mop nasıl bişiey canım viledayla kıyaslayabilir misin? çok duydum ama hiç kullanmadım mop, ev işlerinde de çok iyi olmayınca araştırmamıştım hiç
Ben viledayı hiç sevmedim canım. Mopu yeni aldım çok sevdim. Silva mop diye geçiyor. Kendin sıkıp takıyorsun bezini o zor oluyor ama tertemiz yapıyor. Çok içime sindi.

video/ müzik/ dizi vs bişeyler aç canım iş yaparken, daha eğlenceli hale gelir:)
Çocukların sesinden o kadar yoruluyor ki beynim hiç müzik TV açmıyorum ben. Takip ettiğim dizi falan yok hiç.
Ankaaaa koş koş dövüyolar beni

Haklılar ama 75 liraya ajanda mı olur. Dur bende vurayım iki

4 çocuk var bende. Biri ot yemez biri et yemez. En az 4 çeşit yemek yapıyorun her gün
Eee abur cubur istemesinler diye kek kurabiye falan da yapıyorum günümün yarısı mutfakta geçiyor

Sabah kahvaltı
Akşama çorba pilav ana yemek
Çocuklara atıştırmalık poğaça kurabiye kek haftada 2 kez yapıyorum.
Bi akşamdan çorba kalıyo bi de gün içinde tavuk çorbası gibi günlük bitecek çorbalar yapıyorum hafta da 3 kez
15 günde bir kemik suyu için kemik kaynatıyorum.
Bunlar aklıma gelenler
Allahım kendimden tiksindim

bir nevi oruç gibi o zaman:) haftaya oruç borçlarıma başlamayı düşünüğyorum if sayılır mı
oruç tutunca ama halsiz kalıyor ya insan bunda sıvı tüketimi olduğu için yağlar eriyor bi de oruçta niyeyse ben kilo veremiyorum iftarda çok abandığım için yiyeceklere ama bi dene istersen ama kilo vermek için oruç tutma niyeti bozuyorsun bu seferde sen tabi bu benim fikrim arkadaşlar katılmayan olabilir

hay maşallah bacım sana Allah sana güç kudret versin her daim. sen haklısın o zaman bea
dediğim gibi ya herkesin şartları farklı işte malesef

valla allah kolaylık versin canım ya bizde o kadar çeşit aranmaz karnımız doysun yeter pilav falan hiç yapmam zaten çok nadir
fırın da 3-4 ayda belki 1 kere o da belki kilo alıyoruz diye hamur işlerine pek girmiyorum

3 gündür hastaydım (hala hastayım ama mecbur kalktım )
Buzdolabında küçük kaba boşaltılacaklar vardı boşalttım
Mutfağı topladım
Makineyi çalıştırdım
Akşam a börek için patates haşladım.
Yeşillik ve ıspanak ayıkladım yıkadım
Bir makine çamaşır katladım.

Daha da çoook işim var
Karın tokluğuna çalışmak başka bişimiydi
Yoksa bu çalıştıklarım da sayılırmı

Eki Görüntüle 2240278
Bu benim tezgahım lindalinda iddia ediyorum en minimalist mutfak

Not: resim eski. Aloben söylemeden ben yazayım
aslında gayet iyi ama kahve içmeye sana gelsem hala el atılacak şeyler var o yağlıklar dolap içine
sonra o deterjanlık kısmını çok geniş tutmuşsun
bide sol tarafta ekmeklik mi ne orası ? ama gayet düzgün muntazam beğendim gerçekten
havluluk ne kız orda ancak gördüm resmi bozuyor
ay bende iyice fenayım ya her şeyi atasım var tutun beni

bu arada kızlar elektirikli ocak istiyorum temizliği çok kolayy bee uff aklıma geldi bak şimdi gene

Yağlıklarım çok kıymetli asla elletmem
Havluluk işte yer kaplamasın diye orda
Ekmeklik yok ama solda siyah çay kutusu vardı kaldırdım onu yok artık orda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…