- 29 Ocak 2017
- 4.552
- 8.677
- 158
çorba olmazsa yemek eksik geliyor bana :)bende 1 çeşit yaparım en fazla yanına pilav eklerim salata o kadar
Çorba yapsam eşim direk ana yemekten başlıyor :)
bir nevi oruç gibi o zaman:) haftaya oruç borçlarıma başlamayı düşünüğyorum if sayılır mısaatleri istediğin gibi ayarla istersen gece ye hepsini önemli olan 16 saatlik vücutta açlık sağlamak canım :)
Anladım canım.saatleri istediğin gibi ayarla istersen gece ye hepsini önemli olan 16 saatlik vücutta açlık sağlamak canım :)
Ben viledayı hiç sevmedim canım. Mopu yeni aldım çok sevdim. Silva mop diye geçiyor. Kendin sıkıp takıyorsun bezini o zor oluyor ama tertemiz yapıyor. Çok içime sindi.mop nasıl bişiey canım viledayla kıyaslayabilir misin? çok duydum ama hiç kullanmadım mop, ev işlerinde de çok iyi olmayınca araştırmamıştım hiç
Çocukların sesinden o kadar yoruluyor ki beynim hiç müzik TV açmıyorum ben. Takip ettiğim dizi falan yok hiç.video/ müzik/ dizi vs bişeyler aç canım iş yaparken, daha eğlenceli hale gelir:)
Ankaaaa koş koş dövüyolar beni
4 çocuk var bende. Biri ot yemez biri et yemez. En az 4 çeşit yemek yapıyorun her güngel gel senin niyetin var belli yapalım hadi
ama uycaz bak yan çizmek yok
bu arada akşam d&r ye gidip almaya karar verdim geçmişler olsun
aman alim be ben ölmicem mi
bu akşam eve gidip hemen duş alıp saçım kururken giyinme odasındaki çamaşırlıktakileri yerleştirip dışarı atacağım kendimi ajanda almaya hadi bakalım en azındna bi oda toplanmış olur
bi de mutfağınızı nasıl dağıtıyorsunuz ki siz ben yaparken mia nın da anlattığı gibi hemen toplayıveriyorum öyle aman aman hiç bi zaman dağılmaz ama çok da yemek pişmez zaten 1 çeşit pişer bizde hep onu da 2 gün ya da kalırsa 3 gün bile yeriz valla ne yalan söylim işime de geliyor böyle
çorba olmazsa yemek eksik geliyor bana :)
ya şimdi bizde çoluk çocuk yok belki de ondandır ama benim tezgahımın üstüne sadece çaycım var geri kalanı bomboş belki bu bile etkiliyor olabilir silip geçiveriyorum ıvır zıvırımda yoktur attıkça atıyorum çünkü.
bi de işten gidince muhakkak mutfak toplanır her zaman yani odalar dağınık olabilir ama benim yağa karşı mutfakta takıntım var cidden hep tertemiz olmalı
oruç tutunca ama halsiz kalıyor ya insan bunda sıvı tüketimi olduğu için yağlar eriyor bi de oruçta niyeyse ben kilo veremiyorum iftarda çok abandığım için yiyeceklere ama bi dene istersen ama kilo vermek için oruç tutma niyeti bozuyorsun bu seferde senbir nevi oruç gibi o zaman:) haftaya oruç borçlarıma başlamayı düşünüğyorum if sayılır mı
hay maşallah bacım sana Allah sana güç kudret versin her daim. sen haklısın o zaman beaBen viledayı hiç sevmedim canım. Mopu yeni aldım çok sevdim. Silva mop diye geçiyor. Kendin sıkıp takıyorsun bezini o zor oluyor ama tertemiz yapıyor. Çok içime sindi.
Çocukların sesinden o kadar yoruluyor ki beynim hiç müzik TV açmıyorum ben. Takip ettiğim dizi falan yok hiç.
Haklılar ama 75 liraya ajanda mı olur. Dur bende vurayım iki
4 çocuk var bende. Biri ot yemez biri et yemez. En az 4 çeşit yemek yapıyorun her gün
Eee abur cubur istemesinler diye kek kurabiye falan da yapıyorum günümün yarısı mutfakta geçiyor
Haklılar ama 75 liraya ajanda mı olur. Dur bende vurayım iki
valla allah kolaylık versin canım ya bizde o kadar çeşit aranmaz karnımız doysun yeter pilav falan hiç yapmam zaten çok nadir
Sabah kahvaltı
Akşama çorba pilav ana yemek
Çocuklara atıştırmalık poğaça kurabiye kek haftada 2 kez yapıyorum.
Bi akşamdan çorba kalıyo bi de gün içinde tavuk çorbası gibi günlük bitecek çorbalar yapıyorum hafta da 3 kez
15 günde bir kemik suyu için kemik kaynatıyorum.
Bunlar aklıma gelenler
Allahım kendimden tiksindim
emoji de süper mia yalnız totona vuruyor bak bakTiii üşenmemiş de bana emoji bulmuş hahahh
tamam 2020 de ucuz ajanda alacağım hatta firma hediyelerini değerlendireceğim.
ama ajandalarımı seviyorum
4 çocuk var bende. Biri ot yemez biri et yemez. En az 4 çeşit yemek yapıyorun her gün
Eee abur cubur istemesinler diye kek kurabiye falan da yapıyorum günümün yarısı mutfakta geçiyor
aslında gayet iyi ama kahve içmeye sana gelsem hala el atılacak şeyler var o yağlıklar dolap içineEki Görüntüle 2240278
Bu benim tezgahımlindalinda iddia ediyorum en minimalist mutfak
Not: resim eski.Aloben söylemeden ben yazayım
Tiii üşenmemiş de bana emoji bulmuş hahahh
tamam 2020 de ucuz ajanda alacağım hatta firma hediyelerini değerlendireceğim.
ama ajandalarımı seviyorum
emoji de süper mia yalnız totona vuruyor bak bak
Aaa ben onu takımda kaçamak yapanlar için kullanıyorum her gün
Yağlıklarım çok kıymetli asla elletmemaslında gayet iyi ama kahve içmeye sana gelsem hala el atılacak şeyler var o yağlıklar dolap içine
sonra o deterjanlık kısmını çok geniş tutmuşsun
bide sol tarafta ekmeklik mi ne orası ? ama gayet düzgün muntazam beğendim gerçekten
havluluk ne kız orda ancak gördüm resmi bozuyor
ay bende iyice fenayım ya her şeyi atasım var tutun beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?