum sonra da zor geliyor içinden zor çıkıyorum
Her akşam buraya temiz mutfak fotosu koyacağım. Rahatsız olmasınız dimi
Tamam tamam üstlerden başlayalım
Evde üst kıyafet ne varsa. Kazak bluz tşört. Dolabındaki baza altındaki kirli sepetindeki hepsini ortaya yığıyorsun. Hepsini tek tek eline alıp soruyorsun. Bu bana haz veriyor mu, mutlu ediyor mu, en son ne zaman giydim gibi gibi. Cevaplar olumsuzsa atıyorsu.
Kilit nokta hepsini ortaya yığmak
Sen de gün içerisinde anka bi temiz mutfak fotosu alalım diyebilirsinyok paylaş bizimle :)
mutfakta dağınık çalışmaman da önemli :)
Sen de gün içerisinde anka bi temiz mutfak fotosu alalım diyebilirsinmart ayında benim mutfaktan bıkabilirsiniz ama çok dua ederim ben size
İnşallah bakalımTamam anlaşıldı :)
Birde şey dersin şunu şöyle yaptım pratik oldu gibisinden bilgi de verirsin :)
kilit nokta o napayım
kirli atarsan belki oluruzÇalışırken arkamı toplamakla başlamam lazım. Bi anda 3-4 çeşit yapıyorum ama arkamı toplama işini yemekten sonraya bırakıyorum sonra da zor geliyor içinden zor çıkıyorum
Bende 2-3 çeşiti aynı anda yaparım ama bi yandan makinenin kapağı açık durur ocakta birinin kaynamasını falan beklerken içine atıyorum bi yandan toplanıyor canımÇalışırken arkamı toplamakla başlamam lazım. Bi anda 3-4 çeşit yapıyorum ama arkamı toplama işini yemekten sonraya bırakıyorum sonra da zor geliyor içinden zor çıkıyorum
Aslında kolay yapması ama dur bakalım bi iyileşiyim bari o zamana kadar bu topiğin sayfalarını okuyum ara ara .Tamam tamam üstlerden başlayalım
Evde üst kıyafet ne varsa. Kazak bluz tşört. Dolabındaki baza altındaki kirli sepetindeki hepsini ortaya yığıyorsun. Hepsini tek tek eline alıp soruyorsun. Bu bana haz veriyor mu, mutlu ediyor mu, en son ne zaman giydim gibi gibi. Cevaplar olumsuzsa atıyorsu.
Kilit nokta hepsini ortaya yığmak
Herşeyi dağıtıp en son toplamaya çalışırsan çok zor olur canım.Çalışırken arkamı toplamakla başlamam lazım. Bi anda 3-4 çeşit yapıyorum ama arkamı toplama işini yemekten sonraya bırakıyorum sonra da zor geliyor içinden zor çıkıyorum
%80 i atılıyor zatenHadi ortaya hepsini yığdı sonra sen mi toplayacaksın o kısım önemli
Aynen onu öğrenmeye çalışacağım inşallah. Benim gözümde en çok bulaşık makinesini boşaltmak büyüyor. Onu hemen boşaltsam sorun olmayacak aslında. Martta onu yapacağım özellikle:)Herşeyi dağıtıp en son toplamaya çalışırsan çok zor olur canım.
Bir yandan yaparken bir yandan topla.
İşin daha kolay olur ve sonraya o kadar iş kalmaz.
Kolay kolay sen miaya bakmaAslında kolay yapması ama dur bakalım bi iyileşiyim bari o zamana kadar bu topiğin sayfalarını okuyum ara ara .
Nasıl atıyorsunuz öğreneyim
İşte o makineyi boşaltması zor banaBende 2-3 çeşiti aynı anda yaparım ama bi yandan makinenin kapağı açık durur ocakta birinin kaynamasını falan beklerken içine atıyorum bi yandan toplanıyor canım
miaaaaaaa defterin çok güzelmiş be bayıldım vallaEki Görüntüle 2240218 Eki Görüntüle 2240219 Eki Görüntüle 2240220
Ben böyle planlıyorum
1. sayfa rutinler ve aylık hedefler orası daha çok kişisel takip için kullanıyorum.
aylık bölüm zorunlu iş ve görevleri yazıyorum.
davetli olduğum yerler,ödemeler ve mutlaka yapılması gereken işler gibi
haftalık kısıma exra işler yemek menüsü kızımın bakımlarını vs yazıyorum.
mesela haftada sadece 1 bölümü detaylı temizlerim.
haftada 1 temizlik sil -süpür yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?