Kitabı da oku mutlakaAslında kolay yapması ama dur bakalım bi iyileşiyim bari o zamana kadar bu topiğin sayfalarını okuyum ara ara .
Nasıl atıyorsunuz öğreneyim
mop nasıl bişiey canım viledayla kıyaslayabilir misin? çok duydum ama hiç kullanmadım mop, ev işlerinde de çok iyi olmayınca araştırmamıştım hiçKızlar nasılsınız.
Sabahtan ben de bütün evi süpürdüm. Fırsat bulunca da mopla sileceğim. Belki tekrar süpürmek gerekebilir bakalım. :) yarından itibaren odak noktam mutfak bakalım 1 ay hiç dağınık bırakmayacağım.
miaaaaaaa defterin çok güzelmiş be bayıldım valla
şimdi netten baktım da 75 tl imiş ya çok gibi geldi bana ama çok da beğendim kendime hediye alsam mı ki acaba?
bi de gerçekten kullanışlı oluyor mu kullanıyor musun
bende yazı yazmayı falan çok severim ama geçici heves ise boşu boşuna alıcam kızlar akıl verin lütfen
alim mi almim ve bi sürü boş ajanda var iş yerimde şu an
dün bi kaç parça eşya attım banyodan alt dolabı düzenledim daha bi ferahladı
oda kokusu kullanıyor musunuz sizler frebze vardı evde aslında tamamen mi bıraksam sağlığa çok çok zararlymış
misafir geldiğinde kullanıyorum ama bırakmaya çalıştığım ürünler arasında
Şahsen bende fiyatını görünce işyerimdeki ajandaları değerlendirmeye karar verdim.miaaaaaaa defterin çok güzelmiş be bayıldım valla
şimdi netten baktım da 75 tl imiş ya çok gibi geldi bana ama çok da beğendim kendime hediye alsam mı ki acaba?
bi de gerçekten kullanışlı oluyor mu kullanıyor musun
bende yazı yazmayı falan çok severim ama geçici heves ise boşu boşuna alıcam kızlar akıl verin lütfen
alim mi almim ve bi sürü boş ajanda var iş yerimde şu an
dün bi kaç parça eşya attım banyodan alt dolabı düzenledim daha bi ferahladı
oda kokusu kullanıyor musunuz sizler frebze vardı evde aslında tamamen mi bıraksam sağlığa çok çok zararlymış
misafir geldiğinde kullanıyorum ama bırakmaya çalıştığım ürünler arasında
bende kağıtlara yazıyorum ama evde sonra hepsi çöpe gidiyor atıyorumBen kullanıyorum ve seviyorum :)
Ama bu planlama işlerine hoppp diye ajandayla başlamadım.
başlarda kağıda yazdım buzdolabı üstüne astım.
küçük kağıtlara yazdım
itiraf ediyim mi o minik kağıtlar daha eğlenceliydi.
ama her yerden kağıtlar çıkmaya başlayınca evdeki bir firma hediyesi ajandayı kullandım
alışınca para basıp ajanda aldım :)
bende de işte tam bilemedim çok da sevdim ama fiyatı aman aman pahalı değil de dediğin gibi kullanmazsak kötü olurŞahsen bende fiyatını görünce işyerimdeki ajandaları değerlendirmeye karar verdim.
Çünkü devam edemezsem verdiğim paraya çok acırım :)
bende kağıtlara yazıyorum ama evde sonra hepsi çöpe gidiyor atıyorum
böyle bana da daha derli toplu geldi ama paraya da kıyamadım eşime sordum al gitsin bea modunda kendileri
az daha düşüneyim akşama kadar vazgeçmezsem seninkini beğendim aynısından alıcam müsadenle
video/ müzik/ dizi vs bişeyler aç canım iş yaparken, daha eğlenceli hale gelir:)Aynen onu öğrenmeye çalışacağım inşallah. Benim gözümde en çok bulaşık makinesini boşaltmak büyüyor. Onu hemen boşaltsam sorun olmayacak aslında. Martta onu yapacağım özellikle:)
Ayyy tamam hadi al benden sana müsade canın sağolsun :)bende de işte tam bilemedim çok da sevdim ama fiyatı aman aman pahalı değil de dediğin gibi kullanmazsak kötü olur
gerçi sigaram yok içkim yok çalışıyorum bi ajanda almışım çok mu kızlar
damardan girerim olaya böyle
oo miaa valla az değilsin sende hem borç ödüyorsun hemde bi sürü güzel şeyler almışsın bak gaza geliyorum sonratabi al canım ne demek
birde iş yerine almıştım ajanda
benim paralar nereye gidiyo anlaşıldı
akşam eve gidince hala fikrim geçerli ise alacam sanırım amann sende al gitsin bee mianın gazıyla hepimiz ajandalanacazAyyy tamam hadi al benden sana müsade canın sağolsun :)
Sonra hanımefendi diyo ki vay battım,vay bittimakşam eve gidince hala fikrim geçerli ise alacam sanırım amann sende al gitsin bee mianın gazıyla hepimiz ajandalanacaz
Bende aynen böyle yapıyorumYemek yaparken poşet veya kabukları atacağım kap belirliyorum.
O yüzden ortalarda çöp yığılmaz.
salata tahtası rende gibi yağsız bulaşıklar varsa süngeri hafif köpürtüp sudan geçiriyorum.
en son yemekler pişerken bulaşıkları sudan geçirip makineye atarım.
sofrayı hazırlarım.
yemek sonrası çay demlerim o sırada sofrayı toplarım. çöpü de balkondaki çöp kutusuna atarım.
bazen kalırsa çay bardağı cerez tabakları falan kalır ertesi güne.
Birde diyet düşür aklıma tam olsunkızlar bu arada 8/16 diyetine başladım kendi çapımda sabah 8 buçukta kahvatı sonra ara öğün sonra öğlen yemeği öğlen 15,30 da son ara öğün bidaha ertesi güne kadar yemek yok sadece sıvı şeyler tüketin deniliyor. dün başladım bu sabah 59,3 olmuşum bile 700 gram gitmiş.
belki yapmak isteyenlerin işine yarayabilir. Amerika da baya popüler olmuş.
gel beraber yapalımBirde diyet düşür aklıma tam olsun
Çok yapasım var aslında benimde
Dürtme beni Linda dürtme:)gel beraber yapalım
boy kilon kaç? ihtiyacın varsa diyet yapmaya gaz veririz birbirimize
bunda sticer falan var mı kiEki Görüntüle 2240255 Eki Görüntüle 2240256 Eki Görüntüle 2240257 Eki Görüntüle 2240258 Eki Görüntüle 2240259
Bu da iş yerindeki ajandam markası ibeking fiyatı uygundu ama sitede bulamadım. benzerleri var 24,90 tl
tarihli olması daha güzel ileri tarih için plan yapılabiliyor.
içerik olarak diğer ajandama benziyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?