Yemek yaparken poşet veya kabukları atacağım kap belirliyorum.
O yüzden ortalarda çöp yığılmaz.
salata tahtası rende gibi yağsız bulaşıklar varsa süngeri hafif köpürtüp sudan geçiriyorum.
en son yemekler pişerken bulaşıkları sudan geçirip makineye atarım.
sofrayı hazırlarım.
yemek sonrası çay demlerim o sırada sofrayı toplarım. çöpü de balkondaki çöp kutusuna atarım.
bazen kalırsa çay bardağı cerez tabakları falan kalır ertesi güne.

mop nasıl bişiey canım viledayla kıyaslayabilir misin? çok duydum ama hiç kullanmadım mop, ev işlerinde de çok iyi olmayınca araştırmamıştım hiç

Ben kullanıyorum ve seviyorum :)
Ama bu planlama işlerine hoppp diye ajandayla başlamadım.
başlarda kağıda yazdım buzdolabı üstüne astım.
küçük kağıtlara yazdım
itiraf ediyim mi o minik kağıtlar daha eğlenceliydi.
ama her yerden kağıtlar çıkmaya başlayınca evdeki bir firma hediyesi ajandayı kullandım.
alışınca para basıp ajanda aldım :)

Şahsen bende fiyatını görünce işyerimdeki ajandaları değerlendirmeye karar verdim.
Çünkü devam edemezsem verdiğim paraya çok acırım :)

bende kağıtlara yazıyorum ama evde sonra hepsi çöpe gidiyor atıyorum
böyle bana da daha derli toplu geldi ama paraya da kıyamadım eşime sordum al gitsin bea modunda kendileri
az daha düşüneyim akşama kadar vazgeçmezsem seninkini beğendim aynısından alıcam müsadenle

Şahsen bende fiyatını görünce işyerimdeki ajandaları değerlendirmeye karar verdim.
Çünkü devam edemezsem verdiğim paraya çok acırım :)
bende de işte tam bilemedim çok da sevdim ama fiyatı aman aman pahalı değil de dediğin gibi kullanmazsak kötü olur
gerçi sigaram yok içkim yok çalışıyorum bi ajanda almışım çok mu kızlar
damardan girerim olaya böyle

tabi al canım ne demek
birde iş yerine almıştım ajanda
benim paralar nereye gidiyo anlaşıldı

Ayyy tamam hadi al benden sana müsade canın sağolsun :)

kızlar bu arada 8/16 diyetine başladım kendi çapımda sabah 8 buçukta kahvatı sonra ara öğün sonra öğlen yemeği öğlen 15,30 da son ara öğün bidaha ertesi güne kadar yemek yok sadece sıvı şeyler tüketin deniliyor. dün başladım bu sabah 59,3 olmuşum bile 700 gram gitmiş.
belki yapmak isteyenlerin işine yarayabilir. Amerika da baya popüler olmuş.

Bende aynen böyle yapıyorum
Sofrayı kaldırıp çay ın altı kaynayana kadar mutfağı topluyorum .
Çaydan sonra onların bulaşığını da toplayıp çalıştırıyorum .
Sabah kalkar kalkmaz ilk makineyi boşaltıyorum akşam yatana kadar tekrar doluyor

Birde diyet düşür aklıma tam olsun
Çok yapasım var aslında benimde

Bu da iş yerindeki ajandam markası ibeking fiyatı uygundu ama sitede bulamadım. benzerleri var 24,90 tl
tarihli olması daha güzel ileri tarih için plan yapılabiliyor.
içerik olarak diğer ajandama benziyor.

bunda sticer falan var mı ki
sen bizi niye gaza getirion kızım yaaa bu da çok güzelmiş bee ama hiç yazmamışsın karala azcık yalandan bi şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…