Selam kızlar bu arada
Bendeniz çok aşırı istifçi olmayan ama gereksiz herşeyi atmak isteyen bir Başak Burcu deliyim

Nasıl yapacağımı bilmiyorum her tür önerinize açığım

ilk sadeliğe genelde kıyafet ayıklamakla başlanıyor.
takılar diğer ürünler şapka kemer çorap iç çamaşırları diye gidiyor.

Sağol gerçekten çok bilgilendirici oldu
Tamam tamam üstlerden başlayalım
Evde üst kıyafet ne varsa. Kazak bluz tşört. Dolabındaki baza altındaki kirli sepetindeki hepsini ortaya yığıyorsun. Hepsini tek tek eline alıp soruyorsun. Bu bana haz veriyor mu, mutlu ediyor mu, en son ne zaman giydim gibi gibi. Cevaplar olumsuzsa atıyorsu.
Kilit nokta hepsini ortaya yığmak

yok paylaş bizimle :)
mutfakta dağınık çalışmaman da önemli :)

Hadiii ben bunu bir yerden hatırlıyorum

Bende 2-3 çeşiti aynı anda yaparım ama bi yandan makinenin kapağı açık durur ocakta birinin kaynamasını falan beklerken içine atıyorum bi yandan toplanıyor canım

Aslında kolay yapması ama dur bakalım bi iyileşiyim bari o zamana kadar bu topiğin sayfalarını okuyum ara ara .
Nasıl atıyorsunuz öğreneyim

Herşeyi dağıtıp en son toplamaya çalışırsan çok zor olur canım.
Bir yandan yaparken bir yandan topla.
İşin daha kolay olur ve sonraya o kadar iş kalmaz.

Herşeyi dağıtıp en son toplamaya çalışırsan çok zor olur canım.
Bir yandan yaparken bir yandan topla.
İşin daha kolay olur ve sonraya o kadar iş kalmaz.
Aynen onu öğrenmeye çalışacağım inşallah. Benim gözümde en çok bulaşık makinesini boşaltmak büyüyor. Onu hemen boşaltsam sorun olmayacak aslında. Martta onu yapacağım özellikle:)

Bende 2-3 çeşiti aynı anda yaparım ama bi yandan makinenin kapağı açık durur ocakta birinin kaynamasını falan beklerken içine atıyorum bi yandan toplanıyor canım
İşte o makineyi boşaltması zor bana
Eşime dedim kaç kere bir bulaşık makinesi daha alalım birinden alıp diğerine koyalım diye

miaaaaaaa defterin çok güzelmiş be bayıldım valla
şimdi netten baktım da 75 tl imiş ya çok gibi geldi bana ama çok da beğendim kendime hediye alsam mı ki acaba?
bi de gerçekten kullanışlı oluyor mu kullanıyor musun
bende yazı yazmayı falan çok severim ama geçici heves ise boşu boşuna alıcam kızlar akıl verin lütfen
alim mi almim ve bi sürü boş ajanda var iş yerimde şu an
dün bi kaç parça eşya attım banyodan alt dolabı düzenledim daha bi ferahladı
oda kokusu kullanıyor musunuz sizler frebze vardı evde aslında tamamen mi bıraksam sağlığa çok çok zararlymış
misafir geldiğinde kullanıyorum ama bırakmaya çalıştığım ürünler arasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…