Aaaa bu da çok hoşmuş.Eki Görüntüle 2240255 Eki Görüntüle 2240256 Eki Görüntüle 2240257 Eki Görüntüle 2240258 Eki Görüntüle 2240259
Bu da iş yerindeki ajandam markası ibeking fiyatı uygundu ama sitede bulamadım. benzerleri var 24,90 tl
tarihli olması daha güzel ileri tarih için plan yapılabiliyor.
içerik olarak diğer ajandama benziyor.
oo miaa valla az değilsin sende hem borç ödüyorsun hemde bi sürü güzel şeyler almışsın bak gaza geliyorum sonra
hani atıyorduk ya almaya ne ara geçtik
zorluğu hiç yok aslında boyun ne güzelmiş kız öyle boy uzun olduğu için zaten fazlalık bi şey yoktur bence sendeDürtme beni Linda dürtme:)
175 boy 78 kiloyum.
Bi baktım iyiymiş aslında uygulanabilir yani zor değil.
Sonra hanımefendi diyo ki vay battım,vay bittim
bunda sticer falan var mı ki
sen bizi niye gaza getirion kızım yaaa bu da çok güzelmiş bee ama hiç yazmamışsın karala azcık yalandan bi şeyler
Ama yalan mı?
Elimi oklavayı alcam şimdi haaa
Sağol canım evet uzunum ve evet kilomu fazla belli etmiyom.zorluğu hiç yok aslında boyun ne güzelmiş kız öyle boy uzun olduğu için zaten fazlalık bi şey yoktur bence sende
ama benim 52 lere kadar düşmem şart mecbur yapıcam ben
Sus bakim.
Yapcan mı bi daha ?
Hani gereksiz bişey almak yoktu
Bu nasıl minimallik
Birde akıl hocamız olcak leydim
gel gel senin niyetin var belli yapalım hadiSağol canım evet uzunum ve evet kilomu fazla belli etmiyom.
Ama sigarayı bıraktım biraz da kilo verip kendimi daha rahat hissetmek istiyorum.
70 olsam yeter keşke olabilsem
Olur muyum ki?
Yapsak mı ki?
Ne diyon?
Tamam o halde yarın başlayalım.gel gel senin niyetin var belli yapalım hadi
ama uycaz bak yan çizmek yok
bu arada akşam d&r ye gidip almaya karar verdim geçmişler olsun
aman alim be ben ölmicem mi
bu akşam eve gidip hemen duş alıp saçım kururken giyinme odasındaki çamaşırlıktakileri yerleştirip dışarı atacağım kendimi ajanda almaya hadi bakalım en azındna bi oda toplanmış olur
bi de mutfağınızı nasıl dağıtıyorsunuz ki siz ben yaparken mia nın da anlattığı gibi hemen toplayıveriyorum öyle aman aman hiç bi zaman dağılmaz ama çok da yemek pişmez zaten 1 çeşit pişer bizde hep onu da 2 gün ya da kalırsa 3 gün bile yeriz valla ne yalan söylim işime de geliyor böyle
işte 1 çeşit yaptığından dağılmıyorgel gel senin niyetin var belli yapalım hadi
ama uycaz bak yan çizmek yok
bu arada akşam d&r ye gidip almaya karar verdim geçmişler olsun
aman alim be ben ölmicem mi
bu akşam eve gidip hemen duş alıp saçım kururken giyinme odasındaki çamaşırlıktakileri yerleştirip dışarı atacağım kendimi ajanda almaya hadi bakalım en azındna bi oda toplanmış olur
bi de mutfağınızı nasıl dağıtıyorsunuz ki siz ben yaparken mia nın da anlattığı gibi hemen toplayıveriyorum öyle aman aman hiç bi zaman dağılmaz ama çok da yemek pişmez zaten 1 çeşit pişer bizde hep onu da 2 gün ya da kalırsa 3 gün bile yeriz valla ne yalan söylim işime de geliyor böyle
ya şimdi bizde çoluk çocuk yok belki de ondandır ama benim tezgahımın üstüne sadece çaycım var geri kalanı bomboş belki bu bile etkiliyor olabilir silip geçiveriyorum ıvır zıvırımda yoktur attıkça atıyorum çünkü.işte 1 çeşit yaptığından dağılmıyor
çalışıyor musun çalışıyorsan benim gibi yapabilirsinlindalinda
Saati kaç kaç ayarlıycan sen?
Ben hafta içi 10.00-18.00
Hafta sonu 11.00-19.00
Hakkımızda hayırlısı inşallah başarırız.
işte 1 çeşit yaptığından dağılmıyor
Evet çalışıyorum
çalışıyor musun çalışıyorsan benim gibi yapabilirsin
haftaiçi de sonuda değiştirmicem
sabah 08.30-16.30 son ama zaten 15.30 da ara öğün yapıp bırakıyorum ben yani yarın sabaha kadar yemek yemicem
bilim kısmını da baya okudum araştırdım yağ yakımına acayip etkisi olan bi şeymiş tabikide yaparız niye yapamayalım
Valla bende 1 çeşitçilerdenim :)işte 1 çeşit yaptığından dağılmıyor
saatleri istediğin gibi ayarla istersen gece ye hepsini önemli olan 16 saatlik vücutta açlık sağlamak canım :)Evet çalışıyorum
Ama akşam yemeğimi ailemle yemek isterim.
O yüzden saatleri o şekilde ayarladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?